FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
18 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

MediaTek Helio G36
8MP dubultā kamera

8MP - AI divu kameru sistēma
Liels 6,52" HD+ displejs
Ilgmūžīgs - 5000mAh (tipa) akumulators
Jaudīgs MediaTek Helio G36 procesors

6,52" pilnekrāna displejs
Plašākam skatījumam
Lielais un kristāldzidrais 6,52 collu HD+ displejs uzreiz sniegs jums satriecošāku vizuālo pieredzi, skatoties filmas un spēlējot spēles.
5000mAh
Lielāka jauda, mazāk rūpju
Ar milzīgo 5000 mAh akumulatoru un 10 W ātro uzlādi jūs varat baudīt ilgāku akumulatora darbības laiku visas dienas garumā. Atvadieties no trauksmes par zemu akumulatora uzlādes līmeni!

28 stundu zvanīšana
626 stundas gaidīšanas režīmā
19 stundu video atskaņošana
33 stundas lasīšanas

Stilīgs un moderns dizains
Redmi A2 ir aprīkots ar modernu plakanā rāmja dizainu, kas pieejams nomierinošos melnās, zaļās un zilās krāsas toņos. Teksturētajam aizmugurējam panelim ir augstākās kvalitātes izskats, kas iztur pirkstu nospiedumu traipus un ir ērti turēt ilgu laiku.
8MP divu kameru sistēma
Aizmugurējā 8MP divu kameru sistēma ir aprīkota ar inteliģentiem attēlu apstrādes algoritmiem, kas ļauj ierakstīt visus jūsu stāstus.
Portreta režīms rada dabisku lauka efekta dziļumu fonā, ļaujot jūsu objektam izcelties pūlī.
HDR režīms
Notīriet fotoattēlus pat augsta kontrasta situācijās
HDR režīms var noderēt, fotografējot scenārijus ar augsta kontrasta situāciju, lai iegūtu pareizo ekspozīcijas līdzsvaru.
Video izveide
ar dažādām funkcijām

Īsi video
Time-lapse fotografēšana

MediaTek Helio G36
Redmi A2 ir iespaidīgs astoņkodolu procesors, kas nodrošina visu nepieciešamo jaudu netraucētai pārlūkošanai un multivides patēriņam.
Līdz 1 TB paplašināma krātuve
Vai vēlaties tālrunī saglabāt vairāk filmu, fotoattēlu un mūzikas? Redmi A2 ir aprīkots ar īpašu micro SD kartes slotu, lai jūs varētu viegli paņemt līdzi daudz satura kabatā.
2 gadu savlaicīgi drošības atjauninājumi
Uzlabojiet savu pieredzi ar drošu, vienmērīgu un atsaucīgu operētājsistēmu. Ātri un viegli palaidiet un pārslēdzieties no iecienītākajiem sociālajiem medijiem uz spēlēm vai fotografēšanu.
Atmiņas paplašināšanas funkcija
Paplašiniet atmiņu līdz 2 GB*! Atmiņas paplašinājums uzlabo tālruņa efektivitāti un apstrādes iespējas, izbaudiet nevainojamu pieredzi ar brīvību darboties un pārslēgties starp vairākām lietotnēm ar lielāku ātrumu.
Stingri testēšanas standarti, lai nodrošinātu izturību
Ar mūsu apņemšanos nodrošināt vislabāko kvalitāti par godīgu cenu, mēs savus tālruņus izturam dažādos testos.

500 000 reižu keylife tests
10 000 reižu savienotāja izturības tests
300 reižu rullīšu tests
28 000 reižu mikro krišanas tests

*Testē Xiaomi iekšējās laboratorijas. Faktiskie rezultāti var atšķirties.
Piezīmes:*Šajā lapā redzamajiem mobilajiem tālruņiem ir tikai informatīvs raksturs, un tie var neatspoguļot faktisko produktu. Faktiskā produkta krāsa un apdare dažādās vidēs var nedaudz atšķirties;*Šajā lapā redzamajiem funkciju attēliem ir tikai informatīvs raksturs, un tie var neatspoguļot faktisko produktu vai tā konfigurāciju;*Faktiskā pieejamā atmiņa un atmiņas ietilpība var atšķirties vai tikt samazināta vairāku faktoru dēļ: Tā kā operētājsistēma aizņem daļu atmiņas (RAM), faktiskā pieejamā vieta ir mazāka par atzīmēto atmiņas ietilpību; operētājsistēmas un iepriekš instalēto programmu dēļ, kas aizņem daļu no zibatmiņas (ROM), faktiskā pieejamā atmiņas vieta ir mazāka par atzīmēto zibatmiņas ietilpību;*5000 mAh attiecas uz Redmi A2 akumulatora ietilpības tipisko vērtību.*Visi šajā lapā esošie dati par uzlādi un akumulatora darbības laiku tiek iegūti no Xiaomi laboratorijām. Faktiskā veiktspēja var atšķirties atkarībā no programmatūras versijas, konkrētas testa vides un tālruņa modeļa. Visi šajā lapā redzamie salīdzinājumi attiecas tikai uz Xiaomi produktiem.*Produktu attēli un modeļi, dati, funkcijas, veiktspēja, specifikācijas parametri, lietotāja saskarne un cita informācija par produktu ir paredzēta tikai atsaucei. Xiaomi var grozīt šo informāciju. Lai iegūtu sīkāku informāciju, lūdzu, skatiet produktu un produkta rokasgrāmatu. Ja vien nav norādīts citādi, šajā vietnē minētie dati ir Xiaomi iekšējo testu rezultāti.*Atmiņas paplašināšanas funkcija būs pieejama, izmantojot nākamo OTA atjauninājumu. Šī funkcija ir pieejama tikai tad, ja ierīcē ir pietiekami daudz vietas krātuvē.
Specifikācijas:

Procesors

MediaTek Helio G36
Centrālais procesors: līdz 2.2GHz

Krātuve un RAM

3GB+64GB
LPDDR4X + eMMC 5.1
Atbalsta paplašināmu krātuvi līdz 1 TB

Dimensijas

Augstums: 164.9mm
Platums: 76.75mm
Biezums: 9.09mm
Svars: 192g
*Iekšējo laboratoriju sniegtie dati. Nozares mērīšanas metodes var atšķirties, un tāpēc faktiskie rezultāti var atšķirties.

Parādīt

6,52 collu HD+ punktu nomešanas displejs
1600 x 720 HD+
Malu attiecība 20:9
Atbalsta nakts gaismu

Aizmugurējā kamera

8MP galvenā kamera
f/2.0
Papildu lēca*
*Papildu objektīvs attiecas uz QVGA objektīvu ar aktīvo pikseļu masīvu 248 x 328.
Aizmugurējais video ieraksts: 1080p / 1920 x 1080 ar ātrumu 30 kadri sekundē; 720p / 1280 x 720 ar ātrumu 30 kadri sekundē

Priekšējā kamera

5 MP
f/2.2
Priekšējais video ieraksts: 1080p / 1920 x 1080 ar ātrumu 30 kadri sekundē; 720p / 1280 x 720 ar ātrumu 30 kadri sekundē

Akumulators un uzlāde

5000mAh (typ)
10W ātrā uzlāde
10 W komplektā ievietojamais lādētājs
Mikro USB

Tīkls



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.