FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
16 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

S8 Pro vieds uz sarkanu

7,56 € /gabals cena bez nodokļa

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 15,13 €


Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
5 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
Tu
SKU:
holm3947
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts


Šeit ir gudrāks tirgū, S8 Pro. Tas ir izcils, un tam ir daudz fitnesa funkciju, tostarp jūsu ievietotais GPS.

Bluetooth h v s
GPS un sporta zemm dban
Smart rtes t s s
Funkcija c t



Dizains t s displejs
Smart ra ir plakans cinka televizors, kas ir tāds pats dizains kā 8. sērijas modeļiem. S8 Pro Max ir m asmeņi 46.0 mm x 31.50 mm x 9.65 mm, f m v zas, kroņa poga un sānu n l v tabletes formas poga. Katrs sver 51 gramu un ir aprīkots ar sportisku ķermeni.
Tam ir augstas izšķirtspējas s rint k lidojuma laiks, 2.02 h Vin IPS LCD k lidot. 240 x 280 pikseļu izšķirtspēja st, j sz četri punkti s peek si sz saņem. V ir viegli melns rāmis, un augšdaļa ir 2.5D rūdīts gals, un n ir 2.5D rūdīts rāmis.
Pilna korpusa rāmis ir kompakts un tam ir IP68 min s t ssel. Tas atbilst ikdienas v z ll s gi klasifikācijai, fr ccsen s ll , un ll s por ll.

Aparatūra
Runājot par aparatūru, viedais r n darbojas ar Realtek RTL8762 mikroshēmu, mazjaudas s, lielu pilnu tm ny mikroshēmu. Tam ir arī HR, BP s SpO2 rz. Tam ir Bluetooth-h v ssal s 200 mAh akumulators ar 15-20 dienu akumulatora darbības laiku. Tāpat kā ar aparatūru, viedais RA ir aprīkots ne tikai ar pamatiem, bet arī ar uzlabotām funkcijām.

Gudrais ļoti labi nodarbojas ar sportu, jo var izmantot vairāk sporta barjeru. Smart ra profesionālās kustības algoritms s s t bb sport g t s a t i on the walk from running son, badminton z son, ker kp roz son, jumping k telez sen s j g n t val ving st. Gudri cilvēki seko līdzi jūsu prasmēm, treniņiem, sirdsdarbības ātrumam un sirdsdarbības ātrumam, lai jūs varētu sekot līdzi saviem mazajiem.

Bluetooth h v s s skaņas mogats s
Ar mikrofonu un uzlaboto Bluetooth 5.2, smart r t ļoti atbalsta Bluetooth. Lietotāji var sākt daudz derību tieši viedtālruņos. Smart ra t atbalsta h v snapl t, phone ny, t rcs z pogas. Ar h v daudz t mogat s tu nekad nepalaid garām nevienu h v sr l un tev nav jāizņem telefons no kabatas b l tikai h v daudz megv s s vai t rcs z s.

Smart eml roka Push rtes t s s s
Saņemiet SMS vai h v daudz gudru eml roku ar to. Jūs varat saņemt īsziņas vai lietot mūzikas s. Smart ra t atbalsta QQ, WeChat, Facebook un citi.

Smart r n el rt h h h
S8 Pro Max ir gudrs, atbalsta mūziku vada rl s t, brest r t, id j r st, hronometrs r t, telefona meklēšana st s, id z t t .



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.