FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
7 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Atlasītas augstākās kvalitātes jauktas bambusa saknes cauruļu ražotājiem - vairumtirdzniecība

80,00 € /kilograms cena bez nodokļa

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 160,00 €

Jāvienojas

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 kilograms
Pieejamais daudzums
30 [5,*] kilogrami
Valsts
Ķīna
Produktu grupa
Jauns  
Piegādes laiks
30 dienas
SKU:
BR202411
Pēdējā aktualizācija
pirms 3 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Produkta īpašības:
Kvalitātes izvēle: Katra sakne ir rūpīgi atlasīta no daudzām parastajām bambusa saknēm, nodrošinot tikai vislabāko kvalitāti cauruļu izgatavošanai.
Ārstēšana: Saknes tiek pakļautas rūpīgam tīrīšanas procesam ar karstu un aukstu ūdeni (neizmantojot H2O2: ūdens hidrogēno dioksīdu), kam seko dabiska žāvēšana, lai saglabātu dabisko izliekto formu.
Unikālās īpašības: Katra sakne ir unikāla un atšķiras pēc izmēra:
Garums: vidēji no 15 līdz 40 cm.
Diametrs (maza daļa): no 0,9 līdz 1,5 cm.
Bambusa knuckles attālums: ar katru nūju derīgais garums no 1 cm līdz 1,8 cm.
Daudzums: 500g satur apmēram 20-30 gabalus, atkarībā no dažādiem garumiem.
Lietojumprogrammas un vērtība:
Mēs esam priecīgi piedāvāt augstākās kvalitātes jauktas bambusa saknes, kas īpaši izvēlētas cauruļu ražotājiem. Šīs unikālās un brīnišķīgās bambusa saknes nāk no slaveniem kalniem un ir vecākas par trim gadiem, kas izvēlētas to izcilās cietības un augstā blīvuma dēļ.
Vissvarīgākais ir tas, ka, pērkot un pārdodot jebkuru no maniem produktiem, jūs varat viegli izveidot sava biznesa organisko ciklu un radīt ilgstošu, stabilu un pieaugošu naudas plūsmu, vismaz padarot galaprodukta vērtību 5-10 reizes lielāku.
Šīs īpašās bambusa saknes ir ideāli piemērotas bambusa cauruļu izgatavošanai, potenciāli palielinot gatavā produkta vērtību vairāk nekā desmit reizes, sākot no 400 līdz 1200 USD par gabalu.
Ideāli piemērots cauruļu izgatavotājiem, zīmuļu izgatavotājiem, nažu izgatavotājiem, tējkannu rokturu izgatavotājiem un citiem amatniekiem.
Šo bambusa sakņu pārdošana vietējā tirgū var būt rentabls pasākums cauruļu ražotājiem un citiem amatniekiem. Šos materiālus var uzglabāt daudzus gadus, nezaudējot kvalitāti.
Pasūtīšana un nosūtīšana:
Apstrādes laiks: 1-2 dienas.
Piegāde: Piegāde 2-4 nedēļu laikā, izmantojot EMS vai Ķīnas pastu.
Pielāgoti izmēri: Nekautrējieties sazināties ar mums, lai saņemtu konkrētu izmēru pieprasījumus vai pielāgotus pasūtījumus.
Krava tiek aprēķināta, pamatojoties uz svaru un apjomu, izmantojot pasta ekspress un gaisa kravu pārvadājumus. Ja tas pārsniedz 20 kilogramus, tas tiks nosūtīts pa jūru vai dzelzceļu. Tas ir pakalpojums no durvīm līdz durvīm ar izsekošanas numuru, kuru jums ir ērti izsekot tiešsaistē jebkurā laikā. Pielāgoti pieprasījumi ir laipni gaidīti.
Paldies, ka apsvērāt mūsu bambusa saknes jūsu cauruļu izgatavošanai un citām amatniecības vajadzībām. Mēs esam apņēmušies nodrošināt augstas kvalitātes materiālus izsmalcinātai meistarībai.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.