FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
15 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Baseus USB-C uz USB-C kabelis ļauj ātri uzlādēt ierīces ar jaudu līdz 100 W. Tas arī ļauj pārsūtīt failus ar ātrumu līdz 480Mbps. Izturīgs un izturīgs pret bojājumiem – tas lieliski kalpos Jums ilgu laiku. Komplektā atradīsi arī praktisku siksniņu, kas atvieglo kabeļa glabāšanu un neļauj tam sapīties. Produkts ir saderīgs ar lielāko daļu ierīču, kas aprīkotas ar USB-C pieslēgvietu.
Tas ātri uzlādēs jūsu aprīkojumu
Produkts atbalsta līdz 100 W jaudu, līdz 5 A strāvu un ātrās uzlādes protokolus, piemēram, FCP un QC3.0. Tas nozīmē, ka tas var uzreiz uzlādēt jūsu klēpjdatoru vai viedtālruni, ietaupot jūsu laiku! Jums vairs nav bezgalīgi jāgaida, līdz tālrunis atkal būs gatavs lietošanai – ar Baseus tas aizņem tikai dažus mirkļus. Varat arī izmantot kabeli, lai uzlādētu savu Nintendo Switch konsoli — tas prasīs tikai aptuveni 2,5 stundas!
Jūs ātri kopēsit savus failus
Šis praktiskais kabelis ļauj ne tikai ātri uzlādēt, bet arī ātri pārsūtīt failus. Pārraides ātrums līdz 480Mbps noteikti attaisnos jūsu cerības. 1 GB filmu var nokopēt tikai 24 sekundēs! Izmantojot kabeli, varat vienlaikus uzlādēt tālruni un pārsūtīt datus.
Jūsu viedtālruņa drošībai
Izmantojot Baseus, jums nav jāuztraucas par aparatūru. Iebūvētā viedā E-Marker mikroshēma ar USB-IF sertifikātu efektīvi pasargās to no bojājumiem. Kabelis uzlādes laikā automātiski pielāgo strāvu un spriegumu, lai nodrošinātu jūsu ierīču drošību.
Cieta, izturīga konstrukcija
Kabelis sastāv no 8 sabiezināta, alvota vara pavedieniem. To aizsargā apvalks, kas izgatavots no izturīga TPE. Tas padara kabeli izturīgu pret liekšanu, pārrāvumu vai plīsumu. Vieta, kas ir īpaši jutīga pret bojājumiem - savienojums starp kabeli un savienotāju - ir papildus aizsargāts. Turklāt ABS apvalks ir ārkārtīgi izturīgs pret nodilumu.
Specifikācijas:

Preču zīme: Baseus
Nosaukums: Superior sērijas ātrās uzlādes datu kabelis
Modelis: CATYS-C02
Veids: USB-C uz USB-C
Materiāls: ABS + TPE
Krāsa: balta
Jauda 100W max
Pārraides ātrums: līdz 480 Mbps
Garums: 2m



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.