FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Mi Motion Activated Night Light 2 — Bluetooth
3-in-1 viedais apgaismojums apgaismojumam, kustības noteikšanai un gaismas noteikšanai

Ar kustību aktivizēta: liela diapazona kustību aktivizēšana, gaisma ieslēdzas, tiklīdz jūs ieejat aptumšotā telpā
360° rotācija: magnētiska konstrukcija elastīgai leņķa regulēšanai
Zems enerģijas patēriņš: 17 mēnešu akumulatora darbības laiks, ja to izmanto tikai kā sensoru
Kustības noteikšana: cilvēka/dzīvnieka kustības noteikšana
Gaismas noteikšana: apkārtējā apgaismojuma apstākļu noteikšana
Viedā saite: izveidojiet savienojumu ar virkni viedierīču, izmantojot Bluetooth vārteju

Viedi apgaismojuma pielāgojumi, izmantojot lietotni. Pielāgojiet savu ideālo nakts apgaismojumu
Mi Motion Activated Night Light 2 (Bluetooth) var noteikt cilvēka kustību tumsā. Pēc noteikšanas gaisma iedegas. Ierīces jauninājumi ir veikti, domājot par jums. Atrodiet savai videi ideālu apgaismojumu, gan spilgtumu, gan apgaismojuma laiku var pielāgot lietotnē Mi Home/Xiaomi Home.
*Lai veiktu iestatījumus vai atjauninātu programmaparatūru lietotnē, vispirms iespējojiet Bluetooth funkciju savā tālrunī, pēc tam pārvietojiet ķermeni nakts gaismas indukcijas diapazonā vai nospiediet Bluetooth slēdzi uz jebkuru pusi.*Nakts gaismas spilgtuma testa ziņojums. Nr.: WTF20F02004812N.
Neatkarīgas sensora funkcijas* Izmantojiet visas viedās saites savienojumu iespējas
Ērti un jautri Mi Motion Activated Night Light 2 (Bluetooth) var izmantot kā kustības sensoru* un gaismas sensoru*. Izmantojot Bluetooth vārteju, ierīci var iestatīt savienojuma izveidei ar dažādām ierīcēm dažādos laikos.
*Sensoru funkcijas var iespējot tikai tad, ja ir izveidots savienojums, izmantojot Bluetooth vārteju. Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu kontā ir ierīces ar Bluetooth vārtejas atbalstu.*Gaismas sensoru var izmantot, lai noteiktu divu veidu apkārtējo apgaismojumu: gaišo vai tumšo. Konkrēti dati netiek rādīti.*Lietotnē Mi Home/Xiaomi Home ir ietverti desmit dažādi ziņošanas nosacījumi, kad ierīce tiek izmantota kā kustības un gaismas sensors.Ieskaitot: cilvēka ķermeņa kustības, apkārtējās gaismas statuss spilgts/tumšs, apkārtējā apgaismojuma statuss spilgts. /tumšs un cilvēka kustība, X minūtes nav cilvēka ķermeņa kustības.
Kad jūs ierodaties mājās no darba pulksten 19:00, nakts gaisma jūsu verandā nosaka tumšo apkārtējo apgaismojumu un kustību un automātiski ieslēdz Mi Smart LED griestu apgaismojumu un Mi Air attīrītāju.
Kad ceļaties no pusnakts līdz 7:00, nakts gaisma jūsu guļamistabā uztver kustību un automātiski ieslēdz Mi Smart LED griestu apgaismojumu zemā spilgtumā.
Magnētiskā stiprinājuma dizains, 360° rotācija vēl pieejamākam apgaismojuma scenārijam
Nakts gaisma var brīvi stāvēt uz līdzenām virsmām, piemēram, naktsgaldiņiem. Uzlīmēšanai uz pamatnes var izmantot uzlīmi*. Palieliniet spilgtumu drēbju skapjos un verandās, lai iegūtu skaidru apgaismojumu, neieslēdzot elektrotīkla apgaismojumu. Samaziniet spilgtumu kāpņu telpās un guļamistabās, lai nodrošinātu mīkstu, netraucētu apgaismojumu. Noņemiet naktslampiņu no pamatnes, lai to izmantotu atsevišķi.
*Neizmantojiet atkārtoti uzlīmi no šī izstrādājuma, jo tas var sabojāt virsmas. Pirms piestiprināšanas pārliecinieties, vai izstrādājums ir pareizi novietots.
Tikai trīs AA baterijas 365 dienu akumulatora darbības laiks ar zemāko spilgtuma iestatījumu*
180 dienu akumulatora darbības laiks ar augstāko spilgtuma iestatījumu*. Varat arī izslēgt nakts gaismas funkciju, izmantojot lietotni Mi Home/Xiaomi Home. Ilgstoša bezproblēmu lietošana ar 17 mēnešu akumulatora darbības laiku, ja to izmanto tikai kā sensoru.*
*Akumulatora darbības laiks, kad tiek izmantota apgaismojuma funkcija, tiek aprēķināts, ņemot vērā, ka gaisma tiek ieslēgta 15 reizes dienā, katra uz 15 sekundēm. *AA baterijas nav iekļautas izstrādājuma komplektācijā. *Akumulatora darbības laiks, kad ierīce tiek izmantota tikai kā sensors un netiek izmantota apgaismojuma funkcija, tiek aprēķināts, pamatojoties uz 80 kustības un 20 gaismas noteikšanas gadījumiem dienā, kā arī 24 x 6 = 144 regulāriem ziņojumiem dienā.* iepriekš sniegtie dati ir aprēķināti, pamatojoties uz AA akumulatoru ar nominālo jaudu 1500 mAh.
Plaša 120° uztveršanas zona Līdz 6m sensora attālumam
Mi Motion Activated Night Light 2 (Bluetooth) ir aprīkots ar pielāgotu Fresnel objektīvu, kas spēj noteikt visjutīgākās cilvēka kustības. Ierīcei ir īpaši plašs horizontālo sensoru diapazons 120°, kas spēj noteikt kustību 6 m* attālumā gaismas priekšā un 2,5 m* attālumu līdz sāniem.
*Nakts gaismas sensora diapazona testa ziņojuma Nr.: WTF20F02004812N.
Nav redzamas mirgošanas*, nav kaitīgas zilas gaismas*Gaismas avots ir zinātniski konfigurēts, lai uzlabotu acu aizsardzību
Ietver 2800 K siltu, maigu dzeltenu gaismu* bez redzamas mirgošanas vai kaitīgas zilas gaismas, lai jūs varētu piecelties naktī, nevienam netraucējot.
*Nav redzamas mirgošanas, nav kaitīgas zilas gaismas, 2800K testa ziņojuma Nr.: WTF20F02004812N.
Uzstādīšana
Precīzai noteikšanai ieteicams vērst gaismu uz leju, ja pamatne ir uzstādīta virs 1,9 m virs grīdas. Tā paša iemesla dēļ ir ieteicams vērst gaismu uz augšu, ja pamatne ir uzstādīta zem 0,5 m virs grīdas. Dažādiem montāžas augstumiem ir jāpielāgo leņķis



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.