FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
16 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Straumējiet 4K kvalitātē jebkurā vietā

Pārnēsājams 4K straumēšanas medijs
Atbalstīti Dolby Atmos™ un Dolby Vision®
Darbojas ar Android TV™ 11
Iebūvēts Google palīgs*

Jauns viedās savienojamības laikmets
Izmantojot viedo Android TV™ sistēmu, Xiaomi TV Stick 4K piedāvā jaunu multivides pieredzi jebkurā laikā un vietā. Kompakts un pārnēsājams, tas nodrošina viedāku dzīvi jūsu displejiem*.
Izbaudiet Android TV™ 11* brīnumu
Xiaomi TV Stick 4K ir aprīkots ar Android TV™ 11, nodrošinot vienkāršu, taču aizraujošu pieredzi. Atklājiet vairāk nekā 400 000 filmu un šovu no savām iecienītākajām lietotnēm. Iegūstiet vairāk nekā 7000 lietotņu no pakalpojuma Google Play*. Atskaņojiet mūziku un spēles, apraidiet no jebkuras ierīces un veiciet citas darbības*.
Augstākā skatīšanās pieredze
4K * īpaši augstas izšķirtspējas izvade apvienojumā ar Dolby Vision® tehnoloģiju paceļ video kvalitāti citā līmenī. Piedalieties spilgtā un aizraujošā vizuālā pieredzē.
Telpiskā skaņa* izcilai audio pieredzei
Neatkarīgi no tā, vai jums patīk mūzika, spēles, filmas vai TV drāmas, Dolby Atmos® un DTS HD tehnoloģija nodrošina skaņām lielāku bagātību un reālismu nekā jebkad agrāk.
Padariet savu televizoru viedāku, izmantojot Google asistentu*
Izmantojot Google palīgu*, varat baudīt ātru piekļuvi daudzām izklaides iespējām, meklēt informāciju un vadīt savas mājas viedās ierīces. Tas nodrošina arī runas atpazīšanas ērtību neviedajiem televizoriem.
Mazs, bet spēcīgs
Xiaomi TV Stick 4K kompaktajam formas faktoram ir četrkodolu procesors, kas nodrošina jaudīgu veiktspēju. Neatkarīgi no tā, vai skatāties augstas izšķirtspējas filmu, klausāties augstas kvalitātes mūziku vai spēlējat spēles, ātrums un stabilitāte ir tas, ko varat sagaidīt.

Četrkodolu procesors
Augstas veiktspējas GPU
2 GB RAM*
8 GB ROM*

Novietojiet savu mazo ekrānu uz lielā ekrāna
Straumējiet iecienīto izklaidi no tālruņa, planšetdatora vai klēpjdatora uz televizoru, izmantojot iebūvēto Chromecast*.
Vieglāki savienojuma veidi

HDMI
Wi-Fi 2,4 GHz/5 GHz
Bluetooth®

360° Bluetooth tālvadības pults
Ērti lietojamais pogu izkārtojums apvienojumā ar Bluetooth un balss vadības atbalstu nozīmē, ka varat baudīt 360° vadību no jebkura leņķa. Tas viss ir saistīts ar ērtībām, komfortu un lietu kontroli pēc saviem ieskatiem.
Viegls un pārnēsājams dizains
Izmantojiet to tur, kur tas nepieciešams: Xiaomi TV Stick 4K vieglais un kompaktais formas faktors padara to viegli lietojamu un pārnēsājamu. Skatieties savu iecienītāko video saturu jebkurā laikā un vietā, neatkarīgi no tā, vai esat mājās vai prom.
Gatavs lietošanai tikai 3 soļos

Pievienojiet Xiaomi TV Stick 4K savam televizoram
Izveidojiet savienojumu ar Wi-Fi
Sāciet skatīties

Specifikācijas:

Izmēri

Garums - 106,8 mm
Platums - 29,4 mm
Biezums - 15,4 mm
Svars - 42,8g
Krāsa — melna


Specifikācijas

Izvades izšķirtspēja — 4k
CPU — četrkodolu Cortex-A35
GPU — Mali-G31 MP2
RAM — 2 GB
Krātuve - 8 GB
Operētājsistēma — Android TV™ 11
Saturs — iepriekš instalēts Netflix, Amazon Prime Video un YouTube


Bezvadu savienojums

Wi-Fi 2,4 GHz/5 GHz
Bluetooth 5.0


Dekodētājs

Video dekodētājs — AV1, VP9, H.265, H.264, MPEG-2, MPEG-1
Video formāts — MKV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM
Audio dekodētājs — DTS HD, Dolby Atmos
Audio formāts — MP3, AAC, RM, FLAC
Attēlu dekodētājs — JPG, BMP, GIF, PNG


Ostas

HDMI x 1
Micro USB x 1



Piezīmes
*Google asistenta pieejamība dažādos tirgos ir atšķirīga. Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, skatiet Google asistenta oficiālo vietni.*Displeja ierīcei ir jāatbalsta ievade, izmantojot HDMI portu.*Google, Google Play, Android TV, Chromecast iebūvētās un citas zīmes ir Google LLC preču zīmes.*Platformas un saturs var atšķirties. atkarībā no jūsu valsts vai reģiona. Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, skatiet jūsu atrašanās vietā pieejamos pakalpojumus.*Nepieciešams TV un video tvaicēšanas saturs, kas atbalsta 4K izšķirtspēju vai Dolby Vision®.*Nepieciešams TV un video tvaicēšanas saturs, kas atbalsta Dolby Atmos™ vai DTS dekodēšanu.*2 GB + 8 GB krātuve. : Faktiskā pieejamā jauda var atšķirties vai samazināties vairāku faktoru dēļ. Tā kā operētājsistēma aizņem daļu no atmiņas (RAM), faktiski pieejamā vieta ir mazāka par atzīmēto atmiņas ietilpību. Operētājsistēmas instalēšanas un iepriekš instalēto programmu dēļ, kas aizņem daļu zibatmiņas (ROM), faktiskā pieejamā krātuves vieta ir mazāka par norādīto zibatmiņas ietilpību.*Nepieciešamas lietotnes, kurās ir iespējota Chromecast iebūvēta™.*Izmantojiet Bluetooth 5.0 ir nepieciešamas gala ierīces, kas atbalsta arī atbilstošās funkcijas.* Produkta attēliem un saturam produkta vietnes lapā ir tikai ilustratīvs nolūks. Faktiskie efekti (tostarp, bet ne tikai, izskats, krāsa, izmēri) un saturs displejā (tostarp, bet ne tikai fona attēli, foni, attēli, lietotāja interfeisa dizains) var atšķirties. Lūdzu, skatiet faktisko produktu.*Produkta vietne parāda tipiskās vērtības datus. Visi dati nāk no Xiaomi Laboratories, dizaina un tehnoloģiju parametriem, un datus sniedza pārdevēji. Testēšanas dati dažādās testa versijās un testēšanas vidēs var nedaudz atšķirties un var neatspoguļot faktisko produktu.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.