FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
17 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Cecotec Conga 1190 izmēģinājuma tīrīšanas robots

116,52 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Polija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
Cecotec
SKU:
8435484051392
EAN:
8435484051392
Pēdējā aktualizācija
pirms 3 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts


PERFEKTA PUTEKĻSŪCĒJS IEIET JAUNĀ LAIKMETĀ
Mūsu pasaulē ir parādījies jauns tīrīšanas stils. Pateicoties atmiņai, Conga Series 1190 veic savu darbu absolūti efektīvā veidā, sākot no sākuma līdz atgriešanās mājās. Pārsteidzoši līkloči un pagriezieni noņem katru putekļu plankumu, un tīrīšanas sistēma ir uzticama. Tas vienmēr ir gatavs tīrīšanai un dara to optimāli, īsākais ceļš starp diviem punktiem. Kad jūs uzticat viņam mājas tīrīšanu, jūs pamanīsit atšķirību. Tas notīra visu pārklāto virsmu un zina, kad un kā atgriezties uzlādes stacijā.
2-IN-1 ROBOTU PUTEKĻSŪCĒJS: SLAUCĪŠANA, PUTEKĻSŪCĒJS,
Conga robotu sērijas flagmanis ir funkcionalitāte.

INTELIĢENTA UN SAKĀRTOTA NAVIGĀCIJA, NOTĪRA VISU VIRSMU
Izbaudiet gudru un nepārblīvētu navigāciju ar kartēm un atmiņu ar iTech Gyro tehnoloģiju. Conga sērija 1190 ir paredzēta visu veidu grīdām un pilnībā pielāgojas jūsu mājām, tīrot visu pārklājamo virsmu, iet zem mēbelēm, atklāj šķēršļus un novērš izciļņus vai kritienus. Citi robotizētie putekļsūcēji var kļūt netīrāki nekā tīri, taču šis uzlabotais modelis attīra gaisu ar augstas efektivitātes filtru, kas notver putekļus un alergēnus.
VIENMĒR VIRZIET VISEFEKTĪVĀKO MARŠRUTU AR ATMIŅAS SISTĒMU
Atcerieties maršrutu, lai vienmēr atrastu ātrāko un efektīvāko maršrutu un atgrieztos uzlādes stacijā tūlīt pēc tīrīšanas ar atmiņas vadības sistēmu. Robots precīzi zina, kur tas atrodas, kur tas ir pagājis un kur tas vēl nav aizgājis.

6 AUTOMĀTISKIE TĪRĪŠANAS REŽĪMI: AIZMIRSTIET TĪRĪŠANU
Jaunajam Conga 1190 sērijas robotam ir 6 automātiskie tīrīšanas režīmi, kas pielāgojas visu veidu virsmām un vajadzībām. Izvēlieties režīmu no tālvadības pults un voila, tas ir tik vienkārši.

Žiroskopiskais režīms: kārtīgi un inteliģenti notīriet visu pārklājamo virsmu un visātrāk atgriezieties uzlādes bāzē.
DeepCleaning režīms: rūpīgi notīriet visu māju un vairākas reizes vakuumā ar maksimālo jaudu noteiktās vietās katrā mājas telpā. Robots pārvietojas divās fāzēs, pirmā žiroskopu režīmā un otrā automātiskajā režīmā.
Apmales režīms: viena no netīrākajām vietām parasti ir malas vai grīdlīstes. Šī iemesla dēļ Conga robotu sērijai ir īpašs režīms, lai noņemtu netīrumus, kas uzkrājušies ap sienām un mēbelēm.
Manuālais režīms: izbaudiet pilnīgu robota vadību ar tālvadības pulti un virziet to uz vēlamo vietu. Šajā manuālajā režīmā robots ērti un uzreiz noņem netīrumus no konkrētām vietām.
Spirālveida režīms: ja vienā punktā uzkrājas netīrumi, robots nekavējoties noņems netīrumus. Piemēram, ja jūs gatavojat un katls ar miltiem apgāzīsies.
Atgriešanās mājās: automātiski aktivizējas, kad robots pabeidz tīrīšanu vai akumulatora uzlādes līmenis ir zems, un, kad tas atgriežas uzlādes stacijā, tas turpina tīrīšanu, lai noņemtu pēdējās netīrumu pēdas, kas var palikt. Turklāt šo režīmu var aktivizēt arī manuāli, izmantojot tālvadības pulti.

EKSKLUZĪVS DZIĻĀS TĪRĪŠANAS REŽĪMS VISVAIRĀK TĪRĪŠANAI
Gatavojieties īpaši dziļai tīrīšanai. Izmantojot šo režīmu, Conga 1190 sērija noņem visus netīrumus no katras mājas telpas, neatstājot aiz sevis putekļus. Tīrīšana ir ieprogrammēta divās fāzēs: pirmā žiroskopu režīmā, kurā robots inteliģentā un sakārtotā veidā notīra visu pārklāto virsmu, un otrā, kurā robots vairākas reizes šķērso visus mājas punktus, lai atstātu absolūti perfektu apdari.
JŪSU MĀJAS VIENMĒR IR TĪRAS AR MAKSIMĀLU JAUDU
Pateicoties ForceImplode sistēmai, tā jaudīgā turbīna maksimāli palielina lielu sūkšanas jaudu līdz 1400 Pa. Tas vienmēr garantē tīru grīdu un noņem visu veidu netīrumus no jebkuras virsmas. Turklāt nav stūra, no kura aizbēgt, pateicoties divām sānu sukām, kas palīdz visus netīrumus iespiest iesūkšanas sprauslā.

TĪRIET, KAD NEESAT MĀJĀS, PLĀNOJIET UN AIZMIRSTIET
Tas ir pilnībā programmējams 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā. Aizmirstiet par ikdienas tīrīšanas uzdevumiem, ieprogrammējiet robotu tīrīt izvēlētās dienas jūsu izvēlētajā laikā un veltiet savu laiku tam, kas jums patīk vislabāk.
NOŅEMIET VISBRĪNIŠĶĪGĀKOS NETĪRUMUS
Noņem visu veidu netīrumus ar 3 jaudas līmeņiem. Izvēlieties starp Eco režīmu virsmas tīrīšanai ar minimālu nodilumu, parasto režīmu ikdienas tīrīšanai, nezaudējot jaudu, un turbo režīmu (1400 Pa) dziļai tīrīšanai.
3 JAUDAS LĪMEŅI VISU VEIDU NETĪRUMIEM
Noņem visu veidu netīrumus ar 3 jaudas līmeņiem. Izvēlieties starp Eco režīmu virsmas tīrīšanai ar minimālu nodilumu, parasto režīmu ikdienas tīrīšanai, nezaudējot jaudu, un turbo režīmu (1400 Pa) dziļai tīrīšanai.

Tehniskā informācijaZīmols: CecotecModeļa numurs: Conga sērija 1190Produkta izmēri: 12 x 58 x 38 cm; 5,26 kilogramiJauda: 0,     



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.