FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
25 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Uzmanību mazumtirgotāji: atbrīvojiet jautrību ar MegaBlow Bubble Blaster!

no 1,80 € /gabals cena bez nodokļa

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 20,99 €

Jāvienojas
2,02 € no 1 līdz 499 gabali
1,87 € no 500 līdz 999 gabali
1,80 € no 1000 līdz 4100 gabali

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
50 gabals
Pieejamais daudzums
4100 gabali
Valsts
Slovēnija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
bubgu_100=Black bubgu_200=Gold bubgu_600=Camo
Pēdējā aktualizācija
pirms 1 mēneša

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā Pašreizējie vairumtirgotāju piedāvājumi
Piedāvājuma apraksts

KRĀJUMS AVALIBLE :
Melns 2469gab
Zelts 849gab
Camo 868gab

Iepazīstinām ar MegaBlow Bubble Blaster - nebeidzamiem burbuļiem nebeidzamam priekam!

Kāpēc jums vajadzētu apsvērt iespēju savā veikalā uzglabāt MegaBlow Bubble Blaster?

Bubble Blizzard: MegaBlow Bubble Blaster ir paredzēts, lai pūstu nepārtrauktu burbuļu puteni, pārvēršot jebkuru spēles laiku par maģisku un apburošu pieredzi. Vērojiet, kā gan bērni, gan pieaugušie apmaldās burbuļu apburošajā pasaulē.

Jautrība visiem vecumiem: Šis daudzpusīgais burbuļu blasteris nodrošina nebeidzamu jautrību gan bērniem, gan pieaugušajiem. Neatkarīgi no tā, vai tā ir bērnu ballīte, ģimenes pulcēšanās vai vienkārši saulaina diena parkā, tas ir ideāls papildinājums visiem gadījumiem.

Izturīgs dizains: Izgatavots no augstas kvalitātes ABS, šis burbuļu spridzinātājs ir veidots tā, lai izturētu stundām ilgu burbuļojošu satraukumu. Ar astoņām sprauslām tas rada neierobežotu skaitu burbuļu nepārtrauktai izklaidei.

Daudzfunkcionāls: Tas nav paredzēts tikai burbuļiem! Izmantojiet to kā burbuļu spridzinātāju vai ventilatoru, lai atvēsinātos karstās vasaras dienās. To ir ļoti viegli lietot – vienkārši uzstādiet baterijas, un jūs esat gatavs darbam.

Ekskluzīvs piedāvājums mazumtirgotājiem:

Uzlabojiet sava veikala kolekciju ar MegaBlow Bubble Blaster, kas pieejams par vilinošu cenu 2,02 EUR par vienību, pasūtot no 50 līdz 499 vienībām.

Paplašiniet savu produktu klāstu un parūpējieties par burbuļu entuziastiem ar īpašu cenu 1,87 EUR par vienību, pasūtot no 500 līdz 999 vienībām. Šis daudzpusīgais blasteris sola nebeidzamu jautrību visiem.

Nepalaidiet garām mūsu ekskluzīvo piedāvājumu tikai par 1,80 EUR par vienību, pasūtot 1000 līdz 4100 vienības. Uzkrājiet šo aizraujošo rotaļlietu, lai apmierinātu burbuļojošu svinību un saulainu dienu pieprasījumu.

Pūtiet savus pārdošanas apjomus caur jumtu ar MegaBlow Bubble Blaster:

Pievienojiet burbuļu sprādzienu sava veikala kolekcijai, izmantojot MegaBlow Bubble Blaster. Tā nepārtrauktā burbuļu darbība, izturība un daudzfunkcionālais dizains padara to par obligātu visiem gadījumiem. Sazinieties ar mums jau šodien, lai nodrošinātu šī izklaidējošā burbuļu spridzinātāja inventāru un piedāvātu saviem klientiem nebeidzamu prieka avotu.

Krājumi ir ierobežoti, tāpēc rīkojieties tagad, lai savā veikalā nogādātu MegaBlow Bubble Blaster un padarītu katru dienu par burbuļojošiem svētkiem.

Atbrīvojiet jautrību ar MegaBlow Bubble Blaster! Šī aizraujošā rotaļlieta rada nepārtrauktu burbuļu puteni, padarot to lieliski piemērotu gan bērniem, gan pieaugušajiem. Izgatavots no izturīga ABS ar astoņām sprauslām, tas sola nebeidzamas izklaides. Turklāt tas dubultojas kā ventilators, lai karstās vasaras dienās saglabātu vēsumu. Ar īpašām cenām mazumtirgotājiem tagad ir ideāls laiks, lai pievienotu MegaBlow Bubble Blaster sava veikala kolekcijai. Nepalaidiet garām šo iespēju palielināt pārdošanas apjomus un sagādāt prieku saviem klientiem. Rīkojieties ātri, lai nodrošinātu savu inventāru un padarītu katru dienu par burbuļojošiem svētkiem!



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.