FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Uzlabojiet tīrīšanu, izmantojot Sonic Mopping
Skaņas jūras maiņa robotu tīrīšanā
Lai pārvietotu izžuvušus netīrumus, ar putekļsūcēju nepietiek. Jums ir jāberž. Roborock S7 skaņas tehnoloģija berž grīdas līdz 3,000 reizēm minūtē1. Likvidējot izžuvušus netīrumus, ko daži roboti var atstāt aiz sevis, sākot no kafijas līdz dubļainām pēdām un daudz ko citu. Apvienojumā ar Roborock pirmo automātiskās pacelšanas mopu, jaudīga mopping ir jūsu ar pilnīgi jaunu ērtības līmeni. Pievienojiet tā visu gumijas galveno suku un 2500Pa2 HyperForce™ sūkšanu, un jums ir patiesi dziļa tīrīšanas mašīna.

Sonic Mopping tehnoloģija1
Inteliģenta mopu pacelšana
Ultraskaņas paklāju atpazīšana
Jauna gumijas birste
Modernizēta peldošā birste

Iepazīstinām ar VibraRiseBez piepūles jaudīgu
Mops ar skaņas jaudu1
Skaņas vibrācijas tehnoloģija pārveido robotu mopping. Vairs nav jāvelk ap slapju drānu. Tagad jūsu mops skrubē līdz 3,000 reizēm minūtē. Barots ar 300 ml elektronisko ūdens tvertni, tas dziļi un efektīvi attīra grīdas.
Gatavs celties augšā
Inteliģentais mops paceļa3, kad tiek atklāts paklājs, lai jūs varētu mopēt cietās grīdas un vakuuma paklājus vienā tīrā4. Tas arī paceļas, kad tas ir piestiprināts un kad tas ir pabeigts, lai jūs varētu atvadīties no neglītiem plastmasas paklājiem un netīrām svītrām.
Sertificētas baktērijas Buster
Dzeniet alergēnus un baktērijas no mājām katru reizi, kad tīrāt ar VibraRise mopu. Pierādīts, ka noņem*:

Alergēns
Noņemtie procenti
Baktērijas
Noņemtie procenti

Putekļu ērcītes
99.6%
Coli
>99,9%

Kaķu blaugznas
99.7%
Staphylococcus epidermidis
>99,9%

Zāles ziedputekšņi
>99,99%
Bacillus subtilis
>99,9%

Suņu blaugznas
98.6%

*Testēts, izmantojot skaņas mopping ar intensīvu skrubja intensitāti un Deep Mop režīmu uz cietas grīdas.
Ultraskaņas paklāju atpazīšana
Izmantojot ultraskaņas skaņu, S7 identificē paklājus ar ārkārtas precizitāti. Tas, ko tā darīs tālāk, ir atkarīgs no jums. Paceliet mopu un sāciet putekļsūcēju3,4, apgriezieties, lai koncentrētos uz cietām grīdām, vai pat turpiniet mopēšanu. Atkarībā no tā, kas vislabāk darbojas jūsu mājās.
Uzlabotas peldošās birstes tuvāk, lai labāk notīrītu
Lai sajauktu netīrumus, sukai jāpaliek tuvu grīdai. Modernizēta, lai nodrošinātu vairākas kustības plaknes, S7 jaunā peldošā galvenā birste cieši izseko zemi pat uz nelīdzenām virsmām, lai nodrošinātu labāku tīrīšanu.
Pilnīgi jauna pilnīgi gumijas birsteilgmūžīga netīrumu notīrīšana
Gone ir vecais, saru dizains, kas aizstāts ar visu gumiju. Tas ir izturīgāks. Tās spirālveida asmeņi labāk uzbudina. Un tas ir vēl labāk, lai izvairītos no matu sasitumiem5.
Smagas braukšanas sūkšana
Aprīkots ar Roborock HyperForce™ sūkšanas sistēmu, S7 izmanto 2500 Pa2 sūkšanas, lai uztvertu smalkus putekļus uz cietām grīdām, matus no paklājiem un visu, kas pa vidu.
Tīrs vēl un vēl, un vēl
Lielāks nozīmē mazāk darba jums. 470 ml atkritumu tvertne katru dienu uzglabā putekļus. 300 ml ūdens tvertne vienā sesijā var dziļi iztīrīt līdz 200 kvm (2150 kvftiem)6. Visu darbina 5200 mAh Li-ion akumulators, kas ar vienu uzlādi ieslēdzas līdz 3 stundām7.

470ml - atkritumu tvertne
5200mAh - jauda
300ml - ūdens tvertne

Pilnīga kontrole rokas stiepiena attālumā Precīzā kartēšana
Precīzi nosakiet precīzu LiDAR navigāciju, izveidojot detalizētas jūsu mājas kartes un identificējot jūsu numurus līdz pat četriem līmeņiem.
Roborock automātiski iztukšots doks

Tīriet bieži.
Tukši reti.

Roborock S7+

Sonic Mopping.
Mopu pacelšana.
Automātiskā iztukšošana.

Uzsver:

PreciSense™ LiDAR navigācija
Automātiska telpu atpazīšana
Scratchsafe™ riteņi un birstes
Sensibilitātes™ sensoru masīvs
Mazgājams E118 nominālais gaisa filtrs
Adaptīvie maršruta algoritmi
Automātiskā papildināšana
Bērnu slēdzene
Statusa indikatora gaismas

* Tikai atveidošana. Galaprodukta dizains var mainīties.
1. Pamatojoties uz ražotāja veiktajām iekšējām pārbaudēm. Termins attiecas uz integrēto mopu moduli, kas spēj darbināt, lai radītu ātrgaitas virzuļvibrāciju līdz 3000 reizēm / min, t.i., līdz 50 Hz frekvencei, kas ir "skaņas" diapazonā (no 20 līdz 20.000Hz).2. Pamatojoties uz iekšējo testēšanu, ko ražotājs veicis saskaņā ar IEC 62885-2:2016 / 5.8 standartiem.3. Pamatojoties uz ražotāja veikto iekšējo testēšanu, mopu moduli var pacelt līdz 5mm.4. Piemērots paklājiem ar zemu pāļu virsmu, kas nav augstāki par 4mm.5. Salīdzinot ar Roborock priekšgājējiem produktiem.6. Pamatojoties uz iekšējo testēšanu, kas veikta cietām grīdām ar pilnu ūdens tvertni, pilnu akumulatoru un zemu ūdens plūsmu. Faktiskie rezultāti var atšķirties atkarībā no telpas īpašībām. Diapazons ir aplēse, kuras pamatā ir pieņēmums, ka 20% no platības klāj mēbeles un tās nevajadzēs mopēt.7. Pamatojoties uz iekšējo testēšanu, ko ražotājs veicis klusajā režīmā uz cietām grīdām ar pilnu akumulatoru un bez pievienotas mopu sistēmas. Faktiskie rezultāti var atšķirties atkarībā no mājas vides.8. Testējusi neatkarīga trešā puse saskaņā ar standartiem EN 1822-1:2009.
Specifikācijas: 

Piederumu veidi: atkritumu tvertne, mopping pad, velmēšanas suka, sānu suka, slaucītājs, ūdens tvertne
Materiāls : ABS,Citi
Amats: Mops



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.