FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
25 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Wolnowar Quickstick Sous-vide plīts 20 l 1300 W

84,93 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Polija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
Klarstein
SKU:
4260457488974
EAN:
4260457488974
Pēdējā aktualizācija
pirms 1 mēneša

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts


Parastā cena: 529,99 zł
Mūsu cena: 424 PLN

Quickstick Lēna plīts Sous Vide Termostats Cirkulācijas sūknis 20 l nerūsējošais tērauds3 soļi līdz perfektam ēdienam ar pilnu garšu. LowCarb diēta, neapstrādāta pārtika, diēta vai svara samazināšana - ar lēnu plīti jūs gatavojat, nezaudējot vitamīnus un barības vielas, bez piepūles un tāpat kā profesionāļi.

Cirkulācijas sūknis un inteliģenta atvienošanas sistēma nodrošina precīzu lēnu gatavošanu results.To dzīvot apzināti nozīmē arī ēst apzināti, kas nozīmē apzinātu gatavošanu. Klaršteina Quickstick  ir precīza ierīce, kas ievēro šo filozofiju. 

Īpaša lēnas gatavošanas priekšrocība: Pateicoties maigai sildīšanai, vitamīni un minerālvielas netiek zaudētas, bet tās paliek vārītajā produktā, neizšķīdinot verdošā ūdenī. Tas ir ne tikai garšīgs, bet arī veselīgs. Ar jaudu 1300 W Klarstein Quickstick uzsilda līdz 2 litriem ūdens ar precizitāti 0,2° C. Iebūvētais cirkulācijas sūknis uztur ūdens temperatūru nemainīgā iepriekš iestatītā līmenī diapazonā no 50 līdz 95 ° grādiem. Tādējādi tiek garantēts ideāls rezultāts, lēni gatavojot ēdienu, kas iepakots vakuuma maisiņos.

Inteliģentā atvienošanas sistēma novērš ūdens pārplūdi vai degšanu, ja nav pietiekami daudz ūdens. Jūs varat droši atstāt virtuvi ēdiena gatavošanas laikā.

Quickstick lēnā plīts ir izgatavota no nerūsējošā tērauda, un to var darbināt, izmantojot LCD skārienekrānu. Papildus Sous Vide procesam Klarstein Quickstick var izmantot arī normālai gatavošanai zemā temperatūrā, ēdiena sildīšanai vai uzturēšanai siltu.Viegli tīrāms, neaizņemot daudz vietas un optiski valdzinošs Klarstein Quickstick  lēnā plīts padara veselīgu gatavošanu par bērna spēli un ir arī profesionāla ierīce nespeciālistiem.

Pamatinformācija:Precīza temperatūras kontrole (+/- 0.2 C)Nemainīga temperatūra visā tvertnē, pateicoties iebūvētajam cirkulācijas sūknimTemperatūras kontrole diapazonā no 50 līdz 95 ° C

Funkcijas:Displeja ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzisLaika funkcija (no 0:00 līdz 59:59)Zils LCD skārienekrānsNerūsējošā tērauda pieskāriensVienkārša darbība un tīrīšanaNeaizņem daudz vietasJauda: 1300 vatiBarošanas avots: 220-240 V; 50 Hz

Piegādes apjoms:1 x ierīceLietotāja rokasgrāmata vācu valodā (citas valodas: angļu)

Izmēri: Izmēri apm.: 36.7 x 13.5 x 8.8 cm (W x H x D) Svars: aptuveni 1.1 kg



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.