WELCOME SUMMER
-35%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Atklājiet perfektu tradīciju un funkcionalitātes sajaukumu ar Klausberg KB-7403 svilpojošo tējkannu. Šī tējkanna, kas prasmīgi izstrādāta no izturīga oglekļa tērauda, ir aprīkota ar augstas kvalitātes emaljas pārklājumu, kas paredzēts, lai izturētu laika pārbaudi.

Aprīkots ar ērtu svilpes funkciju, tas graciozi norāda, kad jūsu ūdens ir sasniedzis vārīšanās temperatūru. Šī funkcija nodrošina energoefektivitāti un drošību, piešķirot jūsu virtuvei klasisku pieskārienu.

Šīs tējkannas pamatā ir daudzpusība, padarot to piemērotu visu veidu plītīm, tostarp elektriskajām, keramikas, halogēna, indukcijas un gāzes virsmām. Nodrošiniet optimālu veiktspēju, saskaņojot tējkannas pamatni ar jaudai un izmēram atbilstošiem degļiem.

Lai gan šī tējkanna ir paredzēta ērtai lietošanai, ir svarīgi atzīmēt, ka šī tējkanna NAV piemērota trauku mazgājamās mašīnas tīrīšanai. Manuāla aprūpe ir ieteicama, lai saglabātu tās senatnīgo stāvokli.

Ar dāsnu 2,8 litru ietilpību šī tējkanna ir ideāli piemērota vairāku viesu apkalpošanai vai vairumtirdzniecības lietojumiem, kur nepieciešami lielāki tilpumi.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.