FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
22 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

X90 smart ra orange f llisten aj nd k white r s jjal

16,92 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 gabals
Pieejamais daudzums
37 gabali
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
holm7207
EAN:
=VLOOKUP(A580,Munka1!D:E,2,FALSE)
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Mēs piedāvājam X90 smart r t orange nt n n t n t t h t s n t h t n t h i on f rfi, teen un p rok. Šī st lusos s funkcija lis smart par labāko tehnoloģiju, un tai ir uzlabotas funkcijas, lai padarītu to n ny tse s bagāts tsa ikdienas eksistence divi.

X90 smart ra ir n-gy formas alum nium televizora korpuss, kas ir izturīgs un drošs. TPU aproce ir ērti valkājama un izmantojama ikdienas lietošanai. Ra k nny , katrs 105 grami s ly bez sasprindzinājuma uz plaukstas locītavas.

Šis gudrais ra rint ssel var būt aktīvs, vienkārši nospiediet pogu +, lai redzētu tajā ērtu lietojumu. 1,96 h lielais k lidojošo pelnu n a TFT k lidojošo pelnu tehnoloģija les s r ir sīki aprakstīta t. Ra var izmantot bb r n t i on , ieskaitot ce n-black, ce n-orange, ce n-sz rke, standarta silikona-oranžā rga s m a daudz.

X90 ir viedas pamatfunkcijas, piemēram, p ld ul h v daudzi r gz t se tālruņi nyvb l, SMS k ld se s saņemt sa phone cross l, sirdsdarbības ātrums r s, v rnyom sm r s, miega monitors s, Bluetooth h v s s mūzikas atskaņotājs s s un brest ra s eml hand k. Smart ra more bb t atbalsta Bluetooth NFC funkciju, t voli selfie k t st s v roxig n- rz kel st. Uzņēmums arī izmanto daudzus, lai parādītu mūziku, tostarp WeChat, QQ, Facebook, Twitter, Line, Whatsapp un Instagram.

X90 ir gudrs, lai palīdzētu jums uzraudzīt un uzlabot savu vispārējo tm ny t i on o f Smart ra ir saderīgs ar IOS 9.0 s jabb versiju ival, kā arī Android 5.0 s jabb versiju ival. Tas var būt arī vairāk nekā nepieciešams, lai acs veidotu r t uz vienu ni ig nyk tsa.

X90 ir gudrs par labāko tehnoloģiju t t s lusos dizains t st tv zi, lai būtu bagāts tse s k nny tse ikdienas eksistence. Pasūtiet tūlīt un iegūstiet uzlabotās funkcijas un gudrās izvēles iespējas. Aj nd k t i s k u m u s i s t ī b ā a r .

X90 smart r piedāvā vairāk bb arī ar Bluetooth austiņām, kas var v padarīt vadus k n lk li klausoties st s h v daudzas uztveršanas. Turklāt aj nd k matt white r r n j j r a r a r a t i on o f st luss t i on the customizable s.

Iepakojuma saturs:

1 x X90 viedā ra
1 x QI t lt
1 x C tips - zibens dati iekšpusē.
1 x x90 Bluetooth austiņas
1 gab Oranžs W j
1 x Feh r sz j



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.