FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Likeregal 920 masāžas spēļu krēsls ar zaļu kāju balstu

70,80 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 gabals
Pieejamais daudzums
367 gabali
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
holm1048M
EAN:
=VLOOKUP(A193,Munka1!D:E,2,FALSE)
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Inovatīva tehnoloģija
Ideāla rotaļu krēsla un masāžas krēsla saplūšana. To var salīdzināt ar profesionāliem masāžas krēsliem, ļauj baudīt masāžas terapiju gan darbā, gan darbā. Nomieriniet ķermeni un esiet veseli katru dienu. Tam palīdz vibrējošais jostasvietas atbalsts, ko var darbināt ar USB kabeli, kas savienots ar datoru vai pat strāvas banku.

Līdzekļi
Šim profesionālajam spēļu krēslam ir izvelkams kāju balsts no sēdekļa apakšas, lai nodrošinātu pilnīgu komfortu, noliecoties atpakaļ. Ergonomisks dizains, produktam ir 360 grādu rotācija, regulējams augstums, regulējams galvas balsts, slīpuma leņķa regulēšanu var salocīt no 90 grādiem līdz 150 grādiem, un to var aizslēgt, lai izmantotu kā gultu īsai sauļošanai. Šis nolaižamais krēsls nodrošina visērtāko pieredzi neatkarīgi no tā, vai to izmanto birojā vai spēlējot, un dubulto efektivitāti.

Materiāls
Augstas kvalitātes PU ādas pārvalks, iebūvētas ērtas un elpojošas lateksa putas. Biezākas, augsta blīvuma aukstās putas nodrošina ērtāku amortizācijas pieredzi, un platā atzveltne nodrošina labāku atbalstu. 

Drošība
Apakšdaļa ir izgatavota no rāmja, kas kalts no augstas kvalitātes tērauda, kam ir super celtspēja. Tas viegli atbalsta pieaugušos, kas sver 115 kg. Divi vadības stieņi nodrošina drošu un stabilu sēdekļa pacelšanas funkciju un atzveltnes leņķa regulēšanas funkciju. Sabiezinātais atbalsta rāmis nodrošina krēsla stabilitāti. Turklāt sabiezinātais tērauda rāmis nodrošina krēsla uzticamību, un augsta blīvuma spilvenu sūkļi nodrošina ilgstošu ārstēšanu bez deformācijām.

Krēsla parametri:

Augstums: ~125-133cm
Platums: 57cm
Dziļums: 50cm
Svars: 16kg



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.