FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
18 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

VIRTUVES MĒROGS ELEKTR. 5KG ŪDENS MĒRĪŠANAS BATERIJAS

5,95 € /gabals cena bez nodokļa
Jāvienojas
Pasūtījumi

Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
2596 gabali
Valsts
Polija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
MS 3159w
EAN:
5902934835268

Kontakts Piezvanīt

VIRTUVES MĒROGS ELEKTR. 5KG ŪDENS MĒRĪŠANAS BATERIJAS - apraksts


VIRTUVES SVARI ELEKTRONISKI MESKOElecttronic virtuves svari ar maksimālo kravnesību 5kg un precizitāti 1g. Ļoti noderīga, sverot lielus un smagus produktus.

LĪDZSVARA PRIEKŠROCĪBAS:KRAVNESĪBA LĪDZ 5KG + PRECIZITĀTE 1GLCD DISPLEJA PLATFORMA, KAS IZGATAVOTA NO IZTURĪGAS PLASTMASASPĀRSLODZES INDIKATORSMANUAL UN AUTOMĀTISKA SHUTDOWNTTHANG HOLEDESIGN PIEMĒROTS JEBKURAI VIRTUVEIVISAS NEPIECIEŠAMĀS MĒRVIENĪBAS (g, ml + ūdens un piena tilpuma mērīšana)Pateicoties mazajam izmēram, skalu ir ērti uzglabāt un tas ļauj efektīvi rīkoties.

~ ASARU FUNKCIJA! Pateicoties tam, jūs varat viegli izmantot savu iecienītāko bļodu vai krūzi, lai nosvērtu visus vaļīgos produktus, piemēram, miltus, rīsus, cukuru, pienu utt. PRECĪZA SVĒRŠANA AR IEPAKOJUMU, BET MĒRĪJUMU REZULTĀTS TIEK DOTS BEZ IEPAKOJUMA SVARA! Piemēram:1. Jūs derējat uz kausā ielieto putraimu svaru2. Svars mēra kausa un putraimu svaru.3. Displejā redzams tikai putraimu svars.

~ IDEĀLI PIEMĒROTS JEBKURAI VIRTUVEI! Kompaktais izmērs nozīmē, ka pats svars neaizņem daudz vietas mūsu virtuvē. VIRSMA IZGATAVOTA NO PASTIPRINĀTAS PLASTMASAS - izturības garantija gadiemKRAVNESĪBA LĪDZ 5 KG AR 1G PRECIZITĀTI - precīzi mēra jebkuru daudzumuPĀRSLODZES INDIKATORS - neaizstājama funkcija ērtai lietošanaiAUTOMĀTISKA IZSLĒGŠANĀS - pateicoties kurai jūs ietaupīsiet baterijasTas reaģē arī uz to cilvēku vajadzībām, kuri rūpējas par ēdienu lielumu veselības apsvērumu dēļ.

VISSVARĪGĀKIE PARAMETRI:DISPLEJA IZMĒRS - 107mm x40mmSVARA VIRSMAS IZMĒRS - 160mmx155mmDEVICE IZMĒRS - 240mm x 150mmBAROŠANAS AVOTS - 1x CR2032 akumulators (komplektā) MATERIĀLS - plastmasaCOLOR - baltsRAŽOTĀJS - VĪRIEŠU PRODUKTS, KAS IEPAKOTS ORIĢINĀLAJĀ IEPAKOJUMĀ, IR INSTRUKCIJAS POĻU UN DAUDZOS CITOS.

MŪSU PIEDĀVĀJUMĀ JŪS ATRADĪSIET ŠO MODELI ARĪ CITĀS KRĀSĀS--------------------->MĒS AICINĀM JŪS PĀRLŪKOT MŪSU IZSOLES!


Maksājuma veids

  • Pārskaitījums
  • Skaidra nauda
  • Maksājums internetā
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Piegādes metodes

  • Preču saņemšana uz vietas
  • Vietējie pārvadājumi
  • Ārvalstu pārvadājumi

Citi vairumtirgotāja piedāvājumi

Citi piedāvājumi šajā kategorijā

Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.