FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
20 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Kā tas darbojas?

Goldie ir ķermeņa eļļa, kas nodrošinās ātru un intensīvāku iedegumu. Tas darbojas ar UV stariem, kas nozīmē, ka to var izmantot, sauļojoties ārā vai solārijā. Pateicoties bagātīgajām dabīgajām sastāvdaļām, jūsu āda būs maiga, gluda un kopta, kā arī patīkami smaržos.
Un pats labākais - jūsu āda mirdzēs! Jūsu miecētais ķermenis izskatīsies gaišāks nekā jebkad agrāk!
Kā lietot eļļu?
Pirms lietošanas sakratiet to! Uzklājiet to vēlamajās ķermeņa daļās pirms sauļošanās vai sauļošanās gultas izmantošanas. Goldiju var uzklāt arī uz sejas.
Bet atcerieties - Goldie nesatur UV aizsardzību. Pirms sauļošanās lietojiet papildu sauļošanās līdzekli.
Kādas sastāvdaļas satur eļļa?
Eļļa ir 100% vegāniska un nesatur silikonu! Mēs pētījām pilnīgi dabiskas sastāvdaļas, kuras mēs zinām kopš neatminamiem laikiem un kuras, kā mēs zinām, palīdz ātrāk iedegties. Un tā radās Goldie eļļa! Goldie eļļa ir veidota ar labākajām eļļām: olīveļļu, parafīna eļļu, saulespuķu eļļu, sojas pupu eļļu, kviešu asnu eļļu. Šī eļļu kombinācija kopā ar beta-karotīna un burkānu ekstraktu nodrošina ātrākus, efektīvākus un ilgstošākus rezultātus. Turklāt E un C vitamīni parūpēsies par jūsu ādu sauļošanās laikā un pēc tās!
Mūsu produkti nav testēti uz dzīvniekiem!
Skatīt sastāvdaļas ↓
Izopropilmiristāts, Parafīna šķidrums, kapril/kaprila triglicerīds, Olea Europaea augļu eļļa, Helianthus Annuus sēklu eļļa, beta-karotīns, Daucus Carota Sativa burkānu saknes ekstrakts, glicīna sojas pupu eļļa, tokoferols, Propicol Glicitrat, Jubilin Regia citronskābe, tokoferilacetāts, smaržas, Triticum Vulgare dīgļu eļļa, vizla, propilparabēns, benzilbenzoāts, limonēns, linalols, CI 12010, CI 77891, CI 77491.

Produkta izmērs: 150 ml


Pielikumi
Lejupielādēt failu bodybite(3).pdf


Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.