FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
11 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Osram reflektors, uzlādējama pārnēsājama lampa ar 20w powerbanku

45,00 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
2 700,00 €
Pieejamais daudzums
60 krājumi
Valsts
Polija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
Osram
Pēdējā aktualizācija
pirms 9 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Pārnēsājama lampa

Šī augstas kvalitātes pārbaudes lampa ir ideāli piemērota privātai un profesionālai lietošanai. Plašam lietojumu klāstam, piemēram, plašam un plašam telpu, zonu un virsmu apgaismojumam.
Ar trīs gaismas, zemas un mirgojošas opcijas, līdz 6000 kelviniem un uzlādējamu litija akumulatoru, tas ļauj darboties līdz 5 h (spēcīgs) / 10 h (vāji) / līdz 20 h (mirgo). Pateicoties IP aizsardzības klasei IP54, IK06, reflektors ir aizsargāts pret putekļu iekļūšanu ar diametru Ø ≥ 1,0 mm un aizsardzību pret ūdens šļakatām. Turklāt to var izmantot kā Power Bank, jo tai ir 2 iebūvēti USB porti. Šis LED lukturītis ir viegli transportējams, tam ir satverama un netīrumu izturīga virsma, tajā ir iebūvēts leņķa statīvs un magnēti brīvroku darbībai un ērtai piestiprināšanai, tāpēc Ideal ir lukturītis roku darbam, remontdarbiem, renovācijai. darbs un krāsošana.

Uzmanību! Šī produkta apraksts ir tulkots automātiski. Ja mēs varam to uzlabot, pateicoties jums, lūdzu, sazinieties ar mums.

Speciālas iespējas

Patīkams izskats un meistarība
Ērta, netīrumu izturīga virsma
Powerbank ar 2 USB savienotājiem
Leņķa statīvs un magnēti
3 gaismas režīmi
Raksturīgs

Lumeni: 2000lm (stiprs) 1000lm (vājš) 20W litija akumulators 11.1V 4000mAh uzlādes laiks: ~10h iebūvēti magnēti 6000K mirgojošas funkcijas IP aizsardzības klase: IP54, IK06 power bank funkcionalitāte ar 2 USB savienotājiem darbojas līdz 2 gadiem līdz garantijas 5 h (spēcīga) / līdz 10 h (vāja) / līdz 20 h (mirgojoša) aizsardzība pret daļiņu iekļūšanu ar diametru Ø 1 mm aizsardzība pret ūdens šļakatām no visiem virzieniem



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.