FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Mitrās pulēšanas apmetums

0,65 € /kilograms cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
25 kilograms
Pieejamais daudzums
10000 [5,*] kilogrami
Valsts
Rumānija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
joma
Piegādes laiks
15 dienas
SKU:
C1525607
Pēdējā aktualizācija
pirms 8 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Špakteles, kas gatavas iekšējo virsmu izlīdzināšanai un apdarei, sintētiskie sveķi, ūdens dispersijas, piedevas, pildvielas, ar šādiem karacteristi¬ci: viegli uzklājams krēmveida konsistences dēļ ir ļoti laba saķere ar pareizi sagatavotu pamatni, žāvēšana ir ātra, augsta balta. Absorbcija ir zema pamatne, un pirms krāsas uzklāšanas tai nav nepieciešams gruntējums. Absorbcija tiek samazināta kompozīcijas dēļ un rada ievērojamus ietaupījumus virsmas apstrādē (lakā). Ieteicams izmantot daudzslāņu pārklājumus, tos var uzklāt līdz 3 mm.

Pielietojuma joma: var uzklāt manuāli vai ar mašīnu šādos formātos: cementa apmetumi, ģipša apmetumi, kuru pamatā ir ģipša un cementa apmetumi, betons, ģipškartona plāksnes.

Instrukcijas: Pasta tiek uzklāta uz pamatnes, slāņa biezumā no 0,2 mm līdz maksimāli 3 mm. Mehanizēts pielietojums, produktu var atšķaidīt maksimāli 5% ūdens. Lietošanai vairākos slāņos, lai nožūtu pirms nākamā slāņa uzklāšanas, ir slānis virs virsmas, aptuveni 02:00, 20 ° C temperatūrā un 65% mitrumā. Šīs virsmas var būt gludas / slīpētas 12-24 stundas (atkarībā no biezuma un tem¬peratură) ar smalku smilšpapīru, tādējādi iegūstot gludu virsmu. Lai novērstu plaisas, tas novērš ātru žāvēšanu vai sasalšanu. Mazāk absorbējošs materiāls ir burbuļu veidošanās, un tāpēc šajā gadījumā apmetums tiks izmantots šādi: uzklājiet pirmo kārtu, kas atšķaidīta ar 10% ūdeni, ļoti plāna, un pēc nelielas zvântare uzklāšanas (apmēram 5 minūtes). otrais plānais slānis un pēc virsmas žāvēšanas (2 stundas 20 ° C temperatūrā tem¬peratură un 65% mitrumā) uzklāj galīgo apmetuma pārklājumu izpildes biezumā.

Virsmas žāvēšanas laiks (pieskaroties): 2 stundas, sausums (dziļums): 24 stundas. Vērtības ir norādītas 20 ° C temperatūrā un relatīvajā mitrumā 65%. Indikatīvais īpatnējais patēriņš: 0,5-1 kg / m². Precīzs īpatnējā patēriņa apjoms tiks noteikts pēc testēšanas uz vietas. Tas ir atkarīgs no virsmas raupjuma un biezuma. Iepakojums: plastmasas spainis, 10 un 25 kg. Uzglabāšanas nodalījumi răco¬roase, sauss, Mazgāšanas temperatūra no 5 ° C līdz 30 ° C oriģinālajā iepakojumā, neatvērti. Derīguma termiņš: 24 mēneši no izgatavošanas dienas saskaņā ar iepakošanas un uzglabāšanas nosacījumiem. Skatīt ražošanas datumu un partiju, kas norādīta uz iepakojuma.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.