FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
19 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

DABISKĀ ĀRSTA PREPARĀTA SAGATAVOŠANA

2,82 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 krājums
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Krievija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
SCR(4)-SIB
Pēdējā aktualizācija
pirms 11 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

DABISKĀ ĀRSTA PREPARĀTA SAGATAVOŠANA
Problemātiskai ādai

Kopta seja un gluda āda ir jaunības un veselības pazīmes. Ādas šūnas tiek pastāvīgi atjauninātas, bet ar vecumu saistītu izmaiņu un apkārtējās vides kaitīgās ietekmes dēļ vecās atmirušās šūnas ar laiku pārtrauc atjaunināšanu. Šī iemesla dēļ āda kļūst blāva, sausa, nevienmērīga, smalka grumba. Lai noņemtu novecojušās šūnas un atjaunotu ādu, tiek izmantota dabiska keramikas seja. Tas maigi attīra ne tikai atmirušās ādas dermas slāni, bet arī no kosmētiskajām atliekām, putekļiem, taukiem, kas uzkrājušies ādas porās, un novērš skābekļa, mitruma un noderīgu elementu nokļūšanu dziļākajos ādas slāņos.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (Aprikožu) sēklu pulveris, Hippophae Rhamnoides eļļa, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, izoamillaurāts, izoamilkaoāts, cetearila spirts, glicerīna stearāta citrāts, glicerīns, pantenols, Chamomilla recutita ēteriskā eļļa, Pinus silvestris ēteriskā eļļa, Salvia officinalis ēteriskā eļļa, Xantan sveķi, Tokoferilacetāts, Magnolia Officinalis mizas ekstrakts, Matricaria chamomilla ekstrakts, Rosa cinnamomea ekstrakts, Menhta piperita ekstrakts, Salvia officinalis ekstrakts.
Dabīgais sejas kvarcs "pretiekaisuma", kas īpaši paredzēts problemātiskai ādai. Pateicoties aktīvajām sastāvdaļām, tas veicina dziļu poru attīrīšanu, izsitumu noņemšanu uz ādas un normalizē tauku dziedzerus. Regulāri lietojot, dziļās grumbas tiek izlīdzinātas, palielinās ādas elastība un izkrīt sejas krāsa.
Aprikoze sasmalcinātā veidā veicina dziļu poru attīrīšanu, uzlabo asinsriti, tādējādi stimulējot noderīgu vielu uzsūkšanos. Smiltsērkšķu eļļa arī mazina iekaisumu un kairinājumu, tai piemīt mīkstinošas, barojošas, atsvaidzinošas, tonizējošas, mitrinošas, aizsargājošas un ārstnieciskas īpašības. Tas arī lieliski noņem ādas sausumu un lobīšanos, palīdz uzlabot ādas tonusu, elastību un elastību. Šī sviests nomierina ādu, iedarbojoties uz iekaisušām vietām, novēršot niezi un kairinājumu. Kumelīšu ēteriskā eļļa ir ideāli piemērota jutīgas ādas kopšanai, palīdzot cīnīties ar pinnēm un aizsargājot poras no piesārņojuma. Priežu ēteriskā eļļa noņem kairinājumu, samazina sejas pietūkumu. Salvijas ēteriskā eļļa normalizē tauku dziedzeru sekrēciju un cīnās ar baktērijām uz ādas virsmas. E vitamīns novērš ādas novecošanos, palielina tās elastību, normalizē lipīdu līdzsvaru. Magnoliju un kumelīšu ekstraktiem ir spēcīga baktericīda, pretiekaisuma un nomierinoša iedarbība. Rožu un piparmētru ekstrakti satur mikroelementus, kas uzlabo šūnu vielmaiņu un palīdz perfekti saglabāt mitrumu ādas šūnās.

Lietošanas metode:
Uzklājiet uz mitrinātas ādas, iemasējiet ar vieglām apļveida kustībām, rūpīgi noskalojiet ar ūdeni. Nelietojiet vairāk kā 1-2 reizes nedēļā. To nav ieteicams lietot ādas bojājumu gadījumā, izvairieties no acu zonas. Izmantojiet tikai ārējai lietošanai.

IEPAKOJUMS: 50 ± 5 ml

DZĪVES DZĪVE: 1 gads, pēc atvēršanas 3 mēneši.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.