FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
25 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Gluds un kompakts uzlādes futrālisDiscreetYet stilīgs
Pilnīgi jaunajam kompaktajam uzlādes korpusa dizainam ir gan gludas, noapaļotas kontūras, gan cietas malas ērtākai satveršanai. Spīdīgā apdare padara lietu viegli tīrāmu.
Qualcomm® BLUETOOTH® mikroshēmojums + uzlabota audio tehnoloģijaVienkārši labāka skaņa
Ar Qualcomm® QCC3040 BLUETOOTH mikroshēmojumu un pilnīgi jauno BLUETOOTH®® 5.2 tehnoloģiju Redmi Buds 3 nodrošina ātrāku un konsekventāku skaņas pārraidi, nodrošinot izcilu klausīšanās pieredzi.
12 mm dinamisks draiveriKvalitatīva aparatūra kvalitatīvai klausīšanās pieredzei
Izbaudiet detalizētāku skaņu ar mūsu lielo, 12 mm dinamisko draiveri, kas izgatavots no kompozītmateriāliem. Šis draiveris, ko prasmīgi kalibrējusi Xiaomi Sound Lab, nodrošina bagātīgus basa toņus, skaidrus augstus toņus un nemainīgi izcilu skaņas kvalitāti.
Divu mikrofonu trokšņu slāpēšana zvaniemEs dzirdu katru vārdu, ko sakāt
Redmi Buds 3 iebūvētie dubultie augstas jutības mikrofoni apvienojumā ar Qualcomm® cVc™ Echo Cancelling un trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju dinamiski samazina apkārtējo troksni un efektīvi samazina atbalsis. Tas nozīmē, ka jūs vienmēr varat baudīt skaidrus zvanus.
Īpaši ilgs 20 stundu akumulatora darbības laiks*Pietiekami daudz laika, lai noklausītos vēl 300 dziesmas
Lai gan Redmi Buds 3 ir mazs un viegls, tas piedāvā gan jaudu, gan komfortu. Izbaudiet līdz 5 stundām ilgu akumulatora darbības laiku ar vienu uzlādi vai līdz 20 stundām, ja to savieno pārī ar uzlādes futrāli. Atpūtieties un atgriezieties pie savas mūzikas. Izbaudiet atskaņošanu līdz 1,5 stundām ar vienu 10 minūšu uzlādi.

5stundas, Ar vienu uzlādi
20hours , Kopējais akumulatora darbības laiks futrālim

*Kopā ar uzlādes futrāli Redmi Buds 3 akumulatora darbības laiks ir līdz 20 stundām. Pieņemot, ka dziesmas atskaņošana prasa vidēji 4 minūtes, ierīce kopumā var atskaņot 300 dziesmas. Faktiskais laiks var atšķirties atkarībā no lietošanas apstākļiem.*10 minūšu ātrajai uzlādei ir nepieciešams, lai uzlādes korpusam būtu atlicis vismaz 20% akumulatora darbības laika. Izmantojiet austiņu uzgaļus līdz 90 minūtēm pēc 10 minūšu ātras uzlādes. Testēšana veikta, izmantojot papildu audio kodēšanu (Advanced Audio Coding — AAC) ar 50% skaļumu.
MIUI uznirstošais logs ātrai savienošanai pārīVienkārši atveriet vāku, lai savienotu pārī
Ekskluzīvais MIUI uznirstošais logs ātrajai savienošanai pārī ļauj ātri savienot pārī ierīces. Vienkārši atveriet uzlādes futrāli netālu no viedtālruņa un pieskarieties ekrānam, kad parādās uznirstošais logs. Austiņu un uzlādes korpusa akumulatora uzlādes līmeni var redzēt īsumā.
SkārienvadībaViegli pārslēgties starp mūziku un zvaniem
Pieskarieties austiņu aizmugurei, lai pārslēgtu režīmus, pauzētu un atsāktu mūzikas atskaņošanu un veiktu citas darbības.

Pieskarieties divreiz: Nākamais celiņš
Atbildiet uz zvanu Nospiediet un turiet abas austiņas: pauze / spēle
Pieskarieties trīs reizes: Iepriekšējā izsekošana/Zvana apturēšana/Zvana noraidīšana

IP54 putekļu un ūdens izturīgsUzlabotas aizsardzības funkcijas, kad tās ir nepieciešamas
Redmi Buds 3 austiņu uzgaļi ir prasmīgi izstrādāti, lai atbilstu IP54* putekļu un ūdens izturības standartiem (5. līmenis putekļu necaurlaidīgs un 4. līmenis ūdensizturīgs), padarot austiņu uzgaļus drošus pret noplūdēm un sviedriem.
*Attiecīgie austiņu funkcionalitātes attēli šajā lapā ir paredzēti ilustratīviem nolūkiem. Produkta parametri ir paredzēti tikai atsaucei. Daži produkta parametri var atšķirties ārēju faktoru dēļ, piemēram, vides un mobilo tālruņu sistēmu atšķirību dēļ. Lūdzu, skatiet faktisko produktu, lai iegūtu sīkāku informāciju.* Svara dati par vienu austiņu, ko piegādā Xiaomi Laboratory. Šis skaitlis var nedaudz atšķirties atkarībā no izmantotajām mērīšanas metodēm.* Akumulatora darbības laika testa apstākļi: austiņu akumulatora uzlādes līmenis ir 100%, austiņu tilpums, kas pielāgots 50%, BLUETOOTH® kodēšanas režīms, kas iestatīts uz AAC. Testa procedūra: Redmi Buds 3 baterijas audio atskaņošanas laikā tika pilnībā izlādētas, līdz abas austiņas pārtrauca atskaņošanu. Faktiskais lietošanas laiks var atšķirties atkarībā no lietošanas apstākļiem, uzlādes līmeņa un vides faktoriem.*IPX4 ūdensizturīgs tests. Saskaņā ar GB / T 4208-2017 kameras aizsardzības vērtējumu (IP kods), tas izturēja testu, ko veica Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. Testēšanas pārskats nr. ir SAC2021-06245C. Testa rezultāts parādīja, ka tas atbilst GB / T 4208-2017 standartam.*IP5X putekļu necaurlaidīgs tests. Saskaņā ar GB / T 4208-2017 kameras aizsardzības vērtējumu (IP kods), tas izturēja testu, ko veica Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. Testēšanas pārskats nr. ir SAC2021-06112C. Testa rezultāts parādīja, ka tas atbilst GB / T 4208-2017 standartam.*Lai izmantotu MIUI uznirstošo logu ātrai savienošanai pārī, jums būs jājaunina viedtālrunis uz jaunāko stabilo MIUI versiju. Šo funkciju atbalsta šādi viedtālruņi: Mi 11 Ultra, Mi 11, Mi 11 Lite 5G, Mi 11 Lite, Mi 10 Lite 5G, Mi 10, Mi 11i, POCO F3, Mi 10T, POCO F2 Pro, Redmi Note 10 5G, Redmi Note 10S, Redmi Note 10 Pro.
Austiņu uzgaļu specifikācijas

Austiņu izmēri: 40.7 x 16.9 x 18.7mm
Viena austiņas uzgaļa tīrsvars: 4,5 g
Sakaru diapazons: 10m (brīva telpa bez šķēršļiem)
Akumulatora ietilpība: 35mAh (viena austiņa)
Ieejas parametri: 5V⎓70mA
Akumulatora tips: litija jonu polimēru akumulators
Bezvadu savienojums: Bluetooth® 5.2

Uzlādes korpusa specifikācijas

Uzlādes korpuss dimensio



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.