FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
17 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Vairumtirdzniecības piedāvājums: 63"/160cm garas bambusa nūjas ar dažādu diametru

no 0,20 € /gabals cena bez nodokļa

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 1,00 €

Jāvienojas
0,40 € no 1 līdz 200 gabali
0,30 € no 400 līdz 800 gabali
0,20 € no 1600 līdz 3200 gabali

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
100,00 €
Pieejamais daudzums
20000 gabali
Valsts
Ķīna
Produktu grupa
Jauns  
Piegādes laiks
29 dienas
SKU:
BS20201
Pēdējā aktualizācija
pirms 3 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Mēs esam priecīgi piedāvāt mūsu daudzpusīgās un izturīgās bambusa nūjas, kas ir ideāli piemērotas plašam DIY projektu klāstam, ieskaitot laternu un pūķu celtniecību, inženieriju, skatuves aksesuārus, mēbeļu DIY, rotājumus, rokdarbu darbus, durvju / logu remontu un mājdzīvnieku būrus. Katras nūjas garums ir 63 collas (160 cm), un jūsu ērtībai tā ir sakārtota pēc diametra.
Jaukti pasūtījumi ir pieņemami. Tā kā ir daudz izmēru un dažādu cenu, publicētā cena ir viszemākā, tādēļ, ja jums ir nepieciešami dažādi izmēri, lūdzu, sazinieties ar mani savlaicīgi.
Vissvarīgākais ir tas, ka, pērkot un pārdodot jebkuru no maniem produktiem, jūs varat viegli izveidot sava biznesa organisko ciklu un radīt ilgstošu, stabilu un pieaugošu naudas plūsmu, vismaz padarot galaprodukta vērtību 5-10 reizes lielāku.
Produkta īpašības:
Materiāls: Izgatavotas no biezām Moso bambusa sienām, šīs nūjas ir izturīgas un piemērotas dažādiem lietojumiem.
Ārstēšana: Augstas temperatūras sterilizācija nodrošina, ka bambuss ir drošs un gatavs lietošanai.
Krāsa un apdare: Šīs bambusa nūjas, kas galvenokārt pieejamas jauktos dzeltenā un baltā toņos, tiek sagrieztas no bambusa ārējās sienas, kas pazīstama ar augstu šķiedru blīvumu. Tie ir pulēti, lai nodrošinātu vienmērīgu apdari, bez lakas, izceļot to dabisko skaistumu.
Elastība: Plānas nūjas var iemērc siltā ūdenī 2-3 minūtes, lai tās kļūtu mīkstas un viegli veidojamas. Šīm nūjām ir unikāla īpašība saliekties, nesalaužoties, pat apaļā formā, ja tās tiek pareizi uzkarsētas.
Daudzpusība: Plānas nūjas var saliekt jebkurā vajadzīgajā formā, padarot tās lieliski piemērotas dažādiem DIY projektiem.
Ideāli piemērots uzņēmējdarbībai:
Piemērots skolas rokdarbu mākslas nodarbībām, Šo bambusa nūju iegāde un tālākpārdošana vietējā tirgū var būt rentabls biznesa pasākums, ņemot vērā to unikalitāti un plašo lietojumu klāstu.
Pasūtīšana un pielāgošana:
Piegādes informācija: Apstrādes laiks ir aptuveni 4-5 dienas. Piegāde aizņem apmēram 2-4 nedēļas, izmantojot China Post aviopastu standarta pasūtījumiem. Lielākiem pasūtījumiem ir pieejama piegāde pa jūru / vilcienu, kas aizņem apmēram 5-8 nedēļas.
Krava tiek aprēķināta, pamatojoties uz svaru un apjomu, izmantojot pasta ekspress un gaisa kravu pārvadājumus. Ja tas pārsniedz 20 kilogramus, tas tiks nosūtīts pa jūru vai dzelzceļu. Tas ir pakalpojums no durvīm līdz durvīm ar izsekošanas numuru, kuru jums ir ērti izsekot tiešsaistē jebkurā laikā. Pielāgoti pieprasījumi ir laipni gaidīti.
Pielāgota izmēra pieprasījumi: Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums par jebkādām īpašām izmēra prasībām.
Paldies, ka apsvērāt mūsu bambusa nūjas saviem projektiem. Mēs ceram nodrošināt jūs ar augstas kvalitātes, daudzpusīgiem bambusa izstrādājumiem jūsu radošajām vajadzībām.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.