WELCOME SUMMER
-35%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Iepazīstinām ar Kinghoff nerūsējošā tērauda bļodu, kas ir būtisks papildinājums jebkurai virtuves kolekcijai. Šī bļoda, kas izgatavota no augstākās kvalitātes nerūsējošā tērauda, ir izstrādāta tā, lai apmierinātu katras virtuves vajadzības neatkarīgi no tā, vai tā ir paredzēta personīgai lietošanai vai profesionālā vidē.

Apkopes vieglums ir nepārspējams, ļaujot ātri mazgāt un tīrīt procesu, kas ietaupa laiku jebkurā aizņemtā virtuves vidē. Ideāli piemērots kulinārijas profesionāļiem vai mazumtirdzniecības virtuves piegādātājiem, kas uzkrāj augstas kvalitātes virtuves piederumus.

Izturība ir kinghoff tērauda bļodas galvenā iezīme, kas piedāvā ilgstošu kalpošanas laiku, kas iztur virtuves lietošanas prasības. Tā izmērs Ø18 cm ir universāls dažādiem pārtikas izstrādājumiem, nodrošinot, ka tas ir visaptverošs praktisks virtuves piederums.

Šī prece ir pieejama vairumtirdzniecībā, nodrošinot kvalitātes un praktiskuma līdzsvaru, lai apmierinātu to uzņēmumu vajadzības, kuri vēlas piegādāt uzticamus virtuves produktus.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.