FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Victure WE1200 divjoslu WiFi diapazona paplašinātājs

9,59 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 gabals
Pieejamais daudzums
61 gabali
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
iPad - iPhone
SKU:
holm7371
EAN:
=VLOOKUP(A498,Munka1!D:E,2,FALSE)
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts


Vienkārša iestatīšana: mūsu WiFi tīkla paplašinātājs nodrošina vienkāršu un ātru iestatīšanu, nav nepieciešama papildu lietotne. Vienkārši pievienojiet wifi atkārtotāju maršrutētājam, izmantojot vietni. Ja jums ir WPS iespējots maršrutētājs, varat paplašināt bezvadu pārklājumu bez papildu darbībām, nospiežot WPS pogu.
Divjoslu stabils signāls: Divjoslu tehnoloģija ļauj automātiski izvēlēties augstas kvalitātes frekvenču joslas, lai nodrošinātu vislabāko veiktspēju. Tas piedāvā ātrumu līdz 300Mbps 2.4 GHz joslā un līdz 867Mbps 5 GHz joslā. Kopumā ir pieejami 1167 Mbps, samazinot datu pārraides zudumus.
Liels ātrums: Aprīkots ar divām ārējām antenām, datu pārraides ātrums ir līdz 1200 Mbps. Tas palielina jūsu WiFi pārklājuma diapazonu un nodrošina spēcīgu, uzticamu WiFi signālu, lai jūs varētu izvairīties no kavēšanās un buferizācijas darba laikā, kā arī baudīt HD straumēšanu, spēles, pārlūkošanu, apraidi un zvanus nepārtraukti.
Ethernet ports un AP režīms: WiFi tīkla paplašinātājs var darboties kā ievades vai izvades ierīce, divvirzienu vadu savienojums. Tas ne tikai pastiprina jūsu signālu, bet arī kalpo kā lielisks bezvadu piekļuves punkts. Palielinot esošo Wi-Fi pārklājumu, varat arī savienot jebkuru vadu ierīci, piemēram, viedtelevizoru, multivides atskaņotāju, spēļu konsoli vai datoru, savam WiFi tīklam, izmantojot Ethernet portus.
Universālā saderība: tīkla paplašinātājs dubultojas kā bezvadu tilts, lai savienotu iPhone, iPad, Android ierīces, Smart TV, multivides atskaņotāju, spēļu konsoli vai datoru. Šī plašā saderība nodrošina, ka tā darbojas ar lielāko daļu ierīču, lai lietotāji varētu maksimāli izmantot savus tīkla savienojumus.
Uzlabojiet savu interneta pieredzi, izmantojot šo viegli uzstādāmo divjoslu ātrgaitas WiFi tīkla paplašinātāju. Ethernet ports un AP režīms nodrošina papildu savienojamību un elastību, savukārt universālā saderība nodrošina visu ierīču savienojumu ar tīklu. Stabils un uzticams signāls, ātrgaitas datu pārsūtīšana un ērta iestatīšana nodrošina lielisku pieredzi visiem lietotājiem.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.