FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
21 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts


Inteliģence DAB+ virtuves radio, Alexa balss vadība, Spotify, BT, sudrabs
Viedais virtuves radio ar gudru dizainu: Auna's Intelligence DAB+ pārliecina par efektīvu, daudzfunkcionālu un kompaktu pavadoni virtuvē.
Pateicoties kompaktajiem izmēriem un inteliģentajai dubultās montāžas koncepcijai, daudzpusīgo DAB+/FM radio ar 5 W RMS var novietot zem skapjiem un virtuves plauktiem vai novietot uz galda. Radio ar iebūvētu DAB+/FM antenu uztver visas digitālās radiostacijas bez jebkādiem traucējumiem papildus analogajam signālam.
Auna Intelligence DAB+ virtuves radio ir arī viedierīce jūsu mājās: šeit nav jānospiež neviena poga, jo Alexa balss pakalpojums ļauj darboties, izmantojot balss komandas: Alexa, atskaņojiet mūziku! Piemēram, viens no daudzajiem audio straumēšanas pakalpojumiem, ar kuriem var izveidot savienojumu Intelligence DAB+ viedās ligzdas radio, izmantojot WLAN: Bez problēmām varat izmantot Amazon Music, audible, Pandora, TuneIn utt. Izmantojot pareizo Amazon kontu, mums, protams, ir visas Alexa balss pakalpojuma funkcijas: Ļaujiet sev atcerēties termiņus, klausieties iecienīto mūziku, iegūstiet informāciju par laikapstākļiem, ļaujiet sev atbildēt uz jautājumiem vai smieties, klausoties jokus par Čaku Norisu - Alexa funkcijas ar katru dienu kļūst bagātākas, padarot ikdienas dzīvi vieglāku.
Izmantojot straumēšanas pakalpojumu TuneIn Intelligence, auna DAB+ kļūst par tiešsaistes radio, kas ļauj digitāli uztvert tūkstošiem radiostaciju no visas pasaules un klausīties tās bez trokšņa vai traucējumiem. Tiem, kas nav pietiekami, viņi var izmantot viedā radio īpašības kā Bluetooth uztvērēju, savienojot to pārī ar mūzikas failu bankām savā viedtālrunī, planšetdatorā vai MP3 atskaņotājā.
Viedo un daudzpusīgo ierīci var dabiski izmantot, izmantojot Linkplay, arī Multiroom režīmā, tādējādi radot Multiroom vidi. Ir iespējams savienot pārī max. 6 piemērotas ierīces, kas nodrošina ne tikai mūziku visā dzīvoklī, bet arī pārvieto tās uz vietu, kur atrodaties. Lai kontrolētu Multiroom tīklu vai izveidotu savienojumu ar Premium kontu Spotify Connect, izmantojiet auna vienkāršo izlūkošanas lietojumprogrammu, kas pieejama gan iOS, gan Android ierīcēm. Pamatfunkcijas var vadīt arī tieši ierīcē, izmantojot viegli darbināmas pogas.
Neatkarīgi no tā, vai no rīta skrienat, gatavojat ēdienu vai atpūšaties vakarā: izmantojot Intelligence DAB+ virtuves radio, jūs vienmēr būsiet labākā izklaide, kāda jums ir.
Lūdzu, ņemiet vērā, ka šajā ierīcē Alexa darbojas tikai ar aktīvu Vācijas, Anglijas vai ASV Amazon kontu.

Pamatinformācija:

Maksimāls klausīšanās prieks: tūkstošiem radiostaciju, kas viegli pieejamas, izmantojot DAB+/FM radio un straumēšanas pakalpojumu Tuneln
Viedierīce: Alexa balss pakalpojums un balss vadība, izmantojot Amazon Alexa
Audio straumēšana: no Amazon Music, dzirdams, Pandora, TuneIn vai Spotify Connect
Gudra un vienkārša uzstādīšana: kompakta uzstādīšana skapjos un virtuves plauktos, pateicoties DSS izkārtojumam
Galda virsmas iespējas: Kā stilīga stāvoša ierīce
Bezvadu un ērts: Bluetooth funkcija audio straumēšanai no viedtālruņa, klēpjdatora vai planšetdatora
Auna Intelligence App: Lai kontrolētu Multiroom tīklu un Spotify Connect savienojumu
Viss, kas ir redzams: notīrīt LCD displeju ar fona apgaismojumu
Pilna jauda: 5W RMS mono skaļrunis

Rekvizīti:

DSS izkārtojuma koncepcija
Iekļauta iebūvētā viedierīce
Radio DAB+/FM
Bluetooth funkcija
Alexa balss pakalpojumam ir nepieciešams atbilstošs Amazon konts
Alexa: atgādinājumi par tikšanos, informācija par laikapstākļiem, iecienītākās dziesmas, atbildes uz jautājumiem un daudz kas cits.
Šajā lapā var atrast piemērotas ierīces koplietošanai Multiroom
Spēja kontrolēt funkcijas tieši ierīcē
10 atmiņas sloti radiostacijām
LCD displejs ar fona apgaismojumu
Krāsa: sudraba
Izejas jauda: 5W RMS
Barošanas avots: 220–240 V ~ | 50/60 Hz

Izmēri: Izmēri: aptuveni 18 x 6,5 x 20 cm (platums x augstums x dziļums) Strāvas kabeļa garums: aptuveni 1.50 mSvars: aptuveni 0.8 kg



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.