FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
18 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Vai jums patīk justies pārliecināti uz ceļa un jūs vienmēr izmantojat navigāciju? Tātad jums ir nepieciešams pārbaudīts un uzticams automašīnas turētājs. Joyroom JR-OK3 modelis var būt ideāls risinājums. Tas tika izgatavots no labākajiem materiāliem tirgū, kas garantē tā izturību un nozīmē stabilu tālruņa apkopi. Turklāt tas nodrošina iespēju pagriezties par 210 °, lai jūs varētu iestatīt sev ideālu slīpuma leņķi, nodrošinot maršruta redzamību. Arī pašam rokturim ir ļoti vienkāršs, klasisks izskats, kas padara to piemērotu lielākajai daļai automašīnu salonu.
Specifikāciju:

Zīmols: Joyroom
Tips: Automašīnas turētājs
Tips: Skava
Rotācijas spēja: 210 °
Materiāls: ABS + silikons
Mērķis: mobilie tālruņi no 4 līdz 6,7 collām
Neto svars: 176,5 g

Komplektā ir:

1x Automašīnas turētājs

Svarīgākās funkcijas:

Augsta izturība
Spēcīga tālruņa apkope
Neslīdošs paliktnis vietā, kur atrodas tālrunis
Ļoti viegli lietojams
Ātra montāža
Piemērots dažādiem tālruņu modeļiem
Stilīgs izskats
Slīpuma leņķa regulēšana
Kompakti izmēri un mazs svars

Izcila izturība un garantēta drošība
Rokturis ir izgatavots no labākajiem materiāliem tirgū, padarot to piemērotu visiem apstākļiem. Tas ir izturīgs gan pret mehāniskiem bojājumiem, gan laika apstākļiem. To var viegli izmantot gan vasarā, gan ziemā. Turētājs garantē stingru tālruņa turēšanu. Tās lielā priekšrocība ir arī spēja uzstādīt lielāko daļu tirgū pieejamo viedtālruņu modeļu.
210 ° rotācijas funkcija
Rokturi var pielāgot jebkuram slīpuma leņķim. To nodrošina inovatīvā 210 ° rotācijas funkcija. Tātad jūs varat to pielāgot savām vajadzībām, kas bieži ir atkarīgas no laika apstākļiem un saules gaismas. Pietiekami. ka jūs turat rokturi un norādāt to pareizajā virzienā vēlamajam izlīdzinājumam.
Vienkārša darbība un ātra montāža
Ļoti ātra montāža nozīmē, ka ir nepieciešami tikai daži mirkļi, lai varētu doties ekskursijā ar jaunu sīkrīku. Rokturis ir skavas modelis. Tas nozīmē, ka pēc tālruņa ievietošanas jums būs manuāli jāpievelk tā sānu rokas. Tomēr tikpat viegli ir atbrīvot viedtālruni. Lai atvērtu rokturi, nospiediet pogu korpusa sānos.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.