FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
22 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Blucher sieviešu espadrilles ar platformas zoli autentisku džutu un dabisku esparto, kas šūts ar rokām ar tropu ziedu rakstu zilos un baltos toņos. Ekskluzīvs dizaina ierobežots izdevums, kas atbilst jūsu apģērbam valstī, pilsētā vai Ibizas pludmalē. Lieliski piemērots valkāšanai ar džinsiem, svārkiem, biksēm vai šortiem. Ērti espadrilles, ko ar rokām darinājuši kvalificēti esparto amatnieki Spānijā.

Autentiskas sandales, espadrilles blucher Women Esparto soled platforma vai augstas kvalitātes džuta. Izsmalcināts dizains, ko iedvesmojusi Bali salas Indonēzijā lapu un sulīgā tropu veģetācija. Apdruka, kas apdrukāta ar videi draudzīgām iespiedkrāsām.

Džutas espadrilles ir lieliski piemērotas, lai tās varētu apvienot ar jūsu izskatu pilsētā, valstī vai pludmalē. Lieliski savienots ar jebkuru apģērbu, džinsiem, biksēm, svārkiem vai šortiem, kleitām un vēl ikdienišķāku piegriezumu.

Jūsu komforta un apģērbu pilsēta, padariet šos espadrilles džutu, perfektus ceļabiedrus šajās vasaras brīvdienās. Elegants un mūžīgs dizains, ko iedvesmojis Indonēzijas Bali salas sulīgais tuksnesis. Ideāli piemērots vasarai, pavasarim un rudenim, un, ja jums ir paveicies dzīvot siltā vietā, varat tos valkāt visu gadu.

Bali sandales ir daudzpusīgas, tās var kombinēt ar gandrīz jebkuru izskatu vai tendenci. Izbaudiet brīnišķīgus braucienus ar velosipēdu pa laukiem vai pilsētu, kas spīd pa šiem autentiskajiem dabiskajiem esparto espadrilliem.


Pielikumi
Lejupielādēt failu dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(4).pdf Lejupielādēt failu dorothy-mambo-mogambo-ss17(4).pdf


Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.