FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
18 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Klasiskais dizains kļūst vēl progresīvāks
18 W ātrā uzlāde / divu portu ieplūde / kontaktligzda / litija jonu polimēru akumulators
Piemērots gaisa satiksmei*
18 W Dual Port InletUzlabota pašuzlādes pieredze

Divkāršs ports gan Micro-USB, gan USB-C.
Maksimālā ieejas jauda līdz 18W;
Pašuzlādi var pabeigt 4 stundu laikā*.

18 W divu portu izeja, kas nodrošina efektīvāku ātro uzlādi
Divkāršs USB-A izejas interfeiss, kas spēj vienlaikus uzlādēt divas ierīces. Atbalsta 18 W MAX ātro uzlādi ar vienu portu un piedāvā ērtāku ātrās uzlādes pieredzi.
Augsta 10000mAh ietilpība
Lielā 10000 mAh ietilpība ir pietiekama vairākām uzlādēm vienai ierīcei*, apmierinot jūsu uzlādes vajadzības visas dienas garumā.

1.9 reizes - uzlāde Mi 9
1.6 reizes - uzlāde Mi 9T Pro
2,2 reizes - iPhone XS uzlāde

Viens kabelis gan uzlādei, gan pašlādēšanai
Izmantojot komplektā iekļauto mikro-USB kabeli vai savu USB-C kabeli, varat viegli uzlādēt Android ierīces vai pašlādēt barošanas banku.
*Apple ierīču uzlādēšanai var būt nepieciešams īpašs kabelis
Pieejams divās krāsās
Sudrabs un melns; vienkāršs, bet moderns.
Alumīnija sakausējuma metāla vāks
Īpaši augsta strukturālā izturība iztur kritienus un izciļņus.
LED akumulatora indikators
Acumirklī skatiet akumulatora statusu un jebkurā laikā pārziniet tā lietojumu.
Viegli lietojama mazas strāvas uzlādes funkcija
Divreiz pieskarieties pogai "Pārbaudīt akumulatoru", lai pārslēgtos uz mazas strāvas uzlādes režīmu un uzlādētu mazas strāvas ierīces, piemēram, Mi Bluetooth austiņas, Mi Smart Band utt.*
Lielāka aizsardzība, uzlabota drošība
Augstas precizitātes pretestības, induktivitātes un kapacitātes komponenti un augstas kvalitātes litija polimēru akumulators var viegli novērst pārmērīgu uzlādi, pārmērīgu izlādi, pārkaršanu, īssavienojumus un citus defektus, piedāvājot daudzkārtēju aizsardzību gan strāvas bankai, gan ierīcēm.
Temperatūras aizsardzībaIzmanto termistoru un temperatūras regulēšanas mehānismu, lai nodrošinātu akumulatora darbību drošā temperatūras diapazonā.
Aizsardzība pret īssavienojumuAutomātiski aizsargā galveno plati un akumulatoru no bojājumiem nestandarta īssavienojumu gadījumā.
Aizsardzība pret atiestatīšanuPievienota ķēdes atpūtas funkcija. Ja rodas bojājumi, kas neļauj strāvas bankai darboties pareizi, varat pieskarties pogai "Pārbaudīt akumulatoru", lai atgūtu.
Ievades pārsprieguma aizsardzībaOVP ķēde var novērst ieejas pārspriegumu, lai izvairītos no aizmugures ķēžu bojājumiem.
Atpakaļgaitas uzlādes aizsardzībaJa kabelis un mikro-USB ports ir apgriezti pievienoti, ķēde automātiski izslēgsies, lai aizsargātu uzlādes ierīci.
Izvades aizsardzība pret pārslodziSmart izejas strāvas noteikšana, ja nepieciešams. Ja izejas strāva pārsniedz augšējo robežu, izeja tiks automātiski izslēgta, lai aizsargātu uzlādes ierīci.
Izejas pārsprieguma aizsardzībaVieda izejas sprieguma noteikšana, ja nepieciešams. Ja izejas spriegums pārsniedz augšējo robežu, izeja tiks automātiski izslēgta, lai aizsargātu ierīci, kas tiek uzlādēta.
Aizsardzība pret pārmērīgu uzlādi un pārmērīgu izlādiPievienotas īpašas akumulatora aizsardzības sastāvdaļas, lai efektīvi novērstu akumulatora pārmērīgu uzlādi un pārmērīgu izlādi un izvairītos no akumulatora bojājumiem.
Aparatūras līmeņa pārsprieguma īssavienojuma aizsardzībaNosaka akumulatora pārsprieguma īssavienojuma statusu aparatūras līmenī un ātri reaģē, lai pārtrauktu strāvas ķēdi un efektīvi aizsargātu akumulatora drošību.
Saskaņā ar starptautiskajiem aviācijas standartiem: viena pārnēsājama uzlādes ierīce, kuras spēja ir mazāka par 100Wh, izturēja UN38.3 testēšanu. Ķīnas Elektroniskās standartizācijas institūta (CESI) laboratoriju testēšanas pārskati; Ziņojuma Nr.: S19-B0961-1. Pašuzlāde četrās stundās: jaudas banka tiek pārbaudīta atbilstoši tās nominālajai jaudai; testa metode ir GB / T35590, kas pilnībā izlādē strāvas bloku un novieto to dīkstāvē uz 30 minūtēm; tiek izmantota standarta ātrā uzlāde (nepieciešams 18 W vai augstāks QC ātrās uzlādes adapteris).10000 mAh liela ietilpība: ar pilnu jaudu 10000 mAh Mi 18 W Fast Charge Power Bank 3 var uzlādēt vienu ierīci vairākas reizes. Mazas strāvas ierīces: 10000 mAh Mi 18 W Fast Charge Power Bank 3 atbalsta arī nelielu strāvas uzlādi Bluetooth austiņām un viedajām joslām, ko veic citi zīmoli, izņemot Xiaomi.Visi dati bez īpašām piezīmēm sastāv no izmērītām vērtībām no ZIMI laboratorijām. Dati var atšķirties atkarībā no vides izmaiņām.
Specifikācijas:

Preces nr.: PLM09ZM
Akumulatora tips: litija polimēru akumulators
Akumulatora ietilpība: 10000mAh 3.7V (37Wh)
Nominālā ietilpība: 5500mAh (5.1V / 2.6A)
Ievades ports: Micro-USB/USB-C
Izejas porti: USB-A x 2
Ieeja: 5.0V2.1A / 9V2.1A / 12V1.5A (18W MAX)
USB-A x1: 5.1V2.4A / 9V2.1A/ 12V1.5A (18W MAX)
USB-A x2: 5.1V2.6A
Preces izmēri: 147.8 x 73.9 x 15.3 mm
Uzlādes laiks: ~4 stundas ar 9V/2A vai 12V/1.5A lādētāju~6 stundas ar 5V/2A lādētāju



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.