FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
13 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Portatīvā CB Midland Alan 42 DS radiostacija ar automātisko Squelch

119,99 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
100 gabali
Valsts
Rumānija
Produktu grupa
Jauns  
Pēdējā aktualizācija
pirms 8 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Dāsns displejs
Displejs ir dāsns, pamatojoties uz stacijas lielumu, zaļo apgaismojumu un kanāla displeju, emisiju/uztveršanas līmeņiem, kā arī vairākām citām aktīvo produktu funkcijām.
Samazināti izmēri
Tagad jūs varat izbaudīt vairāk mazākās CB radiostacijas priekšrocību. Radiostacija iekrīt plaukstā (līdzīgi kā rācija), un to var izmantot ar vienu roku bez jebkādām problēmām. Turklāt samazinātie izmēri ļauj to novietot roku balstā vai mazās telpās uz jebkuras automašīnas.
Citas funkcijas
Lai gan tā ir ļoti maza stacija, tai ir daudz funkciju: Squelch Digital Auto, kanālu skenēšana, Dual Watch, Keypad Lock, Ecractual Lighting, Fast Channel Navigation, EMG, High/Low Power (4W / 1W).
Multi josla
Tiem, kas izmanto citas sakaru joslas, ko izmanto citās Eiropas valstīs, stacija ir aprīkota ar iespēju mainīt darba standartu atbilstoši katrai valstij.
Regulējama jauda
Augstas/zemas regulējamas emisijas jauda ir noderīga dažās ES valstīs, kur to regulē likums, kas atšķiras no Rumānijas tiesību aktiem, un ja staciju izmanto atklātā laukā, lai taupītu akumulatora enerģiju.

Savienojumi
Alan 42 DS ir divējāda lietojuma daudzfunkcionāla automašīna: automašīnā ar virsbūves antenu un atklātā laukā (stāvvietā) ar baterijām un BNC antenu. BNC savienotājs ļauj savienot nelielu antenu tikai ar atvērtu staciju (autostāvvietu). Mikrofona un austiņu / skaļruņu savienojums ļauj savienot īpašu brīvroku Midland MA31-L, ar kuru mēs varam pārraidīt tieši no lavaliera un saņemt to caur austiņām no auss.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.