FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
10 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Tagad baudiet stundām ilgu mūziku, nesabojājot austiņas. Tam ir kaulu vadīšanas tehnoloģija, kas rada vibrācijas, lai pārraidītu skaņu caur jūsu sejas kauliem (žokļa kauliem un vaigu kauliem) tieši uz iekšējo ausi. Aptinamais dizains padara to ārkārtīgi vieglu, elastīgu un nodrošina pielāgotu un drošu piegulšanu.

INFORMĀCIJA PAR PRODUKTU
Vai jums kādreiz ir bijušas austiņas, kas neder vai neizkrīt? Vai arī jums ir austiņas, kas kļūst netīras no tā, ka atrodaties ausī? Vai arī jūs zinājāt, ka parastās austiņas var izraisīt ilgstošus dzirdes bojājumus jūsu bungādiņām, un jūs to pat nezināt?

LĪDZEKĻI:
Kaulu vadīšanas tehnoloģija: Tagad izbaudiet stundām ilgu mūziku, nesabojājot austiņas. Tam ir kaulu vadīšanas tehnoloģija, kas rada vibrācijas, lai pārraidītu skaņu caur jūsu sejas kauliem (žokļa kauliem un vaigu kauliem) tieši uz iekšējo ausi. Aptinamais dizains padara to ārkārtīgi vieglu, elastīgu un nodrošina pielāgotu un drošu piegulšanu.

Nepārspējams komforts un stabilitāte: Ergonomiskais dizains nodrošina maksimālu komfortu un nodrošina, ka tas paliek nemainīgs neatkarīgi no tā. Neatkarīgi no tā, vai veicat intensīvu treniņu, pārgājienus, skrienat, kāpjat, slidojat, braucat vai veicat daudz ko citu, un tiek darbināts ar USB, kas padara to ideāli piemērotu katrai situācijai.

Bluetooth 5.0 savienojums: izbaudiet brīvroku pieredzi. Ar līdz pat 10 m diapazonu jums nekad nevajadzēs sasniegt ierīci atkal un atkal. Tas bez piepūles ātri izveido savienojumu ar viedtālruņiem, planšetdatoriem un citām Bluetooth iespējotām ierīcēm.

SPECIFIKĀCIJAS:
Darba laiks: ≥7 stundas
Uzlādes laiks: 0,8 stundas
Bluetooth versija: V5.0
Darba diapazons: 10 metri
Gaidīšanas laiks (izslēgts stāvoklis): 2800 stundas
Gaidstāves laiks(savienots stāvoklis): 180 stundas
Ūdensizturīgs: IPX5
Tips: Open Ear bezvadu austiņas
Uzlādes spriegums: DC 5V
Frekvence: 20HZ-20kHz
Mikrofona jutība: 42dB
Neto svars: 16 g



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.