FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
13 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Tālvadības pults, izmantojot viedtālruni - 2200 W - Piemērots vidēm līdz 46 m2 - Pastāvīga temperatūra 16-28ºC - Iebūvēts displejs - IPX4 ūdensizturīgs
Ātra telpu apsildīšana ar 2200W
Precīzāk sakot, Xiaomi Mi Smart Space Heater 1S ir viedais elektriskais sildītājs ar alumīnija foliju un 72 apsildāmiem elementiem. Tas padara to lieliski piemērotu telpu apsildīšanai līdz 46 m2. Pateicoties lielajai siltuma izkliedes jaudai līdz pat 2200 W, tas to darīs ātri.
Klusa darbība un dabiska gaisa apkure
Vēl viena šī radiatora priekšrocība ir tā, ka tam nav nekādu ventilatoru, tāpēc tas silda gaisu dabiski, to neizžāvējot un neizkustinot daļiņas, kas var pasliktināt alerģijas simptomus, un veicot klusāku darbību. Tā vietā Xiaomi Mi Smart Space Heater 1S izmanto tīklā savienotu šūnveida vadīšanas sistēmu, kas virza gaisa plūsmu uz virsmu.
Pastāvīga temperatūra no 16-28ºC
Izvēlieties vēlamo temperatūru no 16 līdz 28 grādiem un atpūtieties, Mi Smart Space Heater 1S paveiks pārējo. Pateicoties integrētajam dubultā temperatūras sensoram, Xiaomi 1S sildītājs uztur nemainīgu temperatūru, kad tiek sasniegta iepriekš iestatītā vērtība.
Tālvadības pults no viedtālruņa
Un šeit ir gudrā daļa! Savienojiet Mi Smart Space Heater 1S radiatoru, izmantojot Wi-Fi un lietotni Mi Home, un vadiet to no viedtālruņa no jebkuras vietas. Ieslēdziet to, izejot no darba, lai, pārnākot mājās, telpā jau būtu silts; pagrieziet temperatūru uz augšu vai uz leju, neizkustoties no dīvāna vai gultas utt.
Skārienekrāna vadība
Lai gan, ja nevēlaties lietot tālruni, jums tas arī nevajadzēs. Xiaomi Mi Smart Space Heater ir arī liels ekrāns ar trīs spilgtuma līmeņiem un skārienvadību, lai no turienes varētu iestatīt temperatūru un ieslēgtu barošanu.
Rūpīgs dizains, kas raksturīgs Xiaomi
Tas, kas Mi Smart Space Heater S atšķir no pārējiem šī cenu diapazona sildītājiem, ir uzmanība detaļām. Vispirms visas malas un stūri ir noapaļoti, lai izvairītos no ievainojumiem sitienu rezultātā; un tā kājas ir neslīdošas. Turklāt to būs ļoti viegli transportēt un uzglabāt, pateicoties tā nelielajam 6 kg svaram un sānu rokturiem. Un, protams, tas būs pilnībā lietojams vannas istabā, pateicoties IPX4 sertificētajai hidroizolācijai.
*Šī Xiaomi ierīce tiek sinhronizēta ar Eiropas serveri
Specifikācijas:

Vispārīgie parametri

Zīmols: Xiaomi
Produkts: Smart Heater
Nosaukums: Mi Smart Space Heater
Modelis: 1S (DNQZNB05ZM)


Tehniskie parametri

Tips: Sheet Crest
Siltuma avots: elektrisks
Sildīšanas jauda: 2200 W
Aizsardzība pret pārkaršanu: Jā


Dizains

Rokturi: Jā
Digitālais displejs: Jā
Krāsa: alumīnijs/balta
Ieklāšanas iespējas: Grīda


Izmēri un svars

Izmēri (augstums x platums x dziļums): 459 x 684 x ​​90 mm
Platums ar balstu: 203 mm
Svars: 6 kg




Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.