FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
21 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Dinamiska skaņas kvalitāte, kas ir visur, kur jūs darāt Ūdens un putekļu izturīgs / ilgs akumulatora darbības laiks / Bluetooth 5.0 / Dual Audio
Kompakts, pārnēsājams un viegls
Mi pārnēsājamais Bluetooth skaļrunis ir pietiekami mazs, lai to varētu nēsāt somā vai turēt plaukstā. Katrs skaļrunis sver tikai tik daudz, cik Mi 9 Pro mobilais tālrunis, tāpēc varat paņemt līdzi mūziku jebkur, nejūtoties noslogots.
Izsmalcināts dizains slēpj visu, izņemot dinamisko skaņu
Kompaktais, bet jaudīgais salona dizains ietver divus draiverus ar retzemju magnētiem, Kanādas garšķiedras diafragmu un pasīvo radiatoru, kas ļauj skaļrunim reproducēt mūziku ar žilbinošu skaņas kvalitāti, nodrošinot maksimālu uztraukumu un baudījumu.

Divi draiveri ar retzemju magnētiem – spēcīgi magnēti nodrošina augstu jutību un reālistiskas detaļas.
Kanādas garo šķiedru diafragma — atbilstoša slāpēšana nomāc konusa pārrāvumus, nodrošinot skaidru un dabisku audio.
Pasīvais radiators - uzlabo dziļu basu un zemo frekvenču reproducēšanu labākai skaņas tekstūrai.

IP67 vērtējums* sirdsmieram
Mi pārnēsājamajam Bluetooth skaļrunim ir 5. līmeņa putekļu un ūdens izturība, kas nozīmē, ka iekšējie komponenti ir aizsargāti no sviedriem, lietus un putekļiem, tāpēc varat justies droši, paņemot to jebkur.
10 stundu akumulators ilgākam baudījumam
Izbaudiet mūziku līdz 10 stundām* ar pilnu uzlādi, izmantojot lielo 2000 mAh akumulatoru. USB-C uzlādes ports atbalsta spraudņa orientāciju uz augšu vai uz leju, lai nodrošinātu ātrāku un vienkāršāku uzlādi. Lielāka jauda un ilgāks akumulatora darbības laiks nozīmē, ka jūsu mūzika ilgst ilgāk, kad dodaties ārā.
Bluetooth 5.0 ātriem un stabiliem savienojumiem
Izbaudiet bezvadu brīvību ar integrēto Bluetooth 5.0 mikroshēmu, kas nodrošina saderību ar plašu ierīču klāstu, stabilu signālu, ātru pārraides ātrumu un spēcīgu traucējumu mazināšanu.
Duālais audio* stereo skaņai
Mi Portable Bluetooth skaļrunis atbalsta īstu bezvadu stereo savienojumu. Tas ļauj apvienot divus skaļruņus bezvadu stereo konfigurācijā, kur divi skaļruņi kalpo kā labais un kreisais skaņas kanāls, lai iegūtu iespaidīgāku klausīšanās pieredzi.
Skaidrāka skaņa labākām sarunām
Atbildiet uz zvaniem un nolieciet klausuli ar vienu pieskārienu un izbaudiet skaidru, dabisku skaņu sarunās, pateicoties iebūvētajam mikrofonam ar augstu jutību un signāla-trokšņu attiecību, kā arī integrētu atbalss slāpēšanu.
* Putekļu un ūdens izturības pārbaudes iestāde: Šenženas Metroloģijas un kvalitātes inspekcijas akadēmija; Testa ziņojums: WTI96003463. *Skaļruņa akumulatora darbības laika pārbaudes nosacījumi: skaļrunis var atskaņot mūziku līdz 10 stundām viena režīmā ar 60% skaļumu ar pilnu uzlādi. Dati var atšķirties atkarībā no vides un lietošanas apstākļiem. Testēšanas iestāde: MORLAB laboratorija. Pārskata numurs: SZ19110107A01. * Dubultajam audio savienojumam ir nepieciešama šī iespēja abām pievienotajām ierīcēm. Mi Portable Bluetooth skaļrunis tiek pārdots kā viens skaļrunis; divus var iegādāties, lai izmantotu duālā audio savienojuma funkciju. Lai nodrošinātu vislabāko bezvadu stereo pieredzi, ieteicams abus savienotos skaļruņus novietot 0,5–1,2 metru attālumā viens no otra. *Pirms uzlādes pārliecinieties, vai uzlādes portā nav šķidruma un svešķermeņu. Lai novērstu ūdens iekļūšanu uzlādes pieslēgvietā, skaļruņa lietošanas laikā cieši aizveriet gumijas uzlādes porta vāku. *Ja skaļrunis kļūst slapjš, nosusiniet to pēc iespējas ātrāk, lai tas darbotos un būtu labā stāvoklī.
Specifikācijas:

Preces modeļa nr.: XMYX04WM
Produkta izmēri: 86 × 86 × 45 mm
Bluetooth profili: HFP/A2DP/AVRCP
Akumulatora ietilpība: 2000 mAh
Putekļu un ūdens izturība: IP55
Ievades parametri: 5V 1A
Citas funkcijas: duālais audio savienojums
Produkta neto svars: 185 g
Bluetooth versija: Bluetooth 5.0
Sakaru diapazons: 10 m (atklāta vieta bez šķēršļiem)
Nepārtrauktas atskaņošanas laiks: 10 stundas (60% skaļuma)
Uzlādes ports: USB-C
Ieviestie standarti: Q/WMSX 010-2018



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.