FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
17 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Redmi ātrās uzlādes jaudas banka
Divu ieeju porti / Dual output porti / Liela ietilpība 74 WhTwo-way 18 W ātra uzlāde

Piemērots gaisa satiksmei

Liela ietilpība 20 000 mAhPietiekama jauda, lai pilnībā uzlādētu četrus tālruņus un joprojām būtu palikusi strāva*
Liela ietilpība 20 000 mAh; iebūvēts viedais USB uzlādes kontrolieris*; Savietojams ar lielāko daļu tālruņu un digitālo ierīču; pietiekama jauda, lai pilnībā uzlādētu četrus Mi 9 tālruņus, un joprojām ir palikusi jauda. Sirdsmieram, kad esi ceļā.
Divvirzienu 18 W ātrā uzlādeĀtrā uzlāde un pašuzlāde
20 000 mAh Redmi ātrās uzlādes jaudas bankai ir divi USB-A izejas porti, katrs ar maksimālo jaudu 18 W. Tam ir arī divi ieejas porti, USB-C un Micro-USB ports, katrs ar maksimālo ieeju 18 W. Viedā enerģijas banka, kas piedāvā efektīvāku uzlādi un izlādi un ietaupa jūsu vērtīgo laiku.

Redmi Note 7 uzlāde - 3,5 reizes
Uzlāde Redmi K20 - 3,5 reizes
Uzlāde Mi 9 - 4,5 reizes
Uzlāde iPhone XS - 4,7 reizes

Dual USB-A izejaViens nav pietiekams, divi ir perfekti
20 000 mAh Redmi ātrās uzlādes jaudas bankai ir divi USB-A izejas porti, katrs ar maksimālo jaudu 18 W, ja to izmanto atsevišķi. Abu portu kopējā jauda var sasniegt 5,1 V/3,6 A, tāpēc to var izmantot gan tālruņu, gan planšetdatoru uzlādēšanai.
Divu veidu ievades portiLabāk ir izvēlēties
20 000 mAh Redmi Fast Charge Power Bank ir divi ievades porti, USB-C un Micro-USB ports, padarot to pilnībā saderīgu ar standarta Android ierīču kabeļiem* un nodrošinot ātru strāvas bankas uzlādi.
Litija jonu polimēru akumulatorsPiemērots dažādu ierīču uzlādēšanai
Augsta blīvuma litija jonu polimēru akumulators nodrošina ilgstošu un uzticamu akumulatora darbības laiku tādām ierīcēm kā tālruņi, planšetdatori un digitālās kameras, lai jūs varētu uzlādēt, lai kur jūs atrastos - birojā vai ceļā.
Augstas kvalitātes IC mikroshēmaPievienota aizsardzība un uzlabota drošība
Augstas precizitātes pretestības, induktivitātes un kapacitātes komponenti un uzlabotās ķēdes mikroshēmas var viegli izturēt pārmērīgu uzlādi, pārmērīgu izlādi, pārkaršanu, īssavienojumus un citus defektus, piedāvājot drošu aizsardzību gan enerģijas bankai, gan ierīcēm. Vairākas aizsargfunkcijas nozīmē uzlabotu drošību ikdienas lietošanai.

Temperatūras aizsardzība
Aizsardzība pret īssavienojumu
Aizsardzība pret atiestatīšanu
Ievades pārsprieguma aizsardzība
Atpakaļgaitas uzlādes aizsardzība
Izvades aizsardzība pret pārslodzi
Izejas pārsprieguma aizsardzība
Aizsardzība pret pārmaksu un pārmērīgu izlādi
Aparatūras līmeņa aizsardzība pret pārsprieguma īssavienojumu

Atbalsta vājstrāvas uzlādiViegli lietojama divu stundu uzlāde
Divreiz pieskarieties pogai "Pārbaudīt akumulatoru", lai pārslēgtos uz divu stundu vājstrāvas uzlādes režīmu, lai uzlādētu Mi Bluetooth austiņas vai Mi Smart Band*. Piemērots vājstrāvas ierīču uzlādēšanai.

Mi Bluetooth austiņas
Mi viedā josla

*Saskaņā ar starptautiskajiem aviācijas standartiem: viena pārnēsājama uzlādes ierīce, kuras jauda ir mazāka par 100 Wh, izturēja UN38.3 testēšanu. UN38.3 testa ziņojums no Ķīnas Elektroniskās standartizācijas institūta (CESI) laboratorijām, ziņojuma nr.: S19-B0459-3.*Pietiekami, lai pilnībā uzlādētu četrus tālruņus: Pēc pilnīgas četru Mi 9 tālruņu uzlādes viens pēc otra, 20,000 mAh Redmi Fast Charge Power Bank joprojām bija palikusi akumulatora ietilpība. Testēšanas dati var atšķirties atkarībā no objektīvām vides izmaiņām.*Iebūvēts viedais USB uzlādes kontrolieris: atbalsta lielāko daļu tirgū pieejamo uzlādes mehānismu un garantē saderību ar dažādām pārnēsājamām viedierīcēm*Barošanas bankas uzlādēšanai var izmantot jebkuru kabeli ar Micro-USB vai USB-C portu. Produkta komplektā ietilpst 20 000 mAh Redmi ātrās uzlādes enerģijas banka, lietošanas instrukcija un Micro-USB kabelis.* 20 000 mAh Redmi ātrās uzlādes enerģijas banka atbalsta arī vājstrāvas uzlādi Bluetooth austiņām, viedajām joslām un citām ierīcēm, ko veic citi zīmoli, izņemot Xiaomi.*Ja vien nav norādīts citādi, visi iepriekš minētie testa dati ir no Zimi laboratorijas. Faktiskais sniegums var atšķirties atkarībā no objektīvām vides izmaiņām.
Specifikācijas:

Preces modeļa nr.: PB200LZM
Akumulatora tips: litija jonu polimēru akumulators
Akumulatora jauda: 74 Wh / 3.7 V / 20,000 mAh
Nominālā ietilpība: 12 000 mAh (5.1 V / 3.6 A)
Ievades porti: Micro-USB/USB-C
Izejas porti: 2 × USB-A
Izejas parametri: 5 V = 2,1 A/9 V = 2,1 A/12 V = 1,5 A
Izejas parametri (viena porta izeja): 5,1V = 2,4A / 9V = maks. 2A / 12V = maks.
Divu portu izeja: 5,1V = 3,6A
Preces izmēri: 154 × 73.6 × 27.3 mm



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.