FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
22 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Izolēta nerūsējošā tērauda ūdens pudele ar salmiem, 16 Oz

13,47 € /gabals cena bez nodokļa
Jāvienojas

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
14 gabali
Valsts
Austrālija
Produktu grupa
Jauns  
Piegādes laiks
6 dienas
SKU:
TBK0006
Pēdējā aktualizācija
pirms 9 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

IESPĒJAS
> Zīmols: The Brandster
>Krāsa: gaiši violeta, gaiši zila, gaiši pelēka, melna un rozā
>Uzticams, noplūdes drošs vāks
> Viegli iederas ledusskapja auto krūzīšu turētājos
>Divsienu konstrukcija nodrošina izcilu izolāciju
> Plaša atvēršana un slaids korpusa dizains
> Stilīgākā dzērienu tvertne
> Piedāvātais salmu caurums, ko ērti dzert, atrodoties ceļā

SPECIFIKĀCIJAS
> Materiāls: nerūsējošais tērauds
>Ietilpība: 16 unces (480 ml), 25 unces (750 ml)
>Uzglabāt karstu/aukstu 8-10 stundas

IEPAKOJUMS IEKĻAUTS
1x Nerūsējošā tērauda ūdensnecaurlaidīga tvertne

PAR PRODUKTU
Brandster izolētā bļoda ir nerūsējošā tērauda vakuumizolēta bļodiņa ar dubultsienu konstrukciju, kas nodrošina izolāciju karstajiem un aukstajiem dzērieniem. Šai traukam ir vāks, kas nofiksējas vietā, novēršot izšļakstīšanos. Tam ir arī šļakatām drošs dizains, kas novērš noplūdes no jebkura leņķa. Brandster izolēto tvertni var izmantot ikviens, kam ilgstoši nepieciešams dzert aukstus šķidrumus. Tajos ietilpst sportisti, cilvēki, kas vasarā strādā ārā, un cilvēki, kas visu gadu strādā karstā vidē. Šeit ir dažas norādes, kas var palīdzēt jums izlemt par lielisku trauku.

> Brandster izolētā ūdens tvertne ir viena no izturīgākajām nerūsējošā tērauda tvertnēm. Tā dubultsienu konstrukcija nodrošina izcilu izolāciju, kas saglabā jūsu dzērienus aukstus ilgas stundas. Iepakojumā jūs saņemsiet trauku un nerūsējošā tērauda salmiņu.
>Izmantojot nerūsējošo tēraudu, kas nav caurredzams un tāpēc temperatūras stariem ir grūtāk iekļūt, dzērienu uzsilšana vai atdzišana prasa daudz ilgāku laiku. Turklāt daudzas nerūsējošā tērauda ūdens pudeles ir izolētas, un tās vienīgais mērķis ir uzturēt dzērienus aukstus līdz 24 stundām.
> Brandster izolētā ūdens tvertne ir lielisks produkts lietošanai birojā vai ceļā. Tas ir pievilcīgs un praktisks ar savu gludo dizainu. Šī izolētā glāze ir daudzpusīga, tāpēc to var izmantot gan istabas temperatūras šķidrumiem, gan karstiem dzērieniem. Tam ir arī salmu turētājs un plata mute, kas atvieglo dzeršanu.
>Šis produkts ir izgatavots ar nolūku nodrošināt daudzpusību, lai tas atbilstu visām vajadzībām. Viņu produktu klāsts ir izturīgs un var izturēt dažādus laika apstākļus. Vakuumizolācija, bez BPA un necaurlaidība ir dažas no to produktu īpašībām, kas padara tos par tiem iztērētās naudas vērti.
> Brandster izolētā tvertne ir lielisks stilīgas dzērienu tvertnes piemērs. Tas ir ideāli piemērots ikvienam, kam vasarā vai ziemā ir jāpaliek hidratētam, ar savu nerūsējošā tērauda dizainu un vakuuma vāku, kas stundām ilgi uztur jūsu dzērienu aukstu. Kā arī šis produkts ir ērti lietojams, lai to varētu izmantot pēc iespējas ātrāk, kad saņemsiet pasūtījumu.

PIEZĪME. Šī prece tiks nosūtīta no Austrālijas ar ātrās piegādes pakalpojumu visā Austrālijā. **Parasta loģistikas/kurjerpasta darbības laikā (izņemot jebkādus traucējumus vai sastrēgumus), piegādes laiks ir aptuveni 3-6 darbadienas adresēm lielākajās pilsētās, apdzīvotās vietās un apdzīvotās vietās. Lauku adresēm var būt papildu kavēšanās par pāris darba dienām.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.