MAY SALE
-30%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Pārslēdzieties uz viedo automātisko mājas tīrīšanu

Divi vienā slaucīšanas un tīrīšanas funkcija
2100Pa Spēcīga sūkšana
LDS lāzera navigācija
Piederumi un izejmateriāli
MultiMap atbalsts
Automātiska uzlāde un atsākšana
Viedā lietotne un balss vadība
Pretkritiena un pretsadursmes sensori

Divi vienā slaucīšana un slaucīšana

Slaucīšanas un tīrīšanas režīms — darbojas ar tvertni divi vienā
Tikai slaucīšana — 550 ml liela putekļu kaste
Tikai tīrīšana — 2 in-1 tvertne

Piederumi un izejmateriāli
Ērti iegādājami palīgmateriāli un rezerves daļas, piemēram, vidējās birstes, HEPA filtrs, mitra un sausa mops, tīrīšanas sukas tieši no Mi.com.
Viedā kartēšana un maršruta plānošana
Jaunā LDS lāzera navigācijas sistēma darbojas ar modernizētu SLAM algoritmu reāllaika kartēšanai, lielākam ātrumam, lielākai precizitātei un garākam skenēšanas diapazonam. Robots gudri tiek galā ar sarežģītu vidi un rūpīgi skenē visu grīdu.

8 m — skenēšanas diapazons
6 × 360°/s — skenēšanas frekvence
2016 reizes/s — paraugu ņemšanas ātrums
≤2% — precizitātes novirze

MultiMap atbalsts
Mi Robot Vacuum-Mop P var izveidot un uzglabāt līdz pat 10 dažādām kartēm jūsu divstāvu/daudzstāvu mājām. Šī ekskluzīvā atmiņas glabāšanas funkcija atbrīvo jūs no neērtībām, ko rada visu stāvu atkārtota kartēšana katrā lietošanas reizē, tādējādi novēršot manuālas piepūles.
Automātiskās uzlādes un atsākšanas funkcija
Ierīce var automātiski pāriet uz uzlādes punktu un atsākt tīrīšanu no pārtraukuma punkta, ja akumulators izlādējas pusceļā.

Atsāk no pārtraukuma punkta
Automātiskā uzlāde

Ultimate Power Machine
Ar jaudīgo 2100 Pa sūkšanas jaudu un augstākās klases bezsuku motoru jūs varat ātri notīrīt putekļus un gružus. Tas kopā ar 3200 mAh akumulatoru atvieglo jūsu dzīvi.
Aprīkots ar pretsadursmes, pretnokrišanas un citiem augstas precizitātes sensoriem
12 augstas precizitātes sensoru komplekti palīdz precīzi attēlot apkārtni. Ierīce, ko darbina pretsadursmes un pretkrišanas sensors, nodrošina precīzu navigāciju, šķērso šķēršļus līdz 2 cm augstumā, izvairās no kritiena no kāpnēm un gudri uztver apkārtējo vidi.
Vieda elektroniski vadāma ūdens tvertne
Izstrādāts ar elektroniski vadāmu sūkni, tas ir aprīkots ar 3 ūdens padeves režīmu pārnesumiem un ūdens aizsērēšanas novēršanas mehānismu. Izvēlieties režīmus, pamatojoties uz tīrīšanas intensitāti un grīdas veidu, kuru vēlaties tīrīt.

Vieda elektroniski ūdens tvertne
3 ūdens padeves zobrati
Elektroniski vadāms sūknis
Inteliģenta ūdens padeve

Viedā lietotne un balss vadība
Izveidojiet savienojumu ar lietotni Mi Home, lai izpētītu daudzas iespējas, piemēram, tālvadības pulti, reāllaika kartēšanu, sekundāro tīrīšanu, ierīces izlīdzināšanu, DND u.c. Tā ir izstrādāta arī darbam ar Google palīgu un Alexa, lai jūs varētu to kontrolēt ar savu balss.
Malu tīrīšana
Ierīci var izmantot, lai efektīvi notīrītu stūrus. Izmantojot opciju "Vakuums gar malām" lietotnē Mi Home, varat ātri kartēt savu māju, kas samazinātu kartēšanas laiku par 60%
Vietu tīrīšana — tīra izvēlētā vietā
Zonu tīrīšana — atlasiet apgabalu lietotnē Mi Home, un ierīce tīrīs atlasīto zonu
Plānošana
Iestatiet tīrīšanas laiku atbilstoši savām vajadzībām
Modernais Pro Cleaning SolutionMi Robot Vacuum-Mop P ir mūsdienu brīnums ar neticamām funkcijām, kas padara jūsu ikdienu daudz vienkāršāku nekā iepriekš. Tas ir aprīkots ar tādām funkcijām kā slaucīšana un slaucīšana divi vienā, kas bez pūlēm veic ikdienas darbus, piemēram, slaucīšanu, slaucīšanu, slaucīšanu un slaucīšanu. Tas ir aprīkots ar LDS lāzera navigācijas sistēmu, kas darbojas ar modernizētu SLAM algoritmu reāllaika kartēšanai, ātrākai skenēšanai un ilgākam skenēšanas diapazonam.Mi Robot Vacuum-Mop P Funkcijas:TasRobots ir aprīkots ar profesionālu tīrīšanas ceļa dizainu, kas īpaši izveidots Indijai. mājas. Tas ir aprīkots ar 12 augstas precizitātes sensoru komplektiem, kas palīdz precīzi attēlot apkārtni. To darbina arī pretsadursmes un pretkrišanas sensors, un tas šķērso šķēršļus līdz 2 cm augstumā. Vakuuma robots ir jaudīga datu apstrādes iespēja, un to darbina Cortex-A7 procesors un Mali 400 GPU.Ar jaudīgu 2100Pa sūkšanas jaudu un viedu elektroniski vadāmu ūdens tvertni šis robots padara jūsu dzīvi ļoti vieglu.Varat arī izveidot savienojumu ar lietotni Mi Home lai izpētītu daudzas iespējas, piemēram, tālvadības pulti, reāllaika kartēšanu, plānoto tīrīšanu, vietas tīrīšanu utt. Varat arī izvēlēties apvienot, sadalīt vai nosaukt telpu tīrīšanai. Dinamiskā ceļa plānošana palīdz sekot dažādiem ceļiem dažādiem režīmiem. Ierīce var automātiski uzlādēties un atsākt darbību, kad vien tas ir nepieciešams. Varat arī iestatīt virtuālās sienas vai ierobežotas zonas ap objektiem, lai izvairītos no ierobežotu zonu, piemēram, paklāju vai tualetes telpu, tīrīšanas. Vakuuma robotam ir jaudīga datu apstrādes iespēja, un to darbina Cortex-A7 procesors un Mali 400 GPU.
Specifikācijas:

Nosaukums: Mi Robot Vacuum-Mop P
Izmēri: Ø 350 X 94,5mm
Akumulatora ietilpība: 3200 mAh
Wi-Fi: 2,4 GHz 802,11 b/g/n
Darbības laiks: 60-130 minūtes
Svars: 3,6 kg



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.