FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Amaz elektriskais melngalvju noņemšanas līdzeklis

5,72 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 gabals
Pieejamais daudzums
93 gabali
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
holm7005
EAN:
=VLOOKUP(A347,Munka1!D:E,2,FALSE)
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Mūsu ierīce īpaši rūpīgi un dziļi attīra jūsu poras, droši absorbē lieko sebumu, aizsargā un pastāvīgi aizsargā jūsu ādu no melnajiem punktiem un nodrošina svaiguma un tīrības sajūtu.

Mūsu āda ir pakļauta daudzām ārējām ietekmēm.
Saule, izplūdes gāzes, sildošs gaiss, kā arī stress vai hormoni var negatīvi ietekmēt ādas kvalitāti.
Iespējams, visi zina sekas: Melngalvji, lielas poras vai pat pinnes sabojā mūsu ādu, un mēs bieži esam neapmierināti ar mūsu izskatu.

Kāpēc man vajadzētu izmantot poru tīrīšanas līdzekli? Mūsu poru tīrītājs cieši pieguļ jūsu rokai un ir ātri un viegli lietojams.
Izmantojiet poru tīrīšanas līdzekli uz lieliem vai maziem ādas laukumiem mērķtiecīgai uzklāšanai, pateicoties 5 dažādām galviņām, kuras pēc vajadzības var viegli nomainīt. Tāpēc mūsu ierīce ir piemērota jutīgai ādai, atmirušo ādas slāņu noņemšanai vai pat sejas masāžai: pateicoties sūkšanas jaudai, āda izskatās tvirtāka, jo stimulē asinsriti un vienlaikus tai ir nomierinoša iedarbība.
3 dažādi spēcīgas intensitātes līmeņi ļauj elastīgi izvēlēties atkarībā no ādas stāvokļa, tāpēc tas ir piemērots visiem ādas tipiem.

Sejas tīrīšana1. Pirms lietošanas uzmanīgi notīriet seju parastajā veidā, izmantojot parastos produktus.
2. Vislabāk ir sagatavot seju ar sejas tvaika pirti, lai maigi atvērtu poras. Lai to izdarītu, vienkārši piepildiet nelielu trauku ar verdošu ūdeni un nosedziet galvu ar dvieli.

Aprūpe pēc lietošanas3. Izvēlieties pareizo fiksatoru un viegli virziet to gar seju, neuzturoties vienā vietā pārāk ilgi (ne ilgāk kā 2 sekundes), lai izvairītos no apsārtuma un traumām. Lai to izdarītu, sāciet ar T-zonu (piere, deguns, zods) un lēnām strādājiet no ārpuses.
5. Pēc uzklāšanas rūpīgi notīriet ierīci un izmantotos aksesuārus un turpiniet ādas kopšanu kā parasti, piemēram, uzklājot nomierinošu sejas krēmu, lai nomierinātu un koptu ādu.

Piezīme: Neatstājiet poru tīrīšanas līdzekli sejas vidū, bet lēnām bīdiet to līdz sejas malai, lai to nebūtu sāpīgi noņemt.
Nelietot biežāk kā vienu vai divas reizes nedēļā, lai izvairītos no ādas kairinājuma.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.