FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Ekskluzīvi izstrādāts, ar iebūvētu ūdens tvertni150ML inteliģentas vadības ūdens tvertne, Pievienojiet 8 smidzināšanas punktu komplektus, Vienmērīgi izsmidziniet ūdeni, lupata vienmēr uzturēs mitrumu.
Sāciet ar vienu klikšķi, vieda maršruta plānošana Plānojiet labāko maršrutu, kad tīrīšanas darbi ir pabeigti, tas automātiski atgriežas sākuma punktā.
HUTT THINK viedais algoritms Automātiski mainiet sūkšanas jaudu, automātiski skenējiet stikla tīrību, un tas ir bezrūpīgāk nekā manuāla logu tīrīšana.
2600PA augsta sūkšana Inteliģenta stikla atpazīšana, ātra adsorbcija. Automātiski palieliniet tīrīšanas spiedienu.
Paredziet iepriekš un izvairieties no šķēršļiem Sasniedzot loga malu, tas iepriekš automātiski palēnināsies un atkārtoti noslaukīs malas stiklu.
Inteliģenta aizbēgšana, četru riteņu jauninājums uz lāzera noteikšanas sensoru, kas var novērtēt dažādus stikla līmes materiālus, parastos logu malu materiālus un bezmalu stiklu, precīzi identificēt stikla malu un izvairīties no briesmām.
Augstas kvalitātes detaļas, garantēta kvalitāte ARM arhitektūra, CORTEX-M3 centrālais procesors, litija polimēru akumulators, FREESCALE spiediena sensors, žiroskopa mikroshēma, augstas klases bezsuku līdzstrāvas motors. Ūdens līmeņa noteikšanas sensors Mikrošķiedras salvetes.
IC cilvēka balss apraide, ierīces statusu var uzzināt, tiklīdz klausāties.
Viegls un pārnēsājams dizains 2,99 collu īpaši plāns korpuss, pat ja ir uzstādīts pretaizdzīšanas tīkls, to joprojām var notīrīt.
zems trokšņa līmenis Optimizējiet ventilatora, sūkņa, motora, pārnesuma troksni.
Neslīdošs speciāls celiņš, daudzslāņu kompozītmateriāls Inovatīvi sintētiski materiāli, augstas viskozitātes silikagels uz ārējā slāņa.
Aizsardzība pret UPS strāvas padeves pārtraukumu Pat ja mājās ir pēkšņs strāvas padeves pārtraukums, robots joprojām var strādāt normāli 20 minūtes.
Piemērots stikla, keramikas flīžu, spoguļu, koka durvju, marmora, nerūsējošā tērauda un citu fasādes materiālu tīrīšanai, un to var noslaucīt bez rāmjiem.

Izmēri: 231,5 x 231,5 x 76 mm
Svars: 1,4 kg
Akumulators: 300 mAh
Ieejas spriegums: 100-240V 50 / 60Hz
Izejas spriegums: 24V



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.