FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
17 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

BAROJOT ORGANISMA DABĪGOS PIENUS

4,46 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 krājums
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Krievija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
MOL(2)-SIB
Pēdējā aktualizācija
pirms 8 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

BAROJOT ORGANISMA DABĪGOS PIENUS

Ķermeņa piens ir krējuma analogs, tam ir tādas pašas īpašības, tam ir šķidrāka struktūra. Atšķirībā no krēmiem, mazāk tauku pienā baro, mitrina ādu un sadala plānu kārtu, neaizsprostojot poras. Ar vieglu un maigu struktūru losjons ir viegli uzklājams uz ādas, ātri uzsūcas un neatstāj lipīgu slāni. Visu ķermeņa īpašību dēļ pienu bieži lieto vasarā un no rīta, jo jums nav jāgaida, līdz tas uzsūcas.

INCI: Aqua, Flores Centaureae cyanus ūdens, Rosa gallica L. ūdens, Pinus silvestris ūdens, Salvia officinalis ūdens, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) lapu gels, Gliceril citrāts, laktāts, linolāts, oleāts, glicerīns, kviešu proteīns, nātrija laktāts, Ribes Nigrum (upeņu) sēklu eļļa, Prunus armeniaca sēklu eļļa, Vitis vinifera eļļa, Xantan sveķi, Jasminum grandiflorum ēteriskā eļļa, Lippia Citriodora lapu ēteriskā eļļa, Palmarosa ēteriskā eļļa, tokoferilacetāts, alantoīns, Сеntaurea cianusa ekstrakts, Betulas ekstrakts, lakricas ekstrakts, Tussilago farfara ekstrakts, Rosa cinnamomea ekstrakts, Citrusu limona ekstrakts, Rubur idaeus ekstrakts, Rubus chamaemorus ekstrakts, Amaranthus cruentus ekstrakts, Benzilspirts, kālija sorbāts.

Atjaunojošam ķermeņa losjonam, kura pamatā ir eļļas un ekstrakti, ir patiesi maģiska iedarbība uz ādu, mitrina, atsvaidzina un mīkstina. Piens atjauno epidermu pēc agresīvas ietekmes uz vidi, tam ir pretiekaisuma, mīkstinoša, antialerģiska un brūču dzīšanas iedarbība. Alvejas gēls atsvaidzina un nomierina kairinātu ādu, iekļūst dziļi ādā, tādējādi radot šūnu atjaunošanos. Kviešu olbaltumvielām ir līdzīgs olbaltumvielu sastāvs kā ādai, tas palīdz saldināt tās mikroreljefu. Nodrošina aktīvu ādas barošanu, novērš lobīšanos. Upeņu eļļa atjauno ādas barjerfunkciju, efektīvi nogādā mitrumu dziļākajos slāņos un notur tos tur, novēršot lobīšanos. Aprikožu kauliņu eļļa uzlabo asinsriti un stimulē kolagēna ražošanu. Jasmīna un palmarosa ēteriskās eļļas mitrina un baro ādu un veicina ātru šūnu atjaunošanos. E vitamīns novērš ādas novecošanos, palielina tās elastību, normalizē lipīdu līdzsvaru. Aveņu un zīdkoka ekstrakti palēnina ādas novecošanās procesu, vēl vairāk aizsargā to no ultravioletā starojuma negatīvās ietekmes.

LIETOŠANAS METODE:
Ārējai lietošanai. Ar apļveida kustībām uzklājiet nelielu daudzumu piena uz tīras, sausas ādas, vienmērīgi sadalot plānu kārtu.

UZGLABĀŠANAS NOSACĪJUMI:
Uzglabāt temperatūrā no +5 līdz +25 g.

IEPAKOJUMS: 200 ml

DZĪVE: 1 gads, 3 mēneši. Pēc atvēršanas



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.