FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
11 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Red Dot balvas ieguvējs 2018: Jacky saules panelis ar rokturi un kronšteiniem, dizains ir ergonomisks, izturīgs un laikapstākļiem izturīgs, viegli pārnēsājams. Pēc šī produkta izlaišanas to ir iecienījuši un izvēlējušies miljoniem klientu no visas pasaules.
Augsta konversijas efektivitāte: ar augstas efektivitātes monokristāliskiem saules moduļiem konversijas efektivitāte ir līdz 23%. Un mēs izmantojam izturīgu etilēna tetrafluoretilēna (ETFE) materiālu uz Jackery SolarSaga 100 virsmas, kas palielina izturību, palielina gaismas caurlaidību un padara to vieglāku.
Ideāls pārnēsājamās spēkstacijas Jackery kompanjons: Pilnīgi videi draudzīgs produkts, 100% saderīgs ar Jackery Explorer 240/500/1000 portatīvo spēkstaciju (nav iekļauts), atbalsta arī pagarinātājus ar 8 mm saskarnēm. Ārējais audums ir izgatavots no izturīga oksforda, ūdensnecaurlaidīgs un izturīgs, lieliski piemērots āra aktivitātēm, kempingiem un treileriem, lai nodrošinātu enerģiju un taupītu enerģiju.
Ērti, droši un uzticami: Izmēri (nesalocītā veidā): 121,92 x 53,34 x 0,51 cm, (salocītā veidā) 60,96 x 53,34 x 3,51 cm, svars: 4,69 kg. Aprīkots ar 1 x USB-C (5 V, 3 A) un 1 x USB-A (5 V, 2,4 A) izvadi, kur vienlaikus var uzlādēt vairākas mazas ierīces, tostarp viedtālruņus, planšetdatorus, kameras un daudz ko citu. (Piezīme: PD ielāde netiek atbalstīta). Jackery ir atbildīgs par produktiem un klientiem, katrai precei pirms pārdošanas ir veikta drošības pārbaude.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.