FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
14 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Īpaši īss metiena attālums — milzīgs ekrāns jūsu mājām

Īpaši īss metiena attālums, stiprināms pie sienas
Milzīgs 150 collu projekcijas laukums
ALPD 3.0 lāzera gaismas avota tehnoloģija
Augsta krāsu precizitāte un spilgtums.
3000:1 dabiskais kontrasts
Iebūvēts Google palīgs / Google Android 8.1 TV saturs

* Xiaomi Laser Projector var rādīt tradicionālās kabeļtelevīzijas programmas, izmantojot TV uztvērēju, piemēram, televizora pierīci vai IPTV televizora pierīci. Tas nevar tieši uztvert apraides televīzijas signālus.
Japānas 2017. gada Laba dizaina balvas ieguvējs
Japan Good Design Award, iF Design Award, Red Dot Award un IDEA Award ir zināmas kā četras galvenās globālās dizaina balvas.
Šis ir pasaulē pirmais īpaši īsais fokusa lāzerprojektors ar ALPD tehnoloģiju, kas nodrošina līdz pat 150 collu Full HD 50 cm attālumā ar augstu kontrasta attiecību 1500 lūmenu un 3000:1, un produkta kalpošanas laiku 20 000 stundas. Šis augsto tehnoloģiju produkts izmanto kompaktu un minimālu "kastes" dizaina valodu un saglabā stilistisku saskaņotību pat ar Bluetooth tālvadības pulti. Kontrolējiet ierīci no jebkuras vietas telpā. Ar balsi aktivizējami palīgi var ātri atrast programmas vai nodrošināt citas interaktīvas skatīšanās iespējas.
- Laba dizaina balvas žūrija
Masīvs ekrāns jūsu mājām
Xiaomi lāzerprojektors var projicēt līdz 150 collu lielu ekrānu. Ienesiet privāto teātri savās mājās.
Milzīgs 150 collu projekcijas laukums Pārvērtiet savu māju par privātu kinoteātri
Viegli pielāgojiet ekrāna izmēru no 80 līdz 150 collām.
Izbaudiet aizraujošu baudu, skatoties filmu, klausoties koncertu vai spēlējot spēli uz liela ekrāna.
Īpaši īss attālums Projicējiet lielu ekrānu pat no tuva attāluma
Izmanto 0,233:1 īpaši īsu fokusa lēcu dizainu, lai novērstu tradicionālajiem projektoriem nepieciešamās tālsatiksmes projekcijas radītās neērtības. Xiaomi lāzerprojektoru var novietot 1,97 collu ~ 19,7 collu attālumā no displeja virsmas uz televizora korpusa vai piestiprināt pie sienas. Nav nepieciešams saskarties ar sarežģītiem vadiem vai šķēršļiem.

1,97 collas ~ 19,7 collas no displeja virsmas
Viegli pārvietot
Nav nepieciešama īpaša elektroinstalācija

Kino kvalitāte
Xiaomi lāzerprojektoram ir 3000:1 dabiskais kontrasts, kas ir salīdzināms ar kinoteātros. Ja sarkanās gaismas attiecība ir 16–18%, krāsas ir spilgtas un spilgtas.
ALPD 3.0 lāzera gaismas avota tehnoloģija
Ietver jauno Appotronics* lāzerdispleja tehnoloģiju ALPD 3.0, kas tirgū ieņem vadošo pozīciju ekrāna krāsu, kontrasta un spilgtuma ziņā. Attēli ir ne tikai spilgti un skaidri, bet arī ALPD 3.0 ļauj mums pagarināt produkta kalpošanas laiku un samazināt iekārtas izmēru.
* Appotronics ir pasaulē vadošais augstas spilgtuma lāzera fosfora tehnoloģiju novators. Vairāk nekā 3000 teātru izmanto šo tehnoloģiju visā pasaulē.
85%+ NTSC krāsu diapazons Plašs krāsu diapazons un izplatīšana
Krāsa ir svarīga visa projekcijas ekrāna sastāvdaļa. Ja krāsu diapazons ir pārāk mazs, projektors nevar parādīt filmas patiesās krāsas. Xiaomi Laser Projector izmanto novatorisku piecu pakāpju krāsu apļa tehnoloģiju sarkanās gaismas projekcijas ātrumam 16-18% *. NTSC krāsu diapazons 85% nodrošina bagātīgu un patiesu krāsu atveidi.
* Tradicionālie projektori parasti izmanto tikai trīs vai četru pakāpju krāsu riteņus. Sarkanās gaismas projekcijas līmenis parasti ir zem 10%.
3000:1 dabiskais kontrasts Pat tumšākas ainas tiek projicētas skaidri
Mēs bieži sūdzamies, ka kinoteātrī var būt grūti skaidri saskatīt svarīgas detaļas, jo tumšie attēli netiek projicēti skaidri. Xiaomi lāzerprojektoram ir 3000:1 dabiskais kontrasts, kas krietni pārsniedz kinoteātros standarta 2000:1. Tam ir arī 1920*1080 izšķirtspēja un HDR atbalsts, tāpēc detaļas ir skaidras pat tumsā.
5000 lūmenu spilgtuma gaismas avots
Xiaomi Laser Projector piedāvā gaismas avota spilgtumu līdz 5000 lūmeniem, attēla spilgtumu 1600 ANSI lūmenu un projekcijas ekrāna spilgtumu 15-18fL, kas ir salīdzināms ar kino standarta.
* fL ir Ķīnas kinoteātra mēroga standarts spilgtuma mērīšanai. 14 fL spilgtums ir vispārpieņemts 2D kino projekcijai Ķīnā un 4,5 fL 3D attēliem.
TL DLP digitālās gaismas apstrādes tehnoloģija
Ietver Texas Instruments DLP digitālās gaismas apstrādes tehnoloģiju. Šī tehnoloģija ir balstīta uz DMD mikroshēmu vizuālai digitālās informācijas attēlošanai. Izmantojot šo tehnoloģiju, Xiaomi Laser Projector var parādīt attēlu skaidrāk un spilgtāk. Tajā pašā laikā attēla detaļas ir spilgtas ar augstu atjaunošanas ātrumu.
5,4 um pikseļu DMD mikroshēma 2,07 miljoni atstarojošu lēcu, lai katra lielā ekrāna colla būtu skaidra un izteiksmīga
Mikroshēmā ir vairāk nekā 2,07 miljoni 5,4 um atstarotāju, katrs kā mazs spogulis, kas neatkarīgi pagriežas par ± 17° ar ātrumu 16,66 miljoni ciklu sekundē, saplūstot dažādās staru kūļa krāsas uz īpaši īsu fokusa lāzera objektīvu, nodrošinot augstu efektu. - definīcijas skatīšanās pieredze.
Lampas darbības laiks ir vairāk nekā 25 000 stundu Skatieties filmas katru gada dienu.
Apotronics ALPD 3.0 lāzera gaismas avota tehnoloģija var efektīvi nodrošināt lampas kalpošanas laiku 25 000 stundu vai vairāk, kas ir līdzvērtīgs laikam



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.