FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
21 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Kompakts un viegls ātrais žāvētājs
9,5 cm īpaši īss korpuss / 20 m/s īpaši liela gaisa plūsma / 50 miljoni negatīvu jonu / 57 °C viedā temperatūras kontrole
Ērts rokās, viegls un parocīgs ceļojumos
Novatoriskajai struktūrai ir īpaši īss apvalks, kas nav garāks par lūpu krāsu, kas nodrošina ērtu satvērienu. Ērti paņemiet to līdzi ceļojuma laikā, lai iegūtu papildu pārliecību.

Lūpu krāsas garums*
Viegls korpuss

Turboventilatora lāpstiņas, lai nodrošinātu spēcīgu un stabilu gaisa plūsmu
Balstoties uz gaisa kuģu turbīnu dzinēju darbības principu, unikālais dizains ar izliektām lāpstiņām un gaisa izplūdes atveri samazina vēja enerģijas zudumus un efektīvi uzlabo gaisa ātrumu. Augstas veiktspējas motors rada spēcīgu gaisa plūsmu, kas ātri iztvaiko mitrumu, neprasot augstu temperatūru.

20 m/s m/s — liela gaisa plūsma*
7 asmeņu asmeņi — spārnu formas asmeņi

Ērta temperatūra matu aizsardzībai
Temperatūra tiek noteikta 60 reizes sekundē, un rezultāts tiek tieši nosūtīts uz mikroprocesoru, lai regulētu gaisa temperatūru reāllaikā un nodrošinātu, ka temperatūra saglabājas stabila 57℃. Zinātniskā temperatūras kontrole novērš matu bojājumus un palīdz jūsu matiem saglabāt veselīgu spīdumu.
Uzziniet no L'Oréal Arts Ambassador par pareizu matu žāvēšanas veidu
Džeisons teica: "Pavirzot matu žāvētāju uz leju žāvēšanas laikā, mati kļūst gludāki un mazāk bojāti. Jums jāievēro vismaz 10 cm attālums starp gaisa izplūdes atveri un matiem. Vasarā ieteicamā temperatūra ir 57 ℃. labāk aizsargā matus."
JASON CUI, L'Oréal mākslas vēstnieks, bijušais Hermès, LV un Dior modes šovu galvenais stilists Ķīnā un oficiālais Harper's Bazaar stilists.
Ātri izžūst, nesabojājot matus, un dodieties uz darbu, sajūtot svaigumu
Ne visi fēni var sasniegt žāvēšanas ātrumu 6,1 g/min*. Spēcīgā gaisa plūsma ļauj mitrumam ātri iztvaikot, samazinot laiku, kas pavadīts matu žāvēšanai gan agri no rīta, gan pirms gulētiešanas.

Agri rīti – samazina matu žāvēšanai pavadīto laiku un nodrošina atsvaidzinošu rītu
Pirms gulētiešanas – ātri izžūst un aizsargā matus, lai nodrošinātu labu nakts miegu

Gludāki un spīdīgāki mati
Iebūvētais jonu ģenerators savā spēcīgajā gaisa plūsmā var atbrīvot pat 50 miljonus negatīvo jonu, kas samazina statisko elektrību, novērš čokurošanos, izlīdzina matu kutikulas un piešķir matiem mirdzošu spīdumu. Tas nodrošina arī ātru un maigu žāvēšanu, lai uzlabotu jūsu matu veselību.

50 miljoni negatīvo jonu*
Izlīdzina matu kutikulas
Neitralizē statisko elektrību

Vairāk kontrolējiet matu žāvēšanu Saglabājiet temperatūras iestatījumus lielākai ērtībai
Ļauj brīvi pārslēgties starp karsto un auksto gaisu un labāk kontrolēt gaisa ātrumu. Vienkārši nospiediet un nospiediet, lai sāktu darbu, un izvēlieties kādu no trim temperatūras iestatījumiem vienmērīgai un ērtai gaisa plūsmai. Izmantotā temperatūra tiks automātiski saglabāta un iespējota nākamreiz, kad to izmantosit.
Rokturis sniedz ērtu pieskāriena sajūtu
UV pārklājums ir izturīgs pret netīrumiem, un tam ir mīksts pieskāriens, nodrošinot ērtu satvērienu.
Samazināts troksnis matu žāvēšanas laikā
Gaisa plūsmas pretestība pārraides laikā tiek samazināta, lai efektīvi kontrolētu troksni. Ar maigāku skaņu un spēcīgāku gaisa plūsmu jūs un jūsu ģimene varat baudīt patīkamāku matu žāvēšanas pieredzi.
Vairāki pārkaršanas aizsardzības līdzekļi, lai uzlabotu drošību
NTC nosaka izejošā gaisa temperatūru reāllaikā. Izvēlētie augstas precizitātes elementi var automātiski iedarbināt aizsardzību pret pārkaršanu un izslēgt strāvu pārmērīgas temperatūras gadījumā. Ārkārtējos gadījumos, lai nodrošinātu drošību, tiks iedarbināta drošinātāju aizsardzība.

NTC temperatūras noteikšana
Aizsardzība pret pārkaršanu
Drošinātāju aizsardzība

Izsmalcinātas detaļas, ģeniāls dizains

360° divslāņu pretapdeguma uzgalis — droša un ātra veidošana
Piekāršanas āķis — viegli uzglabājams
Ergonomisks rokturis - Ērts rokturis
Stiprināts strāvas vads - Izolē siltumu un iztur augstu temperatūru

* Lūpu krāsas garums: apvalka garums ir līdzvērtīgs lūpu krāsas stieņam (Dior Lip Tattoo). *20 m/s liela gaisa plūsma: maksimālais gaisa ātrums spēcīga, auksta gaisa režīmā, ko mēra pie nominālā sprieguma ar 10 cm attālumu starp parauga produkta gaisa izplūdi un testēšanas ierīces gaisa ieplūdi. *57 ℃ viedā temperatūras kontrole: temperatūras starpība bija ±8 ℃, kad parauga produkts tika testēts dažādās apkārtējās vides temperatūrās un dažādos gaisa ātrumos, izmantojot standarta 53 punktu temperatūras testēšanas ierīci, ar testēšanas vides temperatūru 15 ℃/20 ℃. /25℃/30℃, gaisa ātrums iestatīts uz stipru/mīkstu zem 57℃ nemainīgas temperatūras, un temperatūras sensors novietots 10 cm attālumā no gaisa izplūdes atveres. *Žāvēšanas ātrums 6,1 g/min: vērtība tika mērīta 24,3 ℃ temperatūrā un 52 % RH mitrumā, produktam iestatīts augstas gaisa plūsmas un karstā gaisa režīms un testēšanas drāna novietota 10 cm attālumā no gaisa. produkcijas parauga izeja



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.