FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
21 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Xpreen XPRE035 Elektriskā zobu birste

5,44 € /gabals cena bez nodokļa

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 10,88 €


Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
5 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
holm7383
Pēdējā aktualizācija
pirms 3 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Sešu kodolu XPREEN IPX7 v z ll elektriskā zobu birste ir ideāli piemērota tiem, kas vēlas baudīt tīru ēdienu un komfortu. Šī jrat lthet zobu birste izmanto pilnu skaņas tehnoloģiju, ko var izmantot, lai iegūtu r 40000 t st sure t minūtes. Šīs šūpošanās kustības ļauj šķidrumam iekļūt zobos, un nimfas līnija gāja n. Mūsu zobu birste ir pamatīga un patīkama zobu birste si lm nyt ny jt, r ad sul daudz tīrāki rezultāti nyt sure t nekā tradicionālās zobu birstes.
Zobu birste tiek izmantota, lai palīdzētu uzturēt nevainojamu s. Visa kuģa skaņas tehnoloģija izraisa zobu piepildīšanos un zoba bojāšanos, un zoba samazinājums tiek samazināts un zobs tiek saspiests. Zobi ir ātri un zobi tiek rūpīgi iztīrīti, tādējādi nodrošinot ilgstošu svaigu elpu un gaišu smaidu.
Zobu birsti var droši lietot dušā vai dušā. Akumulatoru var izmantot, lai baterijas varētu būt aizvainotas pret elementiem. Un intuit v t lt si indikatora displejs vienmēr sazinās nt akumulators tt tts gi levelj r l.
XPREEN IPX7 v z ll elektriskajai zobu birstei ir atšķirīgs materiāls un izturīgs dizains. Ergonomiskais rokturis nodrošina ērtu zobu un rokturi. Un iedeguma birstes galviņas var padarīt aci pielāgotāku.
Iegūsti XPREEN IPX7 v z ll elektrisko zobu birsti un uzšauj sešu elkoņu un ērtu zobu birsti, kas ir pamatīgāka par parasto zobu birsti
f k. Neatkarīgi no tā, vai jums ir zobu samazinājums, zobu samazinājums vai zobu samazinājums, šī zobu suka ir dzīvojusi uz kājām, lai spīdētu tīri, un jūsu zobi ir labi.
Produkts v e r a t ē ģ i s kā s a r un as Jūs varat arī droši izmantot zobu suku dušā vai dušā, lai jūs uztraucaties par v r a t i on . Un jrat lthet akumulators vienreiz saplīst, un jūs gūstat labumu, jo jums nekad nav jāmaina baterijas. Un akumulatora tor t tt tts gi līmenis t t n t t n jūs vienmēr varat sekot līdzi praktiskajam t lt si indikatora displejam n.
Xpreen IPX7 v z ll elektriskā zobu birste ir izgatavota no materiāliem, kas garantē ilgu kalpošanas laiku. Ergonomiskais rokturis noteikti ērti tiek galā ar zobu. Un iedeguma suku galviņas var būt v padarīt to pielāgotu vienam nit t t .
Nevilcinieties iegādāties XPREEN IPX7 v z ll elektrisko zobu birsti un izbaudīt sešus els un ērtu zobu suku, ko virsnieks var izmantot ar tradicionālajām zobu birstēm. Ielieciet zobus skaidrā g t a priorit ss , un jums tiek garantēts rezultāts.

W n: Baltais r
Lietošana redz: Sākums
Suku sistēma: mīksta
Vecuma grupa: Feln tt
Pieteikties s: Zobārsts t s
T lt si ligzda lts g: 5V
V z ll s gi klase ly: IPX7
Izejas kopējais tm ny: 1.8W
Akumulatora tor ietilpība sa: 2000mAh

Tuajdons gok:

L tium akumulatora tor
Id z t si m d ī b a s
Viedā mem ria
IPX7 v z ll
Svina k n lk li t s
Inteliģentas
t zemm d
Vibrē si frekvence

Komplektā ietilpst:1* Sonic elektriskā zobu birste 1* Standarta birstes galviņa 1* Vadi k n lk li t lt bāze 1* t lt k bel



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.