FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
5 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Efektīvas, antibakteriālas ziepes tiek izvadītas, kad jūsu roka ir izstiepta
Bezkontakta dizains ir sanitārāks / Efektīvs, iznīcinot 99,9% visu baktēriju / Mitrinoši un komfortabli augu ekstrakti
* Ietver ziepju dozatoru × 1
Mi automātiskā ziepju dozatora komplekts, 2018. gada Laba dizaina balvas ieguvējs
Kā bezkontakta automātiskais ziepju dozators nodrošina konsekventu un efektīvu tīrīšanu, vienlaikus ietaupot laiku un ūdeni. Kompaktais, minimālistiskais un vienkāršais dizains ir lieliski piemērots jebkurai vannas istabai vai virtuvei, un piedāvā augstas kvalitātes un elegantu mazgāšanu ar rokām.
—— Laba dizaina balvas komiteja
Automātiska, bezkontakta ziepju dozēšanaRūpējas par visu ģimeni
Lai aizsargātu savas ģimenes veselību, sāciet ar šo jauno roku mazgāšanas pieredzi. Tagad vienkārši izstiepiet rokas, lai iegūtu bagātīgas, biezas ziepes, kas nodrošina efektīvu roku tīrīšanu un maigu aizsardzību. Pateicoties augstas afinitātes burbuļiem, pat jūsu bērni iemīlēs roku mazgāšanu.

Tuvuma infrasarkanā indukcija
Ātra ziepju dozēšana 0,25 sekundēs

Daudz mikro izmēra burbuļu dziļai ādas tīrīšanai, kas iekļūst jūsu porās.
Iestatiet gāzes un šķidruma putu attiecību starp 12: 1[2]. Putas ir blīvas, ar spēcīgu adhēziju pēc tam, kad tās iziet cauri mikrometra izmēra caurumam ar divpakāpju atdalīšanas filtru. Smalkās, blīvās putas nodrošina pietiekamu ādas epidermas pārklājumu un iekļūst smalkās porās, lai dziļi attīrītu.
Efektīvi inhibē ikdienas baktērijas ar antibakteriālo līmeni līdz pat 99,9%[3]
Autoritatīvās laboratorijas veiktie testi ir pierādījuši, ka tas var efektīvi inhibēt E. coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans un citas ikdienā izplatītas baktērijas ar inhibīcijas līmeni līdz 99,9%, lai nodrošinātu efektīvu aizsardzību visai ģimenei.
Viegli skābās formulas pH līmenis ir tuvu ādas pH līmenim[4] Maiga, jutīga ādas kopšana bez sasprindzinājuma.
Zema skābuma formulai ir tāda pati pH vērtība kā cilvēka ādai, tāpēc ilgstoša lietošana nekaitējot ādas pH līdzsvaram, atstājot rokas mīkstas un gludas. Pievienotajam glicerīnam ir maiga tekstūra, tas ir izgatavots no dabīgām eļļām un mitrina rokas.
Dabīgais augu ekstrakts ir atsvaidzinošs un patīkams
Aromāts ar LMR dabīgo augu ekstraktu no Francijas.
Aminoskābju roku dezinfekcijas līdzeklis
Izejvielas, tostarp maigas tekstūras dabīgā kokosriekstu eļļa un aminoskābe ilgstošai mitrināšanai bez necaurlaidības. Aromāts sastāv no maijpuķītes ar saldām apelsīna ziedu notīm. Struktūra ir maiga. Mitrinošais, svaigais augļu aromāts ir kā ziedi ūdenī, kas apvienojas vienā aicinošā, patīkamā aromātā.

Sākuma nots: maijpuķīte, apelsīnu ziedi, mandarīns
Ķermeņa notis: bumbieris, ābols, gurķis
Pamata notis: Peru balzams

Precīza dozēšana, lai viena pudele varētu ilgt ilgu laiku
Tiek izvadīts kontrolēts ziepju daudzums. Bagātīgās putas atstāj rokas tīras un viegli noskalojamas, neatstājot nekādas atliekas.320 ml liela ietilpībaNodrošina visai ģimenei līdz 50 lietošanas dienām un līdz 400 ziepju dozēšanas cikliem. [5]
Augstas efektivitātes mikromotors Klusāks ar zemu enerģijas patēriņu
Augstas efektivitātes mikromotors ar gumijas slāpēšanas struktūru nodrošina augstas efektivitātes ziepju dozēšanu un ir kluss, lai neradītu trokšņa traucējumus. Gudrais gaismas indukcijas dizains samazina enerģijas patēriņu. Četras AA baterijas var nodrošināt visu ģimeni līdz pat 9 mēnešiem. [6]
Klasisks, minimālistisks dizains Kompaktais dizains ir lieliski piemērots jebkurai videi
Klasisks minimālisma dizains, ideāli piemērots vannas istabām un virtuvēm. Dozatora korpusam ir augstas kvalitātes matēta apdare, kas ir caurspīdīga vienkāršai ziepju līmeņa kontrolei.

Kompakts korpuss, brīvi stāvošs
Izturīgs pret šļakatām[7]
Videi draudzīgi materiāli[8]

Ievērojiet Pasaules Veselības organizācijas ieteikumus. Ievērojiet veselīgu roku mazgāšanas higiēnu

Indukcijas ziepju dozēšana
Berzēt plaukstas kopā
Ar plaukstām berzējiet roku aizmuguri
Saslēdziet pirkstus
Pagrieziet īkšķus
Berzēt pirkstu galus
Noskalo ar tīru ūdeni

Lūdzu, ņemiet vērā: nelielam lietotāju skaitam var rasties alerģiska reakcija pret šo produktu, šajā gadījumā, lūdzu, meklējiet neatliekamo medicīnisko palīdzību.
[1]Pārbaudes dati no Xiaowei laboratorijas, pēc pārbaudēm ilgākais laiks, kas nepieciešams, lai iedarbinātu ziepju dozēšanu, ir 0,25 sekundes.[2]Testa dati no Xiaowei laboratorijas, testa rezultāti uzrādīja 12:1 istabas temperatūrā (25℃).[ 3]Antibakteriālais līmenis līdz 99,9% attiecas uz antibakteriālo līmeni līdz 99,9% E. coli, Staphylococcus aureus un Candida albicans testa apstākļos. Rezultāti ir paredzēti tikai atsaucei. Antibakteriālā ātruma testa ziņojums, ko izdevis Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd., ziņojuma Nr.: JKW180227-04.[4]pH vērtības tests antibakteriālam roku dezinfekcijas līdzeklim, ko veica Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd., ziņojums Nr. .: JKW180227-04. PH vērtības tests aminoskābju dezinfekcijas līdzeklim, ko veica Shanghai DongPu (SDP) Analytical Technology & Services Inc., ziņojuma Nr.: SDP-R-20180903-9.[5]Testa dati no Xiaowei Biological Laboratory, kas aprēķināti, pamatojoties uz pieņēmumu o



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.