FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
21 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Kļūsti gudrs, vingrojies

Iebūvēts - GPS/GLONASS
Stilīgs 1,4 collu krāsu displejs
5 ATM - ūdensizturība
Vairāk nekā 120 pulksteņa ciparnīcu/emocijzīmju atbalsts
Sirdsdarbības/miega kontrole
Akumulatora darbības laiks līdz 9 dienām

1000+ pielāgotas kombinācijasJauns izskats, kad vien vēlaties
Mi Watch Lite nav tikai viedais pulkstenis, tam ir sava unikālā personība. Ir trīs pulksteņa korpusa krāsu opcijas, piecas siksnas krāsu opcijas, vairāk nekā 120 tematiskas pulksteņa ciparnīcas un pulksteņa ciparnīcas funkciju pielāgošana*, lai apmierinātu jūsu pastāvīgi mainīgo stilu.
1,4 collu TFT krāsu skārienekrāns
Atbalsta automātisku spilgtuma regulēšanu. Viss, kas jums jāzina vienā ekrānā.
Tiek galā gan ar iekštelpu, gan āra vingrinājumiem.Jūsu personīgais treneris
11 treniņu režīmi5 ATM ūdensizturība līdz 50m
Neatkarīgi no tā, vai atrodaties iekštelpās vai ārā, Mi Watch Lite reāllaikā seko līdzi jūsu kustībām un atbalsta konkrētu treniņu mērķu noteikšanu, lai palīdzētu uzlabot treniņa rezultātus.

Skriešana ārā
Skrejceļš
Āra riteņbraukšana
Atvērts ūdens
peldēšana
Freestyle
Peldēšana baseinā
Krikets*
Trekings
Taku skrējiens
Pastaiga
Iekštelpu riteņbraukšana

Precīza divu satelītu pozicionēšanas sistēmaPārbaudiet bezgalīgi
Izmantojot GPS+GLONASS pozicionēšanu un vairākus viedos sensorus, pulkstenis var precīzi izsekot jūsu trajektorijai, ātrumam, attālumam un sadedzinātajām kalorijām. Tas var arī izmērīt jebkādas sirdsdarbības ātruma izmaiņas, nodrošinot skaidru priekšstatu par jūsu treniņa statusu.

GPS + GLONASS satelīta pozicionēšana
Barometrs (altimetrs)
3 asu akselerometrs/3 asu žiroskops
Kompass
PPG sensors

Profesionāla veselības uzraudzība Sekojiet līdzi savam fiziskajam stāvoklim
Sirds ritma monitorings
Pulkstenis, kas aprīkots ar PPG sensoru, var precīzi noteikt jūsu sirdsdarbības ātrumu 24 stundas diennaktī un paziņot, kad jūsu pulss pārsniedz normālu līmeni. Tas var arī saglabāt jūsu sirdsdarbības ritma datus miera stāvoklī 30 dienas, lai palīdzētu uzraudzīt ilgtermiņa sirdsdarbības ātruma izmaiņas.
Miega uzraudzība
Analizējiet miega kvalitāti, ierakstot pilnīgus miega datus, piemēram, dziļu miegu, vieglu miegu un miega ilgumu, lai palīdzētu uzturēt labus miega ieradumus.
Elpošana
Veiciet vadītus elpošanas vingrinājumus 1 līdz 5 minūtes noteiktā ritmā, lai mazinātu stresu jebkurā laikā un vietā.
Ikdienas veselības dati īsumā
Pulkstenis reģistrē jūsu ikdienas sirdsdarbības ātrumu, vingrinājumus un miega datus, pārliecinoties, ka esat labi informēts par savu veselības stāvokli.
Akumulatora darbības laiks līdz 9 dienām Ietaupot ikdienas uzlādes problēmas
100% uzlāde 2 stundās

9 dienas — parastais lietojums*
10 stundas — nepārtraukts GPS sporta režīms

Vairāk praktisku iespēju uz plaukstas locītavas

Dienas ieraksti par sadedzinātajām kalorijām, soļu skaitu un reizēm, kad esat piecēlies kājās.
Nekavējoties skatiet zvanus, īsziņas un lietotņu paziņojumus
Kontrolējiet mūziku, vienlaikus turot tālruni kabatā
Dīkstāves brīdinājumi, lai atgādinātu jums palikt aktīvam


Atrodi tālruni
Laika ziņas
Signalizācija
Apturēt pulksteni
Lukturis
Taimeris

Trīs pulksteņu futrāļi un piecas siksnas modernās Morandi krāsās, kombinējiet, kā vēlaties

Rozā
Ziloņkauls
Melns
jūras zils
Olīva

*50 m ūdensizturība ir balstīta uz standartu GB/T 30106-2013, un to ir pārbaudījis Ķīnas Nacionālais pulksteņu kvalitātes uzraudzības un testēšanas centrs. Ūdensizturības ziņojumu numuri: Mi Watch Lite: QT2009041. Ūdensizturības reitings ir 5 ATM (atbilst 50m dziļumam zem ūdens), ļaujot ierīci nēsāt dušā un peldoties, bet ne saunās vai niršanas laikā.*Aplikācijas lietotāja interfeiss var tikt mainīts. Lai iegūtu precīzu attēlojumu, lūdzu, skatiet faktisko lejupielādēto Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite versiju.*Ierīce pašlaik atbalsta tikai ilgstošas nakts miega uzraudzību un neatbalsta īsu dienas miega uzraudzību. Ilgs nakts miegs attiecas uz miegu, kas ilgst vairāk nekā divas stundas pēc aizmigšanas nakts periodā. Standarta nakts periods ilgst no 21:00 līdz 9:00 nākamajā dienā. Var uzraudzīt ilgu nakts miegu, kas atbilst vienam no šiem nosacījumiem: 1) miega ilgums pilnībā ietilpst nakts periodā; 2) Miega režīms sākas agrāk par 21:00 vai beidzas vēlāk par 9:00, bet vairāk nekā 50% no miega ilguma notika nakts periodā.*Kriketa režīmu var jaunināt, izmantojot OTA atjauninājumus.*Pielāgotas pulksteņa ciparnīcas funkcijas: dažas pulksteņu ciparnīcas atbalsta pielāgotu displeja saturu, lai jūs varētu izvēlēties parādīt savas iecienītākās vai biežāk lietotās funkcijas pulkstenī atbilstoši savām vajadzībām.*Melnā, ziloņkaula un tumši zilā pulksteņa futrāļiem ir atbilstošas krāsas siksniņa. Olīvu un rozā siksnas ir jāiegādājas atsevišķi.*Visi šajā lapā norādītie dati par uzlādi un akumulatora darbības laiku ir iegūti no Zhou Hai laboratorijām. Faktiskie rezultāti var atšķirties atkarībā no programmatūras versijas, vides un pulksteņa izdevuma atšķirībām, un tie var neatspoguļot faktisko produktu.*Tipisks akumulatora lietojums tika mērīts šādi: Pulkstenim tika iestatīti noklusējuma rūpnīcas iestatījumi. Tika iespējota miega uzraudzība, 30 minūšu intervāla pulsa uzraudzība un nepārtraukta soļu skaitīšana. Bluetooth katru dienu saņēma un rādīja 100 paziņojumus, tika iestatīti divi modinātāji dienā, bloķētais displejs tika ieslēgts 50 reizes



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.