FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Lebit krāsu mainoša USB LED josla ar mobilā tālruņa tālvadības pulti 1 metrs

3,29 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 gabals
Pieejamais daudzums
137 gabali
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
holm3667
EAN:
=VLOOKUP(A239,Munka1!D:E,2,FALSE)
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

LED sloksne pievienojama USB portam:
Nišas produkts ieradās ar LED sloksnes izskatu ar USB savienotāju, kura īpatnība ir tā, ka to var darbināt no televizora, datora vai barošanas bankas. Ar tās palīdzību mēs varam ļoti viegli radīt noskaņas apgaismojumu, kas vienlaikus var atdzīvināt garlaicīgu dzīvojamo istabu vai parasto guļamistabu!

Vienkārša mobilā tālruņa vadība.
Savienojiet to ar viedtālruni, izmantojot Bluetooth, un automātiski ieslēdziet gaismas, izmantojot lietotni. Izmēģiniet vairākus apgaismojuma režīmus - pārslēdziet gaismas vai ļaujiet gaismām mainīties atbilstoši tālrunī atskaņotajām dziesmām.

No ierīcēm ar USB pieslēgvietām ar 5V izeju jūs varat droši darbināt šo LED joslu. Vienkārši pievienojiet USB portu un izbaudiet brīnišķīgo garastāvokļa gaismu! Lai to uzstādītu un saliktu, nav nepieciešamas zināšanas, mēs to varam nodot ekspluatācijā tikai dažu sekunžu laikā!
Iebūvētas krāsu maiņas RGB LED mikroshēmas:
Krāsainais apgaismojums apburs ikvienu, taču uz šīs LED joslas ir izvietotas īpašas RGB LED mikroshēmas, kas maina gaismas krāsu atbilstoši pieprasījumam! Jūs varat izvēlēties cietu baltu, zilu, sarkanu, zaļu, dzeltenu, oranžu, rozā utt.; Jūs pat varat sākt gaismas šovus (lēns gradients, ātra mirgošana utt.) un pat pielāgot spilgtumu!

Iepakojumā esošo 5V LED sloksni var sagriezt ik pēc 1 LED, praktiski ik pēc 35 mm mēs atrodam griezuma punktu uz LED sloksnes. Tas padara to viegli mērogojamu, ļoti labi mērogojamu jebkurai ierobežotai telpai.

Kā instalēt USB RGB LED sloksni:
RGB gaismas diodes ir uzstādītas uz elastīgas sloksnes ar pašlīmējošu pamatni.  Pateicoties elastībai, to var piestiprināt ne tikai uz līdzenām virsmām, bet arī uz nedaudz izliektām virsmām! Tas lieliski pielīp televizoru, monitoru vai pat MDF un PVC materiālu aizmugurē.
 
Uzstādīšanas laikā pievērsiet uzmanību tam, ka elektriskās ierīces gadījumā LED sloksni nedrīkst uzstādīt lielākajā sildīšanas punktā, jo tam var būt kaitīga ietekme ne tikai uz gaismas diodēm, bet arī uz pašlīmējošo līmi (tā karstuma dēļ var atdalīties no virsmas).

Piemērošanas jomas:
 - viedais TV, monitora fona apgaismojums (samazina acu sasprindzinājumu, skatoties televizoru tumsā, apgaismojot ekrāna vidi)
 - datorgaldu apdares apgaismojums
 - klaviatūras turētāja funkcionālais apgaismojums
 - kempings, kempinga papildu apgaismojums (piemēram, darbojas no Power Bank)
 - 5V DC izejas USB savienotājs jebkurā vidē, piemēram, gultas dekoru apgaismojums, skapja iekšējais apgaismojums
 



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.