FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Digitālā spirta zonde ar atslēgu piekariņu

4,27 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 gabals
Pieejamais daudzums
86 gabali
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
holm3284
EAN:
=VLOOKUP(A534,Munka1!D:E,2,FALSE)
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Ar digitālās alkohola zondes palīdzību jūs varat viegli, vienkārši un ātri izmērīt alkohola līmeni. Alkometra izmēra dēļ tas var ietilpt pat automašīnas cimdu nodalījumā. Ierīce var būt lieliska izvēle mājas ballītēm un ballītēm. Sīkrīkam ir LCD displejs, tas spīd tumsā, lai jūs vienmēr varētu veikt precīzus mērījumus.

Ķiršu karalienes konjaka ķirši
Ar alkohola-ķiršu bonbonu gandrīz nebija šaubu, ka alkometrs signalizēs. Sastāvdaļas ietver arī etilspirtu, kas īpaši norādīts uz kastītes: maksimālais spirta saturs ir 5 procenti tilpuma. Gabi bija īsts varonis, viņa piekrita ēst pēc iespējas vairāk konjaka ķiršu. Viņš to salika četros gabalos. Tūlīt pēc pirmā patēriņa zonde norādīja 0, 5 tūkstošdaļas. Desmit minūtes vēlāk 0,4 tūkstošdaļas. Tātad, ja nedēļas nogales ģimenes apmeklējuma laikā jūs sastopaties ar konjaka ķiršu bonboniem no kredenta, ir vērts gaidīt vismaz pusstundu pirms izbraukšanas.

Funkcijas: Diapazons: 0.00% - 0.19% BAC vai 0.0 - 1.9g / l2: %BAC un g / L2 x AAA akumulators. Izmēri: 11cm x 7cm x 2,5 cmKrāsa: melna
Lūdzu, ņemiet vērā, ka produkts ir uzskatāms par higiēnisku ierīci, lietošanas gadījumā to var nomainīt tikai garantijas laikā. Ievērojot piemērojamos tiesību aktus. Jums nav tiesību uz atteikumu!
Ja jūs pērkat produktu, jūs to darāt, paturot to prātā!
Logrīka izmantošana: Logrīka izmantošana ir brīze, vienkārši nospiediet barošanas pogu un ierīce ir ieslēgta. Pēc 10 sekundēm - kura laikā ierīce uzsilst (iesildīšanās uzraksts), jūs varat uzspridzināt zondi. Pēc 5 sekunžu pūšanas jūs varat redzēt rezultātu.

Kas ir paslēpts sīkrīku kastē?- Digitālā spirta zonde ar atslēgu piekariņu



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.