FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Boohoo rudens mix apģērbs

BOOHOO APĢĒRBS EIROPAS ZĪMOLU RUDENS MAISĪJUMA PAKALPOJUMS Lieliska sieviešu vai vīriešu apģērbu partija vai asorti. Partija satur dažādus apģērbus, cena par vienību pēc daudzuma.

DAUDZ SATUR 70% SIEVIETES 30% VĪRIEŠU APĢĒRBS

Daudz jaunu apģērbu starp sezonas jaunajām sieviešu zīmoliem Boohoo, CACHE CACHE un citiem pazīstamiem Eiropas zīmoliem par Outlet cenām. Partijā ir daudz dažādu modeļu, krāsu un izmēru. Labākais sieviešu apģērbu sortiments par 70% mazāks nekā tā patiesā vērtība, lieliska rentabilitāte.

Partijā ietilpst: kleitas, blūzes, krekli, bodiji, džemperi, sporta krekli, jakas, bikses, džinsi, legingi, jakas utt. Partija ir visu izmēru S, M, L, XL, XXL. Dažādi modeļi. Fotogrāfijās jūs varat redzēt daļu no dažādiem piedāvājuma modeļiem. Visi jaunie apģērbi, individuāli marķēti un iepakoti maisos (oriģinālais iepakojums).

Labākās mūsdienu modes drēbes.

Apģērbs, sieviešu, jauns, kolekcija, ZĪMOLI, zīmoli, jauna kolekcija, Rudens apģērbs, boohoo, palete, piedāvājums, kleitas, blūzes, krekli, džemperi, jakas, jakas, svārki, bikses, apģērba vairumtirdzniecība, Apģērbs, tirdzniecības vieta, zīmoli,



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.