FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
16 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts


G formas sensors: spēj uztvert svara izmaiņas pat par 50 g
Augstas precizitātes BIA mikroshēma: viegli mēra ķermeņa tauku procentuālo daudzumu
13 ķermeņa uzbūves rādītāji: izprotiet savu fizisko stāvokli
Līdzsvara pārbaude: stāviet uz vienas kājas ar aizvērtām acīm

Vai jums ir veselīgs svars? Tas nav atkarīgs tikai no jūsu ķermeņa svara
Mēs parasti izmantojam ķermeņa svaru kā vienīgo mērvienību, lai noteiktu, vai kādam ir liekais vai nepietiekams svars, taču tas nav precīzi. Tā kā tauki aizņem trīs reizes vairāk vietas nekā muskuļi, cilvēki ar pārāk daudz tauku izskatīsies acīmredzamāk ar lieko svaru.
Tāpēc ķermeņa tauku procentuālais daudzums ir mērs, lai noteiktu, vai kādam ir liekais vai nepietiekams svars. Precīza, visaptveroša ķermeņa tauku skala var arī palīdzēt labāk izprast savu ķermeni.
Svara galvenā prioritāte ir precīzāks mērījums
G-veida mangāna tērauda sensors spēj uztvert pat 50 g svara izmaiņas, kas padara Mi Body Composition Scale 2 mērījumus precīzākus. Svēršana atbalsta arī pārslēgšanos starp jin, kilogramiem un mārciņām, lai atvieglotu nolasīšanu.
Plašāki dati Jums vajadzētu labāk izprast savu ķermeni
Augstas precizitātes BIA tauku mērīšanas mikroshēma var izmērīt 13 ķermeņa sastāva rādītājus, tostarp ķermeņa svaru, ĶMI, ķermeņa tauku procentuālo daudzumu, muskuļu masu, mitruma līmeni, olbaltumvielu līmeni, viscerālo tauku novērtējumu un bazālo metabolismu, lai pilnībā izprastu jūsu fizisko stāvokli. .

Svars
ĶMI
Ķermeņa tauku procentuālais daudzums
Muskuļu masa
Mitruma līmenis
Olbaltumvielu norma
Viscerālo tauku vērtējums
Bāzes metabolisms
Kaulu masa
Fiziskais vecums
Ideāls svars
Ķermeņa tips
Veselības rādītājs

Dinamiskā svēršana, statiskā mērīšana Vieni divējāda lietojuma svari ir efektīvāki
Mi Body Composition Scale 2 var veikt inteliģentu pārslēgšanos starp dinamisko un statisko svēršanas režīmu. Svaru minimālais svars ir 100 g. Papildus svēršanai dinamiskajā režīmā varat arī izmērīt tādu priekšmetu kā augļu, dārzeņu un paku svaru statiskā režīmā.
Līdzsvara pārbaude Stāviet uz vienas kājas ar aizvērtām acīm
Līdzsvars ir pamata fiziskās spējas. Līdzsvara uzlabošana var samazināt kritienu un locītavu traumu risku. Tagad jums atliek tikai stāvēt uz Mi Body Composition Scale 2 uz vienas kājas ar aizvērtām acīm, lai uzzinātu par savu spēku vai vājumu šajā spējā.
Bluetooth Low Energy 5.0Izmanto 4 baterijas, kas darbojas līdz 12 mēnešiem
Mi Body Composition Scale 2 ir aprīkots ar Bluetooth Low Energy 5.0. Lietojot kopā ar lietotni Mi Fit, tā var ātri pārsūtīt ķermeņa datus, piemēram, svaru un ķermeņa tauku procentuālo daudzumu. Tas var arī gudri noteikt, kad dažādi cilvēki mēra sevi.

Atbalsta datu ierakstus 16 cilvēkiem
Izmantojiet apmeklētāja režīmu, lai neatstātu pēdas

Vienkāršs ārējais dizains
Mi Body Composition Scale 2 ir vienkāršs, veikls, taču māksliniecisks izskats. Dizaina estētika slēpjas detaļās.

Gludi, noapaļoti izliekumi ar izsmalcinātu apdari
Silts balts pastiprināts stikls ar nefrītu līdzīgu izskatu
Slēpts integrēts LED displejs

Piezīme:[1] Šis produkts nav ieteicams cilvēkiem, kas aprīkoti ar elektrokardiostimulatoriem vai citiem medicīniskiem implantiem. Ķermeņa sastāva testu dati var atšķirties profesionāliem sportistiem, grūtniecēm un dažiem citiem īpašiem gadījumiem. [2] Lai ieslēgtu Mi Body Composition Scale 2, ir nepieciešams 5 kg svars. Mēroga režīmu var izmantot pēc iekārtas ieslēgšanas. [3] Noteikti atveriet acis un stāviet uz abām kājām, ja jūtat, ka zaudējat līdzsvaru. Šī funkcija nav piemērota cilvēkiem ar sliktu līdzsvaru, tostarp grūtniecēm, gados vecākiem cilvēkiem vai tiem, kas cieš no vestibulārā aparāta disfunkcijas. [4] Akumulatora darbības laika datus mērīja Huami Technology Laboratory. Tauku mērījumi tika veikti trīs reizes dienā, sīki priekšmeti tika svērti divas reizes dienā, un līdzsvara testi (stāvot uz vienas kājas ar aizvērtām acīm) tika veikti reizi septiņās dienās, izmantojot rūpnīcas noklusējuma iestatījumus istabas temperatūrā 22°C. Faktiskās lietošanas laikā akumulatora darbības laiks ir atkarīgs no dažādiem faktoriem, piemēram, iestatīšanas, darbības un lietošanas vides, un var atšķirties no laboratorijas pārbaudēm.
Specifikācijas:

Izmēri: 300 x 300 x 25 mm
Produkta nosaukums: Mi Body Composition Scale 2
Svēršanas vienības: Jin / kg / lb.
Ārējais materiāls: pastiprināts stikls + ABS inženierplastika
Darba temperatūra: no 0°C līdz 40°C
Svars: 1,7 kg
Mērījumu diapazons: no 100 g līdz 150 kg
Minimālais skalas sadalījums: 50 g
Bezvadu savienojums: Bluetooth 5.0
Barošana: četras 1,5 V AAA baterijas
Ierīces prasības: darbojas ierīcēs, kurās tiek izmantota operētājsistēma Android 4.4/iOS 9.0 vai jaunāka versija (iPhone 5s vai jaunāka versija) un tiek atbalstīta Bluetooth 4.0 vai jaunāka versija.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.