FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
25 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Izpētiet savu instinktu
Militārā līmeņa izturība / 10 ATM ūdensizturība Asins un skābekļa piesātinājuma mērījumi
PIEDZĪVUMIEM GATAVS DIZAINS
Izturība, lai atbilstu savam
Amazfit T-Rex Pro forma ir izturīga un cieta ar skaidriem leņķiem. Izturējis 15 militāras kvalitātes pārbaudes1, pulkstenis var cīnīties ar jums cauri karstiem tuksnešiem, mitriem lietus mežiem un polārajiem ledājiem. Aplieciniet izturību, kas viegli izturas pret elementiem.
* Attiecīgie dati par šo tēmu ir iegūti no šī ziņojuma: H202005252293-01LV-G2. Ilgstoša iedarbība nav ieteicama, jo tā var sabojāt pulksteni un tā sastāvdaļas.
Stingrība no iekšpuses uz āru
Amazfit T-Rex Pro ir titāniska praktiskuma, spēka un komforta kombinācija.
Ārējais rāmis tiek pakļauts metāla izsmidzināšanas procesam, kas uzlabo vieglā 60 g pulksteņa korpusa bagātīgās tekstūras.
1,3 collu HD AMOLED krāsu ekrāna skaidrība ar vienmēr redzamo displeju nodrošina, ka jums nav jāpārtrauc darbība, lai pārbaudītu svarīgu informāciju.
Amazfit T-Rex Pro ir aprīkots ar ādai draudzīgu silikona siksniņu ar sviedrus izvadošu dizainu, lai nodrošinātu, ka tā paliek sausa un ērta.
JŪSU PARTNERIS IZPĒTĪBĀ
Dodieties ceļā un stājies pretī visam, kas nāks
Amazfit T-Rex Pro ir augsta līmeņa izpētes partneris, kas atbalsta četras globālās navigācijas satelītu sistēmas, 10 ATM ūdensizturību2, asins skābekļa piesātinājuma mērīšanas sistēmu3, laikapstākļu izsekotāju4, saullēkta un saulrieta monitoru4, pašreizējās mēness fāzes displeju5, kompass un barometriskais altimetrs, īpaši ilgs 18 dienu akumulatora darbības laiks6 parastā lietošanā un vairāk nekā 100 dažādi sporta režīmi7.
Izpētiet nezināmo
Četras atbalstītās globālās navigācijas satelītu sistēmas piedāvā ātru pozicionēšanu ar augstu precizitātes pakāpi. Neatkarīgi no tā, kur dodaties, jūs vienmēr zināt, kur atrodaties8.
Brauciet ar paisumu un izklaidējieties
Amazfit T-Rex Pro ar 10 ATM pakāpi ir ūdensizturīgs līdz 100 metru dziļumam2, lai jūs varētu kopā sērfot, peldēt vai izpētīt noslēpumaino zemūdens pasauli.
Pacelieties droši, izmantojot asins skābekļa piesātinājuma mērījumu3
Lielajos apgabalos katrs metrs, ko ceļojat uz augšu, ir saistīts ar lielākiem izaicinājumiem. Tāpēc Amazfit T-Rex Pro brīdinās jūs ikreiz, kad konstatēs būtiskas augstuma izmaiņas9, un liks jums veikt asins skābekļa piesātinājuma testu. Šo testu var veikt arī ikreiz, kad jūtaties neērti, lai labāk aizsargātu savu ķermeni.
Vingrojiet līdz galam un izsekojiet katrai savai kustībai
Amazfit T-Rex Pro ir vairāk nekā 100 sporta režīmi7, un to var izmantot, lai uzraudzītu svarīgus datus, piemēram, treniņa pulsu, nobraukto attālumu, kustības ātrumu un sadedzinātās kalorijas reāllaikā lielākajai daļai sporta režīmu, lai palīdzētu jums izsekot un uzlabot savu sportiskais sniegums.
FirstBeat™ algoritms novērtē īpašus datus, piemēram, jūsu maksimālo skābekļa uzņemšanu10, pilnu atveseļošanās laiku un treniņu slodzi, lai pēc katra izaicinājuma novērtētu jūsu sasniegumus.
Mūsu jaunākais pašu izstrādātais ExerSense™ treniņu atpazīšanas algoritms automātiski atpazīst astoņus sporta režīmus un ieraksta atbilstošos treniņu datus11.
AIZSARGĀJIET SAVU VESELĪBU UN UZGLABĀJIET FORMĀ
Nodrošiniet savu progresu, izmantojot sirdsdarbības monitoringu12
Amazfit T-Rex Pro piedāvā 24 stundu pulsa uzraudzību un spēj sniegt tūlītējus brīdinājumus par augstu sirdsdarbības ātrumu. Sirds veselība ir galvenā prioritāte, tāpēc jūsu Amazfit T-Rex Pro to visu laiku izseko, kā arī var reģistrēt jūsu sirdsdarbības ātruma mainīgumu (HRV) visas dienas garumā, lai uzraudzītu jūsu stresa līmeni. Mācīšanās atpūsties ir pirmais solis savas veselības aizsardzībā.
Saņemiet personalizētus novērtējumus, izmantojot PAI13
PAI ir veselības novērtēšanas sistēma, kas izmanto algoritmu, lai pārveidotu sarežģītu informāciju, piemēram, sirdsdarbības ātrumu, aktivitātes ilgumu un citus veselības datus, vienā skaitliskā vērtībā, kas ir unikāla katram lietotājam. PAI veselības novērtēšanas sistēma atbalsta lielāko daļu treniņu režīmu neatkarīgi no laika vai vietas, kā arī katram lietotājam izveido pielāgotu veselības novērtējumu, lai piedāvātu personalizētu lietotāja pieredzi.
Izprotiet savu atpūtu, izmantojot miega kvalitātes uzraudzību14
Miega kvalitāte ir būtiska veselībai, tāpēc Amazfit T-Rex Pro kalpo kā jūsu personīgais miega palīgs. Pulkstenis var atpazīt dažādus miega stāvokļus, piemēram, vieglo, dziļo un REM miega posmus, kā arī dienas snaudas, un uzrauga iespējamās elpošanas problēmas miega laikā15.
Jūsu izcilais personīgais asistents
Amazfit T-Rex Pro informē jūs par visām ienākošajām īsziņām vai zvaniem, ieplānotajiem trauksmes signāliem un notikumiem, lai jūs nepazaudētu svarīgu informāciju. Tas var arī viegli kontrolēt mūzikas atskaņošanu mobilajā tālrunī, izmantojot Bluetooth, lai jūs varētu baudīt iecienītākos atskaņošanas sarakstus, atrodoties ceļā.
Specifikācijas:

Izmēri: 47,7 X 47,7 X 13,5 mm
Svars: 59,4 g (ar siksnu)
Korpusa materiāls: polikarbonāts
Siksnas materiāls: Silikona gumija
Siksnas garums: 122mm (garš), 78mm (īss)
Siksnas platums: 22mm
Ūdensizturības pakāpe: 10 ATM
Skārienekrāns: rūdīts stikls + pārklājums pret pirkstu nospiedumiem
Displejs: 1,3 collu HD AMOLED displejs
Izšķirtspēja: 360 x 360
Alw



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.