FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
15 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Mīksts un ērts
Xiaomi 8H Travel U-veida spilvens ir mīksts un ērts spilvens, ko var paņemt līdzi jebkur. Tas ir gan patīkams spilvens mājām, gan arī ceļošanai lidmašīnā vai garam braucienam ar autobusu. Spilvenu var izmantot vai nu plakanu, sarullētu vai noklikšķināt vietā. Izmantojiet to, piemēram, kaklam, mugurai, kājām vai kā atbalstu rokām pie rakstāmgalda. Tādā veidā jūs novēršat nogurumu un muskuļu sāpes.
Materiāliem ir augsta kvalitāte un viegls svars. Spilvenam ir Nifco Professional stiprinājuma klipsis, kas ražots Japānā un spēj izturēt dažādus vides apstākļus. Klipša garums ir viegli regulējams ērtai pozai.
Izgatavota no izturīgiem materiāliem
Xiaomi 8H Travel U-Shaped Pillow pārvalks ir izgatavots no 100% kokvilnas no Ķīnas. Audums ir mīksts, elastīgs un elpojošs un ir par 20% biezāks nekā parasti, kas nodrošina papildu komfortu. S&Z raksta izmantošana padara vāku stipru, elastīgu un izturīgu pret plūksnām. Aušanas procesā tiek izmantota poligēna, kas novērš smaku izraisošās baktērijas un saglabā spilvenu vienmēr svaigu. Turklāt pārvalks ir mazgājams, pateicoties rāvējslēdzējam, un tādējādi to ir viegli uzturēt tīru.
Turklāt iekšējais vāks ir izgatavots no spandeksa, kas ir elastīgs un izturīgs. Pildījums sastāv no lateksa daļiņām, kas nodrošina vienmērīgu sadalījumu, elastību un elpojamību. Lateksa daļiņas faktiski pielāgojas kakla, muguras vai kājas formai, nodrošinot labu atbalstu.

Var izmantot gan plakanu, gan sarullētu, gan pieguļot dažādām ķermeņa daļām
Japānā ražots Nifco Professional stiprinājuma klips
100% mīksts un neplūksnošs kokvilnas pārvalks
Mazgājams, pateicoties rāvējslēdzējam
Spandex izgatavots iekšējais vāks
Pildījums no lateksa daļiņām, kas pielāgojas jūsu ķermeņa formai



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.