FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
20 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Galda paliktnis pelei Peles tastatūra Pretslīdes aizsargpaklājs

6,18 € /gabals cena bez nodokļa
Pasūtījumi

Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Polija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
72588
EAN:
5905601816744

Kontakts Piezvanīt

Galda paliktnis pelei Peles tastatūra Pretslīdes aizsargpaklājs - apraksts

Neslīdošs galda paklājiņš pelei un tastatūrai Alogy Produkta apraksts + galvenās funkcijas

Galvenās iezīmes: Zīmols: Alogy Tips: Aizsargājošs paklājs, Galda spilventiņš Modelis: Mežs - Mežs Materiāls: Neoprēns + Gumija Izmēri: 80cm x 40cm x 0.3cm (Garums x Platums x Biezums) Svars: 561g Pastiprinātas malas: Izturīga apakšmala malās garantē ilgu kalpošanas laiku bez asarām vai caurumiem Ūdensnecaurlaidīgs: Ūdensnecaurlaidīgs pārklājums efektīvi novērš nejaušus bojājumus no izšļakstījumiem Iekļauts: Galda paklājs
Uzlabots dizains Peles spilventiņš ir izgatavots no neoprēna, kas padara to elastīgu un mīkstu uz tausti. Neoprēns ir arī nodilumizturīgs materiāls, kas padara spilventiņu izturīgu un nodrošina ilgstošu lietošanas komfortu. Peles paliktņa apakšā ir gumijas slānis, kas efektīvi pielīp pie galda virsmas, novēršot nejaušu nobīdi peles intensīvas lietošanas laikā. Interesants placemat elements ir tā modelis, kas ir meža formā. Šis dizains ne tikai piešķir spilventiņam estētisku izskatu, bet arī var radīt praktisku efektu, nomierinot mūsu acis. *PIEZĪME! Modeļa izkārtojums var nedaudz atšķirties no fotoattēlos redzamā.
Ūdensnecaurlaidīga aizsardzība Peles paliktnis ir ne tikai pievilcīgs aksesuārs, bet arī praktisks risinājums, kas apvieno stilu un funkcionalitāti. Tā ūdensnecaurlaidīgais dizains efektīvi aizsargā galda virsmu no iespējamiem bojājumiem, ko izraisa izlijušie šķidrumi, ļaujot jums strādāt, neuztraucoties par galda virsmas izturību. Turklāt spilventiņš ir putekļu necaurlaidīgs un sviedru necaurlaidīgs, kas padara tā tīrīšanu ļoti vienkāršu. Tas nozīmē, ka pat intensīvas lietošanas laikā peles paliktnis paliek ideālā stāvoklī, nodrošinot komfortu peles lietošanas laikā.
Pastiprinātas malas Paklājs ir ārkārtīgi ciets, pateicoties tā izturīgajām, glīti sašūtajām malām, kas efektīvi novērš tā deformāciju. Tas garantē ilgtermiņa lietojamību, jo malas saglabā paklāja integritāti pat ar intensīvu lietošanu. Pateicoties tam, lietotājs var baudīt ne tikai estētisko izskatu, bet arī produkta izturību, kas nedeformējas pat sarežģītos apstākļos.
Neslīdoša gumijas pamatne Peles paliktņa pamatne ir izgatavota no neslīdošas gumijas un garantē stabilitāti un drošu saķeri. Pateicoties šai funkcijai, peles paliktnis efektīvi novērš nejaušu slīdēšanu uz galda virsmas, kas savukārt nozīmē vienmērīgas un precīzas peles kustības. Šis risinājums ne tikai uzlabo lietotāja pieredzi, bet arī palielina darba efektivitāti, īpaši uzdevumiem, kuriem nepieciešama precizitāte.
Paklāja gludā virsma ļauj ātri un precīzi pārvietot peli, uzlabojot darba efektivitāti un lietošanas komfortu. Tas samazina vilkšanu, kas ir īpaši noderīgi uzdevumos, kuriem nepieciešama precizitāte, piemēram, grafiskajā darbā vai spēlēs. Turklāt labvēlīgā ietekme uz peles izturību nozīmē, ka lietotājs var brīvi un viegli darbināt peli ilgāku laiku. Savietojams ar lāzera un optiskajām pelēm.
Mājām un darbam Peles paliktnim ir mūžīgs dizains, padarot to par perfektu papildinājumu gan jūsu mājas darbstacijai, gan spēļu zonai. Tā universālais dizains ļauj to viegli ievietot dažādos interjera izkārtojumos. Pateicoties vājajām krāsām un optimālajam izmēram, placemat lieliski iederas jebkurā vidē neatkarīgi no tā, vai atrodaties mājās vai birojā. Tas ir praktisks un estētiski patīkams risinājums, kas viegli pielāgojams dažādam dzīvesveidam un videi.
Izmēri un svars Galda spilventiņam ir iespaidīgi izmēri, kuru garums ir 80 cm un garums 40 cm...


Maksājuma veids

  • Pārskaitījums
  • Skaidra nauda
  • Maksājums internetā
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Piegādes metodes

  • Vietējie pārvadājumi
  • Ārvalstu pārvadājumi

Citi vairumtirgotāja piedāvājumi

Citi piedāvājumi šajā kategorijā

Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.