FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
25 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Par šo vienumu

Augstas kvalitātes koks: dabīgai videi draudzīgai akācijas koksnei ir augsts blīvums, vienmērīga struktūra un augsta izturība; koksnei ir dabiska šokolādes krāsas tekstūra un tā ir eleganta; tai piemīt labas antiseptiskas un antibakteriālas īpašības. Pārtraukums netiek ģenerēts.
Liela darba virsma: griešanas dēlī ir pietiekami daudz vietas gaļas, dārzeņu un zivju griešanai. Lielo sagatavošanas virsmu var izmantot arī kā servēšanas dēli, brokastu dēli un uzkodu dēli.
Griešanas dēlis 42×33×2,5 cm ar sulas rievu, antiseptisks koka griešanas dēlis virtuvei, antibakteriāls koka griešanas dēlis, virtuves dēlis no akācijas koka
Stāvoklis: Pilnīgi jaunas preces.
Gabalu skaits uz paletes: 100 gab
Vienības cena: 7,50 €

Daudzfunkcionāls koka griešanas dēlis: ar sulas rievu, lai noķertu lieko sulu, lai galds būtu tīrs; to var izmantot abās pusēs, lai paplašinātu izmantojamo laukumu. Sānos ir divi ieliekti rokturi, kas atvieglo griešanas dēļa pārvietošanu, kad tas ir piekrauts.
Viegli tīrāms: Pateicoties antibakteriālajam kokam, gludajai virsmai un elegantajam dizainam, jūs varat sasniegt perfektu tīrīšanas efektu tikai dažās sekundēs.
Aizsargājiet savus nažus: atšķirībā no griešanas dēļiem, kas izgatavoti no stikla, akmens vai citiem cietiem materiāliem, koks aizsargā jūsu nažus. Tādējādi naži ilgāk paliek asi un gatavi lietošanai.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.